HjemlighedHavearbejde

Begonia: reproduktion af forskellige typer af planter

Begonier - indbyggere i tropiske og subtropiske områder. De fleste arter er hjemmehørende i de tropiske skove, i fugtig og varm atmosfære. Nogle arter af begonier vokser i bjergområderne: for eksempel i Asien denne østlige Himalaya. Den største mangfoldighed af arter af planter der findes i Sydamerika, foruden, de er fælles i Afrika og Asien, øerne i det Indiske Ocean. De er repræsenteret både årlige og flerårige arter, urteagtig og busk.

Der er flere klassificeringer af begonier. De er inddelt i Begonia Blomstrende begonier og dekorativ leef, rum og dyrket på åben mark og på balkoner, samt på strukturen af rodsystemet - knoldbegonia, med en tyk rhizom og fibrøst rodsystem.

Det er nu kendt mere end tusind dekorative og hybridsorter af denne plante. De fleste af dem, især i dekorativnolistnyh arter, bladene har en asymmetrisk form og eksotiske farve. Blomsterne af disse sorter er normalt tåler, lille størrelse. Som for de typer af blomstrende planter, især en af de mest berømte, begonier vsegdatsvetuschey, de blomstrer så voldsomt, at overskygger alle skønheden i bladene.

Begonia, frøformering som ikke i alle arter, hovedsageligt formeret fra stiklinger, samt blade og deres dele. En sådan fremgangsmåde er grundlæggende for eksempel til Coronet begonier, vsegdatsvetuschey, royal, begonier Mason. Typer Begonia kleschevinolistnaya, kongelige, krasnolistnyh også formeres ved at dividere Bush på siden. Frøene kan vokse begonia kleschevinolistnuyu og krasnolistnyh, metal, marmoreret, kantet, såvel som den mest populære type, der dyrkes på åben mark og på altanerne - knoldbegonie. Som du kan se, hver af disse former for planter, er der flere måder at reproduktion og svarene på spørgsmålet om, hvordan man kan udbrede begonier, kan lyde anderledes.

Begonia vsegdatsvetuschaya bruges ofte til plantning blomsterbede og altaner. Det føles fantastisk på åben mark. Denne Begonia, multiplikation, som kan udføres på flere måder, elsker solskin og godt gødet jord. På ethvert tidspunkt, kan begonia vsegdatsvetuschuyu formeres ved stiklinger: de er godt akklimatiseret. Til gengivelse af visse typer begonier også bruge blade og dele deraf. For at spire blade begonier, kan det straks sat i jorden, og en gang om ugen for at kontrollere tilstedeværelsen af rødder. Revisionen vil også hjælpe i tide til at se, om det vil begynde at rådne. Rådne spids pænt afskåret ark. Før plantning i jorden ark kan være præ-rod i vand i to uger. Undertiden plantet i jorden, og bladene, let dråbevis med. En gang om ugen, bør de sprøjtes med en stimulator rode. Spirer fremkommer sædvanligvis inden for en måned.

Et andet velkendt plante arter, der dyrkes på åben mark - begonia tuber-. Denne Begonia, er reproduktion gennemføres ved hjælp af knolde, frø eller stiklinger til vinter oversat til en hviletilstand. Da det skyder med debut af efteråret er ved at dø, de har brug for at blive skåret. Knolde skal opbevares ved + 8-12 grader Celsius. I foråret de vises spirer. Før skuddene nå en højde på 5-6 cm, er knoldene undertiden skåret i flere dele for at vokse ud af det 4-5 planter. Denne metode hjælper til at forynge rodknolde begonier flor og gøre mere intens. Alle skiver drysses med pulveriseret trækul pulver, tørres og re-sendes til spiring.

Knoldbegonie, hvis reproduktion er ikke for meget besvær, og ofte vokset fra stiklinger. For dem, kan du bruge knoldspirer, som på dette tidspunkt bør stige med mindst 10-12 cm. De dele af skud, samt knolde, drysset med trækul og tørret. De slå rod i vand eller en blanding af sand og tørv. Efter rode stiklinger sidder. I efteråret kun stiklinger til brug skyder vokset fra knolde (ikke fra frø!). De er skåret i slutningen af august og begyndelsen af september, rode i jorden i løbet af vintermånederne. Vinter stiklinger kan delvist visne og miste blade, men det er par for kurset. I foråret de sidder i separate potter.

Under hensyntagen til de særlige forhold i en bestemt type, kan du meget vel være i stand til at udbrede denne plante alene. Og så en smuk blomst Begonia, hvis reproduktion - en ganske kompliceret opgave, vil altid glæde dig med sin rigelige blomstring og smukke blade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.