SundhedPræparater

"Frutolaks": brugsanvisning. Sådan bruges "Frutolaks" slankende

Alle ved, at hvis du spiser korrekt, vil fordøjelsesproblemer ikke opstå. Men desværre, følge denne regel virker ikke altid. Daglig stress og jag, frokost på flugt, hyppig stress på arbejdspladsen og hjem, og nogle endda en stillesiddende livsstil ... Alt dette er skadeligt for vores sundhed og bidrager til fremkomsten af problemer i mave-tarmkanalen. Mange dermed er der forstoppelse. Hvordan til at behandle dem? Her brug for et værktøj, der vil have en blød, men samtidig handling. En af disse stoffer er i dag et fødevaretilsætningsstof af vegetabilsk oprindelse "Frutolaks". om anvendelsen af dens anvisninger findes i denne artikel. Også her kan du finde svaret på spørgsmålet om, hvilke ingredienser den indeholder. En forbruger anmeldelser vil fortælle, hvor effektivt det er.

Formen af produktet frigivelse

Afførende "Frutolaks" er lavet i to versioner: Kapsler 30 stuff emballage og sirup til 150 ml. Hver patient har mulighed for at vælge en ønsket form af lægemidlet.

Hvad er et lægemiddel?

Egenskaber og virkningsmekanismen for denne fødevaretilsætningsstof som følge af dets komponenter i det:

• Lactulose. Det er et produkt af valle. De sidste par årtier, anvendes til behandling af sygdomme i mave-tarmkanalen, primært kronisk forstoppelse. I modsætning hertil er lactosen ikke absorberes i den menneskelige tarm. Den afførende virkning opnås ved at forøge det osmotiske tryk deri, hvilket fører til en flydende overgang ind i lumen og fortætte dens indhold. Stoffet er også ofte anvendes til behandling af dysbiosis.

• Beskær. Kendt som en mild afførende, er ikke vanedannende. Stimulerer peristaltik, fremmer udskillelsen af mavesyre.

• Fig. Indeholder mange pektin, som bliver i tarmen, absorberer vand og danner såkaldte en gel. Gentagne gange forøgelse i volumen, er denne masse naturligt forlader tarmen.

• Abrikos. En uundværlig kilde af kalium, manglende som opstår, når tarmen aflad. Det har en tonic og afførende.

• Senna. Det er kendt som en kraftigt virkende afføringsmiddel for forstoppelse. Bladene af planten indeholder et stort antal antraglikozidov at stimulere receptorer af gastrointestinale slimhinde og bidrage til en forbedring af sin motorik.

• Tør sukkerrør saft og pektin-cellulose kompleks af dets fibre (cellulose). Den indeholdt kun i kapsler kosttilskud "Frutolaks". Instruktioner, at tilstedeværelsen af denne komponent har en stor betydning, da den reducerer absorptionen af sukker fra mad i tarmen. Desuden komplekset har en positiv virkning på væksten af gavnlige mikroflora i det.

• Fennikel. Fremmer udskillelsen af fordøjelseskirtlerne, lindrer spasmer og smerter i underlivet, anvendes som et carminative med flatulens.

Indikationer

Det skal bemærkes, at stoffet ikke er "Frutolaks". For vægttab, folk bruger ofte midlerne, som en del af, som kun indeholder ingredienser af naturlig oprindelse. Dette stof er et biologisk aktivt kosttilskud. Ud over den indledende fase af dens anvendelse til vægttab i følgende tilfælde:

• tarm atoni (for at forbedre dets peristaltik);

• forstoppelse forskellige ætiologi;

• at forbedre mikroflora i mave-tarmkanalen;

• Når flatulens.

• at øge funktionaliteten af mave-tarmkanalen.

Det stof "Frutolaks". Vejledning til brug

Umiddelbart er det værd at bemærke, at dette middel er indiceret til anvendelse til behandling af kun voksne og børn over 14 år. Små børn giver det ikke anbefales. For dem, der er andre medikamenter med en afførende virkning. Om dem fortælle børnelæge på den enkelte modtagelse. Ordningen af dette kosttilskud som følger: sirup udpege en voksen til 2 teskefulde (10 ml) en gang i løbet af frokost eller middag (eftermiddag) og unge over 14 år - 1 tsk (5 ml). Tilsæt ikke i te midler. "Frutolaks" - herbal drug, så når fortyndes i varme drikke kan miste sine medicinske egenskaber. Den samlede sats bør ikke overstige 2 uger. bør tages Kapslerne som følger: Voksne: 2 eller 4 ting, afhængigt af graden af forstoppelse en gang i løbet af et måltid om eftermiddagen, børn over 14 år - 2 ting på samme måde. Behandlingsforløbet - 2 uger.

Effektiviteten af slankende

Folk, der kæmper med overvægt, ved, at det vigtigste er, hvor at starte processen - denne udrensning. Der akkumulerede slagge og skadelige stoffer er ikke kun signifikant forsinker metaboliske processer i kroppen, men også reducere sugeevne væggene i tarmkanalen. Som et resultat, at broderparten af de næringsstoffer, der kommer sammen med den mad, vi bare ikke bruge. Hvad skal man gøre? Tarme og hele kroppen af toksiner gennem afførende stof. I denne henseende den bedste pasform tilsætningsstoffet "Frutolaks". Dens pris er lav og beløber sig til lidt mere end 200 rubler for en flaske sirup og omkring 100 rubler pr pakke med kapsler 30 stykker. Dette er flere størrelsesordener lavere end almindeligt annonceret midler med en lignende effekt. Det skal bemærkes, at fødevaretilsætningsstoffet ikke irriterer tarmene og er ikke vanedannende. Dette er meget vigtigt for vægttab.

Kontraindikationer

Mange forbrugere er interesserede i spørgsmålet: Gør alt du kan for at bruge et afføringsmiddel "Frutolaks"? Brugsanvisning hedder, at det er kontraindiceret hos personer med intolerance over for dens komponenter, såvel som dem, der lider af akutte gastrointestinale lidelser. Og, selvfølgelig, er det forbudt at anvende til børn under 14 år.

Graviditet og amning

Stofmisbrug "Frutolaks" sirup er, om eller kapsel, anbefales det ikke at alle kategorier af mennesker. Den kan ikke anvendes til gravide eller ammende kvinder. Producenten angiver ikke hvilke grunde det er forbudt. Men gynækologer anbefaler ikke at tage det i de afgørende faser af livet deres patienter. Det fremgår af kommentarer fra kvinder, som kan findes nedenfor.

positive anmeldelser

Hvis man ser på kommentarerne vedrørende fødevaretilsætningsstoffet, kan vi se, at mange folk har tillid til hende. Nogen skrev, at det en gang bruges til at fjerne forstoppelse, og nogen har besluttet at gennemgå en to-ugers behandlingsforløb for at genoprette normal fordøjelse. Piger siger, at dette stof hjælper med at slippe af med bumser i ansigtet. Efter alt, som vi kender, ofte deres udseende er forbundet med dårlig tarmfunktion. Til dette formål, nogle af disse kosttilskud bruges til en måned, tager en pause mellem de to-ugers kursus. I dette tilfælde har brugere rapporteret ikke blot forbedret kvaliteten og farven på huden, men også stemningen. Ofte kvinder har med succes brugt dette værktøj i kampen mod overvægt. Deres positiv feedback på det siges, at vægttab i de første dage af ansøgning varierede fra 1 til 2 kg. Slankende bemærkede en langsom, men vedvarende reduktion i kropsvægt. Mange er interesseret i spørgsmålet om, hvor mange gyldige "Frutolaks"? Det anbefales at drikke i løbet af anden halvdel af dagen. Afførende virkning på samme tid der næste morgen. Det er meget belejligt for alle. Samtidig forbrugerne har bemærket, at der ikke er nogen spasmer og smerter ved brug af dette værktøj er ikke mærkes.

negative anmeldelser

Hvor mange mennesker, så mange meninger. Der er negative anmeldelser om dette stof. Nogle mennesker skriver, at de har prøvet dette middel mod forstoppelse og i sukkerlage og kapsler, men det hjalp ikke dem helt. Det er mærkeligt at høre sådanne udsagn om den lave effektivitet BUD med en enorm mængde af positive kommentarer i hans retning. Det er muligt, at der er en individuel reaktion på hans krop. For nogle er det simpelthen ikke passer. Der er anmeldelser, som forbrugerne er skrevet, der tager medicin om natten og i morgen er der ganske mærkbar smerte og ubehag i maven. Det er muligt, at dette er forårsaget af tilstedeværelsen deri af sådanne bestanddele som svesker og senna, som kan bidrage til disse virkninger.

Som konklusion

Vi forsøgte at finde ud af, om det er muligt at bruge et afføringsmiddel "Frutolaks" for vægttab, samt revideret sin struktur og funktion. Vores konklusion: trods det store antal af positive anmeldelser, er en læges råd stadig behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.