Mad og drikkevarerProdukter med lavt kalorieindhold

Kulhydrat-fri produkter: komplet liste

Enhver moderne kvinde ved, at hun helt sikkert brug for at overvåge deres eget udseende, for at opfylde de elementære krav i samfundet til hendes udseende. Det er derfor, i denne artikel vil jeg fortælle, hvad er kulhydrat-fri fødevarer, der kan hjælpe dig ikke kun perfekt til at holde din vægt på et sundt niveau, men selv en smule af hans kast.

Hvorfor det?

Så for at begynde at overveje det emne, du har brug for at henvise til problemet. Hvorfor skulle en kvinde at vide, hvad er de kulhydrat-fri produkter? Dette er først og fremmest har brug for de damer, der ønsker at tabe sig, men stop ikke at spise. Hvis en person bruger fødevarer, der ikke har kulhydrater, skal hans krop være et sted at tage stoffet for energi og velfungerende alle systemer. Og han gør det vil være primært på grund af fedtdepoter, der er til stede på kroppen af hver person. Dette vil være den slankende proces, drømmen om en hel del mennesker, især kvinder.

fordelene

Det siges, at kulhydrater - meget vigtige elementer for organismens liv. Du kan begynde at forbruge kulhydrat-fri produkter, bringe din krop til perfektion, men et helt liv til at forlade en sådan kost er ikke nødvendig. Der er en regel, der bør følges. Således skal kroppen gøre de kulhydrater i mængde fra 30 til 100 gram om dagen.

om kulhydrater

Jeg skal sige, at der er forskellige kulhydrater. De kan være hurtige, som er meget let absorberes af kroppen. De indeholdt i sådanne fødevarer såsom frugt, slik, forskellige slik, mejeriprodukter, såvel som dem, der er sammensat af stivelse. Den følgende gruppe af såkaldte langsomme kulhydrater, der er i korn, bælgfrugter og grøntsager. Mindre den samme i alle dataelementer, der er indeholdt i protein fødevarer som kød, fisk, svampe, fisk og skaldyr, samt tang.

kød

Så hvad er de kulhydrat-fri produkter eksisterer? Sandheden skal frem, denne liste er temmelig korte, og lidt sort i menuen vil ikke vokse. Men alle mulige, hvis det ønskes. Så den første gruppe af kød. Dette kan være en kyllingebryst. Men der er nogle nuancer. Det må nødvendigvis være uden skind og forberede det skal være fri for fedt dråber. Du kan bare koge eller lave et måltid i en dobbelt kedel. Desuden bør du undgå diverse panirovok og saucer i sit forbrug. Efterfulgt af kalvekød eller oksekød. Imidlertid skal kødet være helt ren og fri for fedt rester. Kog det som du har brug for uden stegning. En stor mulighed - kogt kød eller dampet.

fisk

Hvad andet er der kulhydrat-fri mad? produkter præcist genopbygge fisk. Dette er en fremragende mad produkt , som du ønsker at spise alle mennesker, herunder børn, uanset om en person sidder på en diæt eller ej. Så i denne udformning, kan det være torsk, sej, kuller, limonella, havaborre eller sandart. Det er vigtigt at minde om, at du skal lave mad fisken uden brug af pander, er det bedre at koge eller lave mad til et par. Du kan også forbruge og fisk og skaldyr som rejer og blæksprutter, men ikke gør det i store mængder.

mejeriprodukter

Hvad er nogle andre kulhydrat-fri mad? denne liste tilføjer også kislomolochka. Så kan du spise fedtfattig hytteost eller yoghurt. Men er det nødvendigt indtag af disse fødevarer om dagen for at begrænse mængden må ikke overstige 200 gram om dagen. Denne blok kan også omfatte soja ost, tofu, carbohydrater, der indeholder ekstremt lille, ca. 1 g pr 100 g produkt.

Om fedt forbrug

Hvis en person kommer til at gå på en kulhydrat-fri kost, det er at sige, at det kan være anderledes. Så ifølge nogle kilder, er det muligt at forbruge fedtholdige fødevarer, på den anden side - det er umuligt. de mennesker, der ikke kan leve uden pølserne er imidlertid lov til at forbruge sådanne højt kalorieindhold fødevarer. Ifølge visse kilder, kan det også være svinekød, lammekød, saltet fisk, fedtet frisk fisk (laks, sild, laks, makrel). Det er tilladt selv fedt. I dette tilfælde, selv smør og vegetabilsk olie, og creme fraiche. Det er også et kulhydrat-fri fødevarer, denne liste med et stærkt ønske om eller har brug for, også kan udvides. Men pas på!

andre produkter

Det siges, at dette ikke er alt. Hvis en person er interesseret i kulhydrat-fri diæt mad liste kan udvides grøntsager, citrusfrugter, rodfrugter og bær. Stadig lov til at spise æg.

Hvad glemmer

Alligevel er det vigtigt at kende og til de produkter, som er nødvendige for at glemme, hvis du ønsker at sidde på en kulhydrat-fri kost. Således, i første omgang - det brød, bagværk og alle mel produkter. Efterfulgt af frugter (undtagen citrusfrugter), mejeriprodukter, alle slik, kartofler, majs, gulerødder, samt alkohol.

Betingelser for kulhydrat-fri kost

Således kulhydrat-fri diæt. Liste over godkendte produkter har set, og nu skal det siges om nogle af de regler, som er meget vigtigt at overholde. Først bliver alle salater fyldt det meste med citronsaft. Nogle gange, meget sjældent, det kan gøres med oliven eller solsikkeolie. Men aldrig mayonnaise eller sauce. Den anden regel: spiser stegt er uønsket, dog tilladt. Fra tid til anden, kan du steger kød eller fisk i olivenolie. Tredje: kød og æg er bedst at forbruge kogte grøntsager som - rå. Den fjerde regel gælder væske. Efter at have spist på en kulhydrat-fri kost anbefales ikke at drikke omkring en halv time. Og de sidste to regler, der er relevante, ikke kun i kulhydrat-fri kost, men for alle mennesker i den normale strøm-mode: du skal spise små måltider omkring fem gange om dagen, og den sidste indtagelse af mad skal ske senest klokken otte om aftenen (selvom mand går i seng tidligst 23-00).

kost plus

Før du sidder på enhver kost, skal du sørge for at udforske alle dens fordele og ulemper. Det er også godt at vide udtalelse af læger og andre fagfolk, der er ansvarlige for menneskers sundhed. Så hvad er fordelene ved denne diæt der? Den første og vigtigste fordel - en temmelig hurtigt tab af fedt, hvor muskelmasse forbliver på plads (dette er muligt, fordi høj-protein fødevarer vil være til stede i kosten). Plus er også acceptabelt kaloriefattige indhold, som gør det muligt for kroppen at føle mæthed. Næste er et kæmpe plus, som følger af den foregående - en moderat appetit. Tja, den fordel er, at efter kosten kroppen vil ikke føler stress og afhente for en kort tid til at tabe sig.

ulemper

Det er også vigtigt at vide, hvad er de ulemper i denne diæt. På grund af en mangel på fiber i mennesker kan forstyrre fordøjelsen, kan forstoppelse forekomme (dette kan undgås, hvis du medtager grøntsager i menuen). Også for første gang kan føle døsighed, svaghed. Alle på grund af det faktum, at før kroppen tager energi fra kulhydrater, men nu vil han søge andre kilder, og mens fuldt konfigureret, denne tingenes tilstand er mulig. En anden ulempe: hvis denne diæt krop får langt mindre vitaminer og mineraler, men som kan genopbygge de konventionelle vitaminkomplekser. Også mennesker, der kan lide at besøge fitnesscentre og trenazherka, bliver nødt til at blive opgivet. Efter alt, kroppen simpelthen ikke kan tilbringe den sidste af sin styrke til motion, så det er let at bringe til en komplet udmattelse, og endda sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.