Kunst og underholdningKunst

Cabanel billede "Venus 'fødsel" - den kvindelige krop elegance

Erotisk i "nøgen" stil Cabanel maleri "Venus 'fødsel" ligger siden 1928 i Musée d'Orsay i Paris. Hun temmelig pokochevala til museer før at finde en permanent plads på implementering.

Alexandre Cabanel (1823-1889) blev født i den sydlige del af Frankrig, men tilbragte hele sit liv i Paris. Det studerede, arbejdede og tjente en levetid på berømmelse og tjente penge. Han blev begunstiget af herskere og lignende for offentligheden. Det var netop fordi master dygtigt formilde de smager af offentligheden om sin tid. Frankrig har bestået en række revolutioner, borgerskabet ønskede at leve i sin glæde, for at nyde den smukke udsigt og kvinder. Alt dette har givet den fordringsløse publikum Alexander Cabanel. "Venus 'fødsel" viser dette mest tydeligt.

Emnerne for værker

I hans værker ser vi primært mytologiske, historiske temaer. Kvinder er smukke som udvælgelsen og psykologiske nøjagtighed af kunstneren ikke forfølges. Det første billede, for hvilken Cabanel vandt, blev skrevet i Rom. Det er "død Moses", som blev udstillet i salonen, da han var 29 år. Så kom en lang række kvindelige portrætter malet i samme glat, lakeret akademisk måde. I 1863, kunstneren blev en akademiker. Det var i dette år male et billede Cabanel "Venus 'fødsel". Hun havde ikke træde i hans arbejde. Når have udviklet penselstrøg, har kunstneren ikke vige fra den i noget arbejde. Uanset om det er "Voldtægt af en nymfe," eller "ekko" eller "Cleopatra" eller "Ophelia".

I "Ophelia" er ikke tragisk, men det er ikke noget man er påkrævet. Men maleren modtaget efter "Venus" Kendelse afsagt af Æreslegionen.

Erotica i billedet Aleksandra Kabanelya

Hvis han ikke havde lavet af porcelæn, og fra hvid-lyserød marcipan (sammenligningen foretages Zola) har skabt et nyt job Aleksandr Kabanel. Maleriet "Venus 'fødsel" forbavsende bud. Guddommelig krop, blidt vuggende på bølgerne, gentage deres kurver. Venus, fuldt nyder den ro, buer ham fra top til tå. Hun halvt i søvne, i Mathed, og synes at være lydige mod alle, der vil ønske dette smukke krop. Omkring denne passive guddom af havet lidt skum, ikke turde at konkurrere med pigen og at forstyrre hende søvnig tilstand.

Venus øjne halvt lukkede, hænderne kastet bag hovedet. En af dem bøjet i albuen, som om at vise, at gudinden ikke kommer til at vågne op. Hun var sød, hun solede sig i de varme bølger, der vasker hendes smukke krop. Og omkring svæve, sport engle, som blæser fra skallen trompeter, bebuder fødslen af Venus.

Ved italienske standarder - er ligefrem Bebudelsen. Dette skulle give nøgen sensuel skønhed lidt respektabilitet.

Overholdelse af idealer tiden

Cabanel billede "Venus 'fødsel" perfekt opfylder behovene for offentligheden. Det er helt i stil med de Salon besøgende. Det virkede så smukt, at tid. At det er idealet om skønhed:

  • høj, højere end den model, hvorfra gjorde på det tidspunkt billedet;
  • Redhead, som var meget moderne;
  • med afrundede knæ og en lang slank krop;
  • glat, som om barberet, hud.

Det er ikke tilfældigt, "Venus 'fødsel" (billede Cabanel) ligesom kejser Napoleon III. Han straks købte den og føjet til sin samling. Det første blad, som han kunne lide ved Cabanel, var "The Rape of nymfer", som også viser den hvide marmor model med lange røde hår i omfavnelse af skræmmende satire. Gradvist arbejde A. Cabanel bliver standarden. De kunstværker var sentimental, fra dem kom de duft "violer og roser." Hans arbejde, hvor der ikke er nogen ups eller nedture, forventes det at nyde en masse publikum.

Dette er, hvad der skete. Hans arbejde har været stabil teknisk kvalitet, realistisk uden ru naturalisme, med en behagelig smag. Det var en sød middelmådighed. Ikke desto mindre, kunstneren havde ingen nedetid. Kunder linet op.

"Venus 'fødsel", Cabanel maleri: sammensætning

horisont linje er meget lav. Lige på det og er Venus. Den hviler på bølgerne, som er dårligt kolyshatsya. Ingen dikkedarer og kompleksiteter i kompositoriske struktur af maleriet er ikke.

Lys og farver

Fra internettet kommer indtryk af friskhed og klarhed. Blødt lys gør ikke ondt i øjnene lyse Middelhavet solen. På baggrund af azurblå himmel krop står sarte perle nuancer.

Cabanel billede "Venus 'fødsel" enkel, usofistikeret, ligesom den borgerlige masse publikum. Ved moderne standarder, sverhotkrovennogo intet i det. Bare ikke kigge efter det i den psykologiske tilgang og dybde af åbningen tema.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.