SundhedSund kost

Blanding "Similak hypoallergenic": pris, foto, sammensætning og kundeanmeldelser

De fleste unge mødre ved ikke, hvordan man vælger den rigtige mad til deres babyer. Markedet i dag giver et stort antal blandinger af forskellige producenter, lidt anderledes i sammensætningen. Nogle har allerede besluttet og ved, at det er "Similac Hippoallergenic 1" (og 2) - hvad deres børn har brug for.

Baby mælk formel

Dette er babymad, der er lavet af delvist hydrolyseret mælkevalleprotein, beregnet til fodring af børn fra fødsel til et år med øget tendens til allergi. Blandingen "Similac hypoallergenic" er i stand til at forhindre udseende af atopisk dermatitis. Dette er især vigtigt, når slægtninge allerede har en tendens til allergi. Du er sikker i praksis at være overbevist om hvor meget angst og ubehag det bringer.

Mælkeføde til børn, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner

Blandingen af "Similac hypoallergenic" anmeldelser er meget god og skabt specielt til forebyggelse af allergi i barndommen, når de næste børn af spædbørn allerede har symptomer på denne type sygdom. Imidlertid ønsker alle mødre deres barn ikke kun at være beskyttet mod forekomsten af uønskede reaktioner i kroppen, men også fuldt fodret, når de får alle nødvendige vitaminer, mineraler og stoffer, der er nødvendige for sin normale vækst og udvikling. I "Similak hypoallergenic" indgår alle komponenter, der ligner dem, der findes i naturlig modermælk. I butikken finder du to typer af denne blanding: 1 - er beregnet til de yngste børn fra fødsel til seks måneder, 2 - passer godt til småbørn i alderen fra seks måneder til et år.

Fordele ved ernæring med formlen mod allergi

For at sikre immunitet uden forhindringer var fordøjelsen, det sunde sundhed i nervesystemet og barnets øjne behageligt, producenterne kombinerede de nødvendige næringsstoffer korrekt og inkluderede dem i blandingen af "Similac hypoallergenic".

Til udvikling af immunitet:

 • Ligner dem, der findes i modermælk, præbiotika GOS. De kan understøtte barnets krops naturlige immunfunktioner.
 • Fremme udviklingen af babyimmunitetsnukleotider.

For korrekt og smertefri fordøjelse:

 • Ligesom dem, der findes i moderens modermælk, hjælper prebiotika hos GOS til at danne en blød stol, som hos spædbørn ammer.
 • En særlig kombination af fedtstoffer, der ikke indeholder palmeolie, hjælper med at reducere antallet af forstoppelse.
 • Ikke fuldt hydrolyseret valleprotein fordøjes perfekt.
 • En lille mængde lactose gør det muligt at reducere gasproduktionen.

Til normal udvikling af hjernen:

 • Produktet "Similac hypoallergenic", anmeldelser om hvilke der altid er positive, består af mange komponenter. Dette er en unik kombination af Omega-3, Omega-6 fedtsyrer, inklusion af arachidonic og docosahexaensyre, cholin, taurin og andre ernæringsmæssige komponenter, der er nødvendige for normal dannelse af syn og hjerne.

Til øjenhygiejne:

 • Arachidoniske (ARA) og docosahexan (DHA) syrer, som er en del af modermælken og er indeholdt i fødevaren "Similac hypoallergenic", er meget vigtige for den korrekte visiondannelse.
 • Lutein er en komponent, der er nødvendig for øjenhygiejne.

Til normal vækst:

 • Calcium, forskellige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for den fulde udvikling, er i denne mejeri kost.
 • En særlig blanding af fedtstoffer, der ikke indeholder palmeolie og fremmer god calciumabsorption for dannelsen af sunde tænder og hele barnets knoglesystem.

Unikke sammensætning

For de yngste er der mange produkter på markedet i dag, men alle har deres egne mangler og fordele, funktioner. Mælkeblanding "Similak hypoallergenic", hvor sammensætningen er bedre end konkurrenterne, indeholder ikke palmeolie, som ikke er særlig nyttig for en voksende persons organisme. Men i stedet for det indbefatter ingredienserne i dette mærke højolieholdig solsikkeolie, kokosnød og sojabønneolie.

Blandingens nyttige komponenter

Barnet skal have alle de stoffer, der er nødvendige for sundhed og vækst. Meget olieholdig olie, som er en del af mælkeformlen "Similak hypoallergenic", som ofte er positive, indeholder en monoumættet fedtoliesyre Omega-3 i store mængder og flerumættet fedt linolsyre Omega-6 i ubetydelig grad. Generelt omfatter alle vegetabilske olier linolensyre, linolsyre, oliesyre, stearinsyre og palmitinsyrer. Nogle gange kan indholdet af linolsyre i solsikkeolie nå 72%. Det genetiske potentiale for at finde oliesyre i højoliesolbe kan være 95%. Takket være sådanne funktioner i denne plante har den flere fordele i forhold til traditionelle. Først og fremmest inddrages et stort antal naturlige antioxidanter i form af vitamin E.

Mælk mad særlige funktion

Specialiseret børns blanding "Similak hypoallergenic", hvis pris ligger i området 500 til 650 rubler. Med indholdet af sojabønneolie er der skabt genetisk umodificerede råvarer, omfatter kun vegetabilske kulhydrater og fedtstoffer et afbalanceret vitamin-mineralsk kompleks. På grund af dette er det meget let at fordøje, uden komplikationer, det bæres af babyens organisme og fungerer som et godt grundlag for ernæring med det formål at forebygge og behandle. Dette produkt anbefales til børn, der er blevet diagnosticeret med intolerance over for koens protein i mælk, galactosemi, cøliaki og laktasemangel.

En blanding af hypoallergen "Similac" har den fordel, at der ikke er palmeolie i sammensætningen, hvilket ofte tilsættes til anden babymad som en kilde til fedtsyrer. Men en mærkbar reduktion i absorptionen af calcium fra modermælkserstatninger på basis af dette produkt betragtes som en bevist videnskabsfaktor. På grund af dets tilstedeværelse i spædbarnets ernæring dannes uopløselige calciumsæber, som kan føre til en mere sparsom og tættere afføring, reduceret knogletæthed efter 3 måneder efter den regelmæssige anvendelse af formlen baseret på denne olie. Som kilder til nyttig palmitinsyre kan der være andre fødevarer, der ikke har sådanne negative virkninger, når de anvendes. Dette er kokos, solsikkeolie og sojabønneolie.

Speciel sammensætning af blandingen giver dig mulighed for at beskytte dig mod allergier

Atopisk dermatitis er den mest almindelige blandt barndomssygdomme rundt om i verden. Desuden bemærkede eksperter en konstant stigning i denne lidelse, især i udviklede lande. For børn, hvis forældre har lidt eller klager over allergiske reaktioner i øjeblikket, vil brystmelken være den bedste mulighed i de første måneder af livet. Hos spædbørn er risikoen for at udvikle sådanne sygdomme højere i denne periode end i resten. Salget har dog allerede en analog til modermælk - "Similac premium hypoallergenic."

Under overgangen til kunstig eller blandet fodring hos børn med stor risiko for allergi, vil førstevalg være et produkt baseret på hydrolyseret mælkeprotein. Til disse produkter er en blanding af "Similac hypoallergenic", hvis svar ikke kun er positive, inkluderet i første omgang.

Alle mælke ernæring for de yngste blev testet på effekten af palmeolin på absorption i tarm af calcium. Resultatet af denne proces ved anvendelse af en blanding med hydrolyseret protein uden inklusion af sådan olie var 61% mere effektiv end ved anvendelse af et produkt baseret på denne bestanddel og et proteinhydrolysat.

Valg af mad til de yngste

Der er ingen palmeprodukt i blandingen "Similac hypoallergenic". Sammensætningen af dette giver dig mulighed for at reducere antallet af forstoppelse og forbedre dannelsen af sunde tænder og stærke knogler. Prebiotika af GOS i denne diæt ligner dem, der findes i moderens modermælk. De betragtes som et godt medium for gavnlige mikroorganismer og giver mulighed for at opretholde en normal intestinal mikroflora, fremme blød afføring. Delvist hydrolyseret valleprotein fordøjes simpelthen, og et lavt lactoseindhold reducerer dannelsen af gas.

Ernæring til babyens fulde udvikling

"Similac hypoallergenic" er en blanding for babyens fulde udvikling, hvilket ikke kun gør mindre procentdelen af allergiske sygdomme hos børn i fare, men påvirker også behagelig fordøjelse, fuld vækst og udvikling. Sammensætningen af dette produkt og den rigtige fremstillingsteknologi bidrager til, at den ligner meget smag af modermælk. Hertil kommer, at komponenter her ligner hinanden, idet de udvikles og overføres gennem en sygeplejerskes organisme til et barn.

Kundeanmeldelser

Ifølge de indsamlede data er denne mad til spædbørn meget populær i vores land, og i de fleste tilfælde er mødre og deres børn tilfredse med dette produkt.

Denne mad læger anbefaler ofte til kunstig fodring. Derfor er der mange kommentarer om blandingen "Similac hypoallergenic" i dag. Erfarne, det blev bekræftet, at der ikke er mad, der passer til alle børn på samme tid. Også i vores tilfælde - der er nogle mødre og specialister (der rådgiver denne mad), som er helt tilfredse med produktets kvalitet, og der er dem, hvis børns organisme reagerer dårligt på blandingen.

Der er visse klager over produktets kvalitet. Flertallet bemærker, at "Similak hypoallergenic" stærkt skummer, og gruskorn næppe opløses. I nogle babyer, efter fordøjelsesbesvær begyndte fordøjelsesbesvær, og afføringen blev grøn. For at minimere risikoen anbefales det at være opmærksom på producentens land. Dette burde være Danmark, fordi det har mere positiv feedback.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.