HjemlighedHavearbejde

Muscari. Plantning og pleje

Gartnere der bekymrer sig om at flor var allerede begyndt i det tidlige forår, skal du sørge for at dyrke blomster Muscari (fotos kan let findes). De afslører den første i de varmere regioner - i marts fryd for øjet 2 måneder, og derefter resten. Voksende klumper af lille højde: fra 10 til 20 cm, og god jord og med ordentlig pleje til 30 cm Små aromatiske knopper 0,5 cm lang omfatte op til 50 blomster .. Deres farve varierede: blå, lilla, violet, hvid, blå med en hvid kant, lysegul. Især smukke Muscari armensk, hvis lyseblå blomster, omgivet af en hvid kant, og som har en meget behagelig duft.

Valget af placering til plantning

Muscari, plantning og pleje, som er enkle nok, altid reagerer på pleje af gartneren lyse og rigelige blomstring. De elsker solen, men kan vokse og blomstre i skyggerne. Muscari plantet i rock haver, enkelte grupper er formet spor, kamme, blomsterbede, grænser. De ser spektakulære i en lille have i form af græsplæner, græsplæner. De kan sæde under træerne: i tidlige blomstring hyacint mus (den anden navnet på denne plante), den spirende grønne blade ingen skygger, det ikke forstyrrer vækst. Men på trods af enkelheden muscari, plantning og pleje under stedsegrønne buske vil ikke føre til det ønskede resultat. Der er blomster visne. Men under de pæoner, i deres rødder kan plantes sikkert, - prydplanter vil kun stige, og gøre plads til andre planter.

reproduktion

Disse blomster er ligesom den løse, let syrlig, luftgennemtrængelig, veldrænet jord. Hvor jord og fugtigt i lavlandet til stagnation af vand, planter dør. Efter landing muscari, plantning og pleje i fremtiden vil kræve et par år senere, da Bush vil vokse kraftigt. Blomster kan formeres ved frø og løg. Den mest pålidelige metode - division og plantning pærer. De er små og selvom godt vokse, ikke forstyrrer hinanden, så kræver ikke den årlige division. Hertil kommer, murine hyacint vokser godt er i reden. Den frugtbare jord, jo større vokse pære, jo lysere og længere blomstring, jo lettere de vænne sig til den nye placering. Separation reder bruger ikke mere end en gang hver 3 år, i det tidlige efterår. Murine hyacintløg skal plantes umiddelbart efter division, i dybden af gruber på 7 cm, en afstand på 5-10 cm og nødvendigvis grupper.

Ernæring og vanding af planter

Det er vigtigt, Muscari plantning og pleje begynder samtidig: straks gøre organisk gødning (kompost - 5 kg per kvadratmeter). I foråret, når sneen endnu ikke er smeltet, er det ønskeligt at gøre gødning. Som for vanding, er det kun nødvendigt i begyndelsen af vækst. I perioden med vegetative hvile - og det næsten hele sommeren, vanding er skadeligt. God pleje af blomsterne i haven vil give rigelige blomstring, bedre forberede reproduktion. Murine hyacint hårdfør og ly for vinteren lige efter den første drop-off, og så er han med succes overvintre i enhver klimazone og det tidlige forår behager rigelige farver, opliver haven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.