SundhedMedicin

Forespørgsler fra en ekspert i narkologi og psykiatri: gyldighedsperiode, betingelser for opnåelse og tilvejebringelse

Flere og strengere krav er påkrævet ved udstedelse af forskellige certifikater og certifikater. Det er ofte nødvendigt at udstede et certifikat fra en psykiater samt en ekspert i narkologi, at en person ikke har disse specialister på dispensarregistre. Og undersøgelsen er ikke svært, men det kræver stadig en vis tid at besøge særlige medicinske institutioner og foretage en undersøgelse.

I denne artikel vil vi gennemgå betingelserne for at opnå certifikater og finde ud af gyldighedsperioden for certifikater fra en psykiater og en ekspert i narkologi, når der opnås rettigheder, visa, når der søges om arbejde og ved udarbejdelse af våbendokumenter. Lad os overveje alle disse tilfælde at få referencer mere detaljeret.

Hvorfor er dette certifikat nødvendigt?

Uden fejl er sådanne certifikater nødvendige for at få kørekort, rettigheder til at styre vandressourcer (både) og fly (herunder private). Hvad er certifikatets gyldighedsperiode fra en narkolog og en psykiater i dette tilfælde? Overvej nedenfor.

Flere og flere virksomheder i forbindelse med lægeundersøgelser og lægeundersøgelser omfatter disse specialister i obligatoriske lister for læger. De samme krav gælder for nyankomne til arbejde. Ud over certifikater om fravær af alvorlige sygdomme er det nødvendigt at fremlægge dokumenter, der vidner om manglende psykiske lidelser og afhængighed. Nogle virksomheder kæmper med at ryge. Selv forekomsten af denne vane kan føre til en benægtelse af beskæftigelse, for ikke at nævne misbrug af stoffer. Hvor meget er et certifikat fra en ekspert i narkologi og en psykiater modtaget, når man ansøger om et job? Dette spørgsmål besvares senere.

Behovet for denne reference i forskellige lande

På Ruslands territorium for at få kørekort i lang tid kræves dette certifikat, og også i CIS-landene. I Europa og USA, hvor kampen mod narkotikamisbrug aktivt udføres, er et sådant dokument også relevant.

Hvis du bliver bedt om at gennemgå en sådan undersøgelse, når du ansøger om et job, skal du ikke blive overrasket og især panik. Ingen mistænker dig for noget, sandsynligvis er lederen af virksomheden interesseret i registrering af arbejdssamarbejde i lang tid.

Obligatorisk undersøgelse af narkologen og psykiateren udføres af militært personale, ledere af offentlig transport, Indenrigsministeriets medarbejdere, piloter, livvagter og sikkerhedsvagter og mange andre, hvis faglige opgaver omfatter beskyttelse af andres liv, hvis handlinger kan true andre borgeres liv og er forbundet med brugen af våben. Hvad er varigheden af certifikatet fra en ekspert i narkologi og en psykiater for denne gruppe af erhverv? Det er kun seks måneder siden våbenet er en farlig ting, det bør ikke falde i disse folks hænder.

Hvordan og hvor skal man få de nødvendige oplysninger?

Proceduren for at opnå certifikater fra en psykiater og en ekspert i narkologi er ret simpel. For at gøre dette gælder en borger for en særlig dispensar på bopælsstedet og undersøges af den relevante specialist. Nogle gange er det nok at få en konklusion fra en psykiater. Lægen bruger specielle metoder til at vurdere personlighedsgraden og bestemmer om der er mentale abnormiteter. Du bør også vide, at når du har en konsultation med en ekspert i narkologi, undersøges et biomateriale for at registrere spor af narkotika besiddelse uden fejl.

For at sikre, at testene ikke er fejlagtige, skal en dag eller to, før de tages, gives en del træning. Som regel betales referencer fra en ekspert i narkologi og psykiatri. Ud over de statslige medicinske faciliteter udstedes der certifikater til udstedelse af sådanne certifikater i nogle private lægecentre, hvor denne proces er meget hurtigere.

Borgerne, der er registreret i neurologiske eller narkotiske dispensarer, udstedes sådanne certifikater ikke. Personer fjernet fra det efter behandling i lægebehandlingen beskrev detaljeret historien om psykeducation eller sygdommen af stofmisbrug. På statslige offentlige hospitaler skal de for at modtage certifikater fra en psykiater og en ekspert inden for narkologi, udover høringer af eksperter selv, være nødt til at bestå test for aids og RW (blod til syfilis).

Så, hvor mange referencer fra en ekspert i narkologi og psykiatri er? Når du modtager forskellige typer dokumenter, varierer gyldighedsperioderne for disse certifikater.

Det skal huskes, at referencer fra narkologen og psykiateren er skrevet ud på forskellige former og er separate dokumenter. En af dem udstedes ved en narkologisk dispensation, og den anden er i en psykiatrisk klinik (dispensar) på bopælsstedet.

Til føreren

For at få dokumenter til forvaltningen af enhver transport er tilvejebringelse af bevis for fravær af psykiske lidelser og narkotikamisbrug en forudsætning. Særlig grundig undersøgelse af de læger, der er underlagt offentlig transportdrivere (kategori C og E). Inspektører fra Statens Trafiksikkerhedsinspektorat kræver ofte også sådanne certifikater, f.eks. Ved indledende eksamen af rettigheder, i tilfælde af tab eller konfiskation af kørekort, under lægeundersøgelser mv.

Udstedelsen af sådanne lægeattester udstedes i enhver psykiatrisk og narkologisk eller anden institution med licens. Certifikatet er gyldigt i et år. Men det er nok at gennemføre gentagne undersøgelser hvert andet år, da det for denne periode er, at der udstedes dokumenter efter lægebehandlingens passage. Dette er svaret på spørgsmålet om varigheden af certifikatet fra en ekspert i narkologi og en psykiater for chauffører.

Under ansættelsen

Det skal huskes, at for dem, der tager et job, er certifikatets gyldighed kun seks måneder. Dette skyldes, at en borger i løbet af denne periode kan flytte eller udvikle mentale afvigelser. Dette dokument leveres en gang til et job. Og i fremtiden er dens bestemmelse ikke nødvendig, hvis ansættelsesstedet ikke ændres. Således besvarede vi spørgsmålet om certifikatets gyldighedsperiode fra en narkolog og en psykiater for borgere, der er ansat.

Robotik, hvis aktiviteter er forbundet med farlige og skadelige faktorer (fx arbejde i højden, i lukkede rum, vanskelige arbejdsvilkår mv.), Er en regelmæssig undersøgelse af specialister i disse retninger påkrævet. Sådanne lægeopgaver arrangeres en gang om to år. Og i overensstemmelse med loven er betalingen af lægeprovisioner på bekostning af arbejdsgiveren.

Hvad er varigheden af certifikatet fra en ekspert i narkologi og en psykiater, når der modtages dokumenter til våben?

Mere Jeg vil overveje betingelserne for udstedelse af disse certifikater for borgere, der besluttede at købe våben. For at få tilladelse udføres en mere grundig kontrol af borgerens tilstand. Da tilstedeværelsen af et våben i en person, der er mentalt ubalanceret, kan udgøre en fare for folkene omkring ham, udfører specialisterne en mere grundig og grundig undersøgelse. Den lægeundersøgelse udføres på grundlag af en psykiatrisk institution. Provisionen omfatter mindst tre personer, en kollegial undersøgelse af en borger finder sted, og der er allerede truffet beslutning om at udstede en tilladelse til våben.

Da våbenet ikke skal være i hænderne på stofmisbrugere og psykisk usundede mennesker, er certifikatets gyldighed kun seks måneder, så tilladelsen skal bekræftes igen. Dette er certifikatets gyldighedsperiode fra en ekspert i narkologi og en psykiater ved modtagelse af dokumenter til våben.

Når du får visum

For at få visum til ethvert land udstedes certifikatet med angivelse af: "på efterspørgselsstedet". Registreringsproceduren kan vare i en måned. Det er dog nødvendigt at overveje det øjeblik, at det i konsulatet i det enkelte land er nødvendigt at give de givne oplysninger senest 14-30 dage før afgangstidspunktet. Dokumenter returneres ikke til deres ejere, herunder lægeattester. Certifikatets gyldighedsperiode fra en ekspert i narkologi og psykiatri er et år fra datoen for dens udstedelse.

Gyldighedsperiode for reference 086 / y

Gyldighedsperioden for referencen 086 / y - kun seks måneder. I slutningen af denne tid vil borgeren igen være nødt til at gennemgå en fysisk undersøgelse fra alle specialister. Hvis certifikatets gyldighedsperiode også lider af en alvorlig sygdom eller operation, annulleres certifikatet, og medarbejderen sendes igen til Kommissionen.

For at besvare det ofte stillede spørgsmål om certifikatets gyldighedsperiode fra en ekspert i narkologi og psykiatri til beskæftigelse, hvis arbejdsretningen afviger fra lægekommissionens vejledning, vil det bestemt ikke fungere. Nogle personaleydelser genkender ikke resultaterne af provisionerne, da de ikke gav anvisninger til dem og forklarede dette ved nødvendigheden af at blive undersøgt med yderligere specialister, selvom personen har et driftscertifikat ved hånden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.