HjemlighedHjem sikkerhed

Jordforbindelse deres egne hænder? Det er hurtigt og nemt!

Der er stadig huse, hvor der ikke er nogen grund. Det betyder, at hverken mennesker eller ejendom i dette hus ikke er beskyttet mod fejl i elektrisk udstyr. Efter at have købt et hus, ejerne har til, ved at træffe de nødvendige foranstaltninger for elektrisk sikkerhed, jordledninger med deres egne hænder.

Grundstødning skal være overalt: i almindelige hjem og i butikker, restauranter, cafeer, karaoke-barer. Det er nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at jorden er farlig uden at synge i en mikrofon på gaden eller koncerter i regnen. I regnvejr, er begivenheden dataene gøres bedst indendørs.

Når grundstødning bygningen stål er oftest bruges som en mere økonomisk materiale. Også som jording kan anvendes kobber eller stål i en kobber shell.

Installer jorden med deres hænder meget muligt. Dette arbejde er ikke skræmmende, og det vil være i stand til at udføre hver. For at udføre en jorden installation, kræver ikke store materielle investeringer og omfattende viden inden for elektroteknik, elektrisk installation virksomhed.

Systemets jord, i virkeligheden repræsenterer en flerhed af elektroder, som er gravet i grund og de indbyrdes forbundne metalbånd. Er stationær og bærbar jorden. I første omgang til jordforbindelse skyldes flere øse del ikke er mindre end tre, gruber betyder. For eksempel kan dybden af disse huller være to lopatnyh bajonet. Så, i den resulterende hullet skal være dybt nok til at score elektroderne, placeringen afhænger af dine egne ønsker. Efter dette, indstilles mellem elektroderne skal grave lidt rille, i hvilken at sætte forbindende ledere.

Det er således ikke forbudt at bruge en ståltråd, som har et tværsnit på mindst 50 mm². Det næste trin er overgangen til kobbertråd. Alt dette sker ved hjælp af boltsamlinger. Det bør erindres, at den del af kobberlederen og faseleder af leveringen burde være lige.

Der er nogle grundlæggende tekniske krav til hvordan man kan gøre jorden med deres hænder:

  1. Som konventionelle elektrode kan anvende almindelige vandrør eller banale stål vinkler. data elektrode længde er 2 m og bredden - 40-50 mm. Fuld tværsnitsareal bør være mindst 150 mm². Det er nødvendigt, at den minimale afstand mellem det eksisterende jordforbindelse var 120 cm.
  2. Anvendes i form af stik kan være et stålbånd, hvis bredde er 40 mm eller anker med et eksempel diameter på 0.1-0.12 cm. Fastgørelse kobling strimmel til elektroden bør udføres ved svejsning. I dette tilfælde er det forbudt at bruge andre fastgørelsesorgan!

På grund af ovenstående kan vi konkludere, at udøvelsen jorden med hænderne i huset vanskelig. Fastholdelsen af disse retningslinjer, vil alle være i stand til at levere in-house sikkerhed for dem selv og deres ejendom fra elnettet problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.