Kunst og underholdningFilm

Komedie om politiet: kriminalitet, pas på! Snarere se det!

Komedie om politiet har en masse regler og principper, der er i besiddelse af de filmskabere, begyndte at arbejde på sit projekt. Tilstedeværelsen af disse grundlæggende rettigheder er garanteret af visse af succesen med filmen i fremviseren. Han kendte antallet af præferentielle kinoshtampov, ser en film i forventning om situationen, hvilket gør uundgåelig den berømte princip.

Hollywood-komedie

Komedie om politiet, der produceres af Hollywood, der traditionelt er der homeriske sjove og demonstrere en høj grad af "umoralsk moral". En af de mest almindelige metoder anses kom fra 80 struktur: en duet politi - fange forbrydere - komiske og sjove situationer. Denne struktur pålideligt arbejdede i hver tandem film på grund af succesfulde kunstnere af de vigtigste roller, sjove, mættede slang dialoger. Amerikansk komedie om politiet for det meste produceret i en blandet genre - komedie-thriller. Den mest berømte kan betragtes billederne med den berømte sorte tegneserie 80 - Eddi Merfi ( "Beverly Hills", "48 timer"). Konkurrence de kan gøre et par hårde film fra serien "Lethal Weapon", hvor den typiske amerikanske vulgære, blasfemiske og slang humor findes kun i dialog, og hans partner - det stik modsatte, gentagne gange falder i sjove, men ikke lattervækkende situationer. Et særskilt afsnit af den legendariske "Politiskolen" vises i komedier i Amerika.

De fremtidige vogtere af loven

Komedie "Politiskolen" (1984-1994) er en komedie-serien, som serien har haft stor succes, ikke kun i USA, men i hele verden. Andre amerikanske embedsmænd kaldte det et typisk produkt af filmen 80 under symbolet mottoet: "Dårlig smag + sex" solidaritet i evalueringen af en række nedad. Witty og kynisk filmkritiker L. Moltina definition: "Hver gang er næsten den samme, men værre."

Komedie om betjente 80-90

Quadrilogy "Lethal Weapon" (1987/1989 / 1992/1998), på trods af den indlysende sekundære plot, er en sand klassiker i genren. Direktør Richard Donner var i stand til at opnå gode resultater i udformning af en velkendt historie på skærmen. Han brugte dygtigt de typiske komponenter af genren "en politi thriller" og effektivt udledte spænding komiske episoder. I dette tilfælde er film konstrueret således, at helt sikkert vække interesse forskellige grupper af seere. Den første film har ikke haft meget succes på box office, men har lagt et glimrende fundament for udgivelsen kom ud af mere om politiet komedie-hjælpere. Og de blev skabt næsten det samme hold: producent Joel Silver, co-produceret og instrueret af Richard Donner og kreative duo af "skøre" Mel Gibson og Denni Glavera forbeholdt.

Trilogy "Beverly Hills" (1984, 1987, 1994) er den traditionelle "politi komedie" plot med slagsmål ubarmhjertigt jager og skudvekslinger. Trilogy har været utrolig vellykket og vakt stor interesse blandt publikum på grund af den sjældne sorte komedie talent skuespiller Eddi Merfi.

"Shadowing" (aka "Stødt," 1987) og "Shadowing 2: Tilbage på lur" (1993). Disse malerier tog en af de heldige Hollywood professionelle 70-80'erne - direktør Dzhon Bedem, der arbejder i forskellige genrer. Så billederne kan sikkert kaldes ikke kun "politi film", men også en romantisk komedie.

Den næste generation

Filmen, "Stop! Eller Min mor vil skyde '(1992) har den klassiske struktur af en komedie om politiet - ti eller femten minutter af humor, efter en pause i den sag. Selv efter den grundlæggende idé med dette maleri afslører temaet familieforhold og den menneskelige opmærksomhed til andre.

Trilogy "K-9 - Dog Work" (1989-2002). Arbejdet med Rod Daniel kunne nemt forveksles med et typisk eksempel på en Hollywood-produktion - underholdende, underholdning, underholdning og eventyr. Spredt rundt i tidtagning parodi, ironiske detaljer, spottende narrative struktur mange (inklusive de ovennævnte) film kreditter.

Dilogy "bad guys 1-2" (1995-2003). Berømte amerikanske producent Dzherri Brukhaymer og Don Simpson til at blive på historien om George Gallo at gentage succesen af trilogien "Beverly Hills." Samtidig historien om to stejle holdkammerater - politi fra Miami lignede et tv-projekt "Miami politi, toldafdeling", som havde en høj rating. Klipovoy og reklame æstetik og rap malestil hjalp hende til at overgå resultaterne af "Beverly Hills".

Trilogy "Rush Hour" (1998-2007). Succesen med sjove strisser action-komedie instrueret af Brett Ratner, har mange kritikere forklaret ideer kollision mellem Øst og Vest. I modsætning til det enorme antal film om holdkammerater, "Rush Hour" gik på - Negro Carter (Kris Taker) til de kammerater gled politimand Lee (Dzheki Chan).

Fransk komedie om politiet

En serie af komedie film med Lui De Funes "tropper fra St. Tropez" har fortjent retten til at åbne en kategori. Instrueret af Zhana Zhiro eventyr af de modige gendarmer gjorde berømt ved at skrive sit navn i kulørte presse popularitet af fransk og verden biograf. Overførsel beskueren i den venlige ferieby, forfatteren til 6 dele (1964, 1965, 1968, 1970, 1979, 1982) introducerer seeren med mere end farvestrålende og sjove figurer, der er konstant klar over problemerne.

Efter at have set "wasabi" Comedy lader til, at Luc Besson alle projekter tager ud som en "urværk": alle klar, rytmisk og vittig. Og eftersom filmen er rettet Zherar Kravchik ( "Taxi 2, 3, 4"), mønstret struktur klart følte let forbindelse med sine andre aktiviteter.

Quadrilogy "Taxi" - er udtænkt af den legendariske Luc Besson, talte som forfatter og producer, og direktør Zherara Piresa. Alle franchisen om eventyr af en taxachauffør, førerhus og politi Daniel Emilio blev darling af offentligheden. Hvert stykke er fuld af spektakulære jagter, vittig dialog og morsom humor. Dette projekt kan betragtes som et fint eksempel på fransk action komedie om politiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.