SundhedSund kost

Diætetisk produkt - grundlaget for sundhed og skønhed

Kosten produkt er forskellig fra alle andre, er ikke, at det indeholder færre kalorier, og det er designet til folk med en hvilken som helst sygdom. Diætetik er baseret på ønsket om at vælge en kost korrekt, hvilket ville have terapeutisk fordel. I første omgang blev fordi forskellige kostvaner ikke designet til vægttab, men for forbedring af sundheden. Det viser sig, at kost produkt - er først og fremmest, et medicinsk produkt. Men mange af dem er med succes indgår i kosten af dem, hvis mål - at tabe sig.

Kost for vægttab består af produkter, som lyder et minimum af sukker, fedt, salt og peber. Hvis du ønsker at tabe sig, fjerne fra kosten sodavand (dette er ubrugelig kalorier er deponeret i kroppen kun i form af fedt). Wonderful diætetisk produkt - fisk, som indeholder mange aminosyrer og omega-3. Det er også nyttigt at medtage i den daglige kost af greens, citrusfrugter, olivenolie. Hver dag, spise lys supper (vegetabilsk, okroshka). Ethvert beløb kan indtages magert kød og fisk, såsom kylling, gedde (ikke stegt og røget), fedtfattige mælkeprodukter, friske grøntsager, surt-søde frugt (at hjælpe med at rense tarmene, de indeholder anti-oxidanter). Af pølser, bør dåsemad og konfektureprodukter opgives. Du kan ikke spise mel, sød, sød mad.

De fleste kost produkter

Proteiner. Fede kød ernæringseksperter anbefaler at udskifte fjerkræ. Kylling kan spises uden frygt for at få det bedre. Også kan opnås nyttige proteiner fra æg, hårdt kogt. De er indeholdt i cashewnødder, i ostemassen, i boghvede i hvede, havre, i bønner, linser, valnød olie.

Sunde fedtstoffer. De er i laks fisk (laks, ørred, laks), sild, makrel. Det er disse fede sorter bidrage til vægttab, at komme af cellulite. Fiskeolie beriger kroppen med aminosyrer, har en positiv effekt på metaboliske processer i kroppen.

Kulhydrater. Uden dem kan ikke være underernærede. Kosten produkter er roer, tørret frugt, kiwi, græskar, kål, gulerødder, ananas, æbler, pærer, selleri og hindbær. Pasta kan spises kun hård. De fører ikke til fylde.

Drinks. Blandt dem er der også diætprodukter, en liste over, som jeg gerne vil starte med en fedtfattig yoghurt, kærnemælk, bouillon hofter, ananas saft og grøn te, og fortsætte med særlige protein shake til vægttab.

Kæmp mod for tidlig ældning og kalorielette fødevarer såsom granatæbler, rødkål, druer, enhver salat greens, røde løg, tomater, spinat, broccoli. Hjælp til at udlede væsken og fjerne hævelse selleri, estragon, agurker, basilikum, dild, persille. Stand til at fremskynde metabolismen af alle former for kål, svampe dampede (ikke stegt), eventuelle bær, æbler, ananas, grapefrugter, appelsiner.

Det viser sig, at du kan spise lækker og varieret uden sult, og stadig bevare en slank figur, eller endda tabe sig. Hvis det er korrekt at gøre menuen, så vil du ikke føle sig sulten. Kassér fedt og røget mad, spiser sandwich i stedet for frugt og grøntsager salater, og yoghurt smoothie. Denne cool og lækker, og smuk!

Diætetisk produkt ikke hindrer metabolisme, ikke forurener kroppen, er det ikke fører til akkumulering af fedtstoffer. En specialist vil hjælpe med at gøre en kost korrekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.