Intellektuelle udviklingMystik

Nekromanti - en metode til divination, der involverer kommunikation med sjælene af de døde

Nekromanti - er en gammel kunst af mørk magi. Siden oldtiden, dens tilhængere inspireret frygt og ærefrygt mængden. Årsagen til, at - deres evne til at appellere til sjælene af de afdøde, og til at bruge deres styrke. Og selv efter mange århundreder kunsten åndemaneri, ikke blot ikke forsvinde, men selv styrket, bliver basis for mange kulter og sekter.

Men lad os finde ud af hvordan sande legender af nekromanti. Er sorte magikere er i stand til at styre energien af andre væsener? Og hvad skæbne venter den, der vovede at forstyrre søvn af de døde?

En proklamation til liget

Necromancers først dukkede op ved indgangen til civilisationen. De var præster og shamaner, der brugte dyreknogler og organer til at se ind i fremtiden, og kender vilje de gamle guder. Naturligvis var disse primitive ritualer, der ligger langt fra den sande magi. Men selv om de er i stor efterspørgsel og respekt. Tag for eksempel det gamle Rom. I skrifter af historikere rituelle divination fugl knogler er beskrevet i detaljer, som tilbragte deres ypperstepræst. Uden en sådan ceremoni begyndte ikke nogen større kampagne, og selv kongen kunne ikke udfordre hans beslutning.

Og sådanne eksempler i historien om en stor variation. Men det mest slående er, at disse ritualer blev praktiseret af mange gamle civilisationer. Og det til trods for at de fleste af dem var helt isoleret og kunne ikke lære magiske trylleformularer fra hinanden.

Rise of dyrkelsen af de døde i det gamle Egypten

Og dog, fødestedet for åndemaneri anses for at være det gamle Egypten. Her præster først indså, hvor stærk kan være effekten på de levende døde. Det er grunden til døden behandles med respekt og delikatesse. Hvorfor er kun sig selv faraoer i pyramiderne, forberedt til deres efterliv.

Også egypterne var de første til at eksperimentere med mystiske ritualer og magi. Og hvis man tror legenden, blev deres arbejde kronet med stor succes. De er ikke kun i stand til at opfordre de dødes sjæle, men også lært at kontrollere deres beføjelser. Derfor, for denne civilisation nekromanti det blev en del af kulturen, og blev betragtet som en selvfølge.

I sidste ende, egypterne oprettet en særlig afhandling, som blev udnævnt til "Book of the Dead". Det var en fire meter rulle, lavet af papyrus. I det indspillede de gamle præster nogle af deres viden om de døde og livet efter døden. Derfor er "Book of the Dead" - er den første kendte person til at guide til nekromanti, bevaret til vore dage.

Oprindelsen af ordet "nekromanti"

Men på trods af alle de anstrengelser for egypterne, ordet "åndemaneri" kom til os fra det gamle Grækenland, og det betyder, divination af knogler. Det er derfor det land, det er nødvendigt at overveje udgangspunkt, hvorfra spredt rundt om i verden, Denne mørke videnskab.

Med hensyn til religion grækerne selv, de også troede på et liv efter døden. Der er masser af beviser på, at i det gamle Grækenland var der kult tilbedelse af gud for underverdenen Hades og død. Hans præster ikke blot at rose og nuværende ofre deres guddom, men også brugt en masse sakramenterne og ritualer. For eksempel, de ofte brugt knogler de døde, for at lære så meget som deres egen fremtid og skæbne af hele staten.

Nekromanti og kristendom

Med fremkomsten af kristendommen, blev livet kompliceret af mørke troldmænd. Efter alt, blev alle præsterne sikker på, at nekromanti - dette djævelske doktrin og alle dens efterfølgere har solgt sjæl til Satan. På grund af dette, disciple dyrkelsen af døden begyndte at aktivt at forfølge sagen og inkvisitionen, og hun er kendt for at have en samtale med sådanne mennesker var ganske kort.

Det er derfor, necromancers begyndte at skjule, øve sin kunst væk fra menneskelige øjne. Fordelen ved deres færdigheder vil kun blev stærkere, da den virkelige mystiker ikke behøver en generel godkendelse. Efter alt, for tilhængerne af døden vigtigere end deres egne mål og ambitioner.

nekromanti i dag

En kirke tabu har længe været forbi, og ønsker at lære hemmelighederne af de mørke kunst ikke længere brændt på bålet. Men det betyder ikke, at det nu er en reel mystiker forventer folk på hver tur. Nej, virkeligheden er bare det samme den anden vej rundt.

Selv i dag, den sande necromancer forsøger at undgå opmærksomhed fra de almindelige dødelige. Hvem ved, måske årsagen til det var den gamle vane, eller for mange års udstationering de kunne lide ensomhed. Men faktum er: nekromanti - den magiske levende væk fra den virkelige verden.

Men det betyder ikke, at alle mørke troldmænd lever et eller andet sted i de tætte skove eller i hemmelige huler og vises ikke i samfundet. Nej, mange af dem - almindelige mennesker, der ikke skiller sig ud fra mængden. Ser man på dette, og kan ikke siges, at han - tilhænger af dyrkelsen af døden. Men med fremkomsten af natten af deres liv er fundamentalt ændret.

Hvad er nekromanti, og hvad er dens essens?

Men lad os forlade historie bag sig og gå direkte til den mest nekromanti. Især lad os tale om, hvad der kan og hvad præster mørke ting, de gør? Efter alt, at den eneste måde kender essensen af denne mystiske kunst.

Så først og fremmest åndemaneri - er videnskaben om død energi. Det skal bemærkes, at denne form for mystisk magt svæver rundt ikke kun de døde, men også i nærheden af de levende. Efter alt, ethvert organ er forgængeligt, og derfor er underlagt indflydelse af døden.

Alligevel åndemaner meget tættere på de døde, for det er med dem, tilbringer han det meste af sin tid. Ved at studere antikke kunst, lærer han at styre energien af døden, og at undertrykke de dødes sjæle. Dette er nødvendigt for at bruge dem til deres egne formål, førte til ham alene.

For eksempel kan en åndemaner appellere til ånden i den afdøde og kender omstændighederne omkring hans død. Eller ved at ringe den stærke spøgelse, spørge ham om fremtidige begivenheder. Måske nogle læsere tænker: "Hvordan er det muligt, er i stand til at forudsige skæbne de døde" Nå, da vi er sikre på sig selv necromancers, efterliv lever af forskellige regler, og den tid, det kører meget forskelligt. Så nogle ånder vide om begivenhederne i fremtiden, om end ikke alt for langt.

Kort sagt, åndemaneri - en mystisk videnskab om de døde. Efter at have undersøgt hende, den person bliver mere modtagelige for påvirkning af underverdenen, hvilket gør det muligt for ham at appellere til hjælp fra de døde. Det var på dette er essensen af åndemaneri.

Devil videnskab eller uskyldig magi?

I det moderne samfund, er der en anden stereotyp: alle Necromancers - det er håndlangere for djævelen. Generelt er det ikke overraskende, fordi detaljerne i sådan en magisk selv antyder denne idé, for ikke at nævne det faktum, at det gentog kirken i mange århundreder i træk. Men er det virkelig alle tilhængere af død vilje den onde?

Det viser sig, at i sig selv er ikke onde nekromanti våben. Ja, det virker med døde energi, men det betyder ikke, at det kun kan bruges til at skade folk. Der er mange eksempler på, hvordan de necromancers hjælpe andre: skudt "død" tegn advaret af problemer, der er beskyttet mod virkningerne af de onde kræfter og så videre.

Men der er også dårlige guider. Hertil kommer, at tilhængerne af denne videnskab mest udsat for fristelsen til at bruge deres færdigheder til personlig vinding. Efter at have kigget ned i afgrunden, må vi huske, at over tid, og det vil begynde at stirre på dig.

hvorvidt sjælen er forbandet Necromancer?

Både kristne og muslimer tror på, at alle de mørke troldmænd kommer efter døden til helvede. Efter alt, i henhold til den hellige skrift, er det meningen straf for trolddom og hekseri.

Det er bare hvordan necromancers forsikre sig selv, deres er normalt ikke påvirket. De mener , at efter døden deres ånd forbliver i denne verden, der tjener de andre tilhængere af dyrkelsen af døden. Og nogle mener, at alle vil være i stand til at opnå udødelighed, at forevige hans krop eller genhuse deres energi ind i en anden person.

Men, alligevel, menes det, at sjælen af Necromancer stadig forbandet. Derfor er vejen til himlen lukket for ham for evigt.

Hvordan bliver man Necromancer?

Nu er der et stort antal bøger og manualer om hvordan man tager stien til trolden død. Ak, de fleste af dem er skrevet kun for at samle så mange penge fra naive læsere som muligt. Denne applikation nekromanti er den skjulte videnskab, og derfor er villige til at fatte det har temmelig sved.

I dette tilfælde vil personen nødt til at finde en mentor, der indvilliger i at lære ham det grundlæggende i de mørke kunst. Efter alt, hvis sækken i verden af de døde uden en erfaren guide, er det sandsynligt, at vejen tilbage er det ikke. Desværre, ved porten til huset er det ikke at sige, at her bor en heks, Necromancer, eller føreren af sjæle, og derfor kan disse søgninger tage temmelig lang tid.

Men, siger en gammel visdom, "Master vises kun, når eleven er klar til det." Derfor er en person, der virkelig ønsker at lære nekromanti, være sikker på at finde en mentor.

initiatory rite

Tilmelding i uddannelse at mestre, vil den studerende skulle bestå en række tests, der forhærdede hans krop og sjæl. Det er nødvendigt at kontrollere bestemmelsen og den menneskelige ånd, samt sikre, at det er moralsk fatning. Faktisk under træning han vil have en meget hård tid, og stemmerne fra de døde mere end én gang vil friste hans søde ord.

Det er derfor, i begyndelsen af sin karriere at studere koncentrationen af necromancers og lydighed. Det var først efter de har bestået alle prøver, vil de afsætte til tilhængerne af dyrkelsen af de døde.

At studere kunsten at hæve de døde

Den virkelige mystiker begynder med de første dage af træning ung Necromancer. Efter alt, han nu har ret til at deltage i alle de ritualer og ceremonier, der udfører sin herre. Og tro mig, mange af dem en normal persons hår stå på enden.

Efter alt, næsten alle magiske trylleformularer Necromancer kræver døde rester. Samtidig er der visse regler, der fastsætter følgende: jo større magi, jo større skal det anvendte niveau i materialet. For eksempel, hvis små charms passer knogler fra alle dyr, fortsat nødvendig derefter højere ordens ritual tilstedeværelsen af humant.

En anden hindring for opnåelsen af magiske højder kan være at magi og ritualer. Således Necromancer brug for at lære ikke kun kraften af ordet, men også hvordan man tegner forskellige ikoner og runer. Fordi den mindste unøjagtighed vil føre til skrækindjagende konsekvenser, som derefter do not fix it.

magisk artefakt

Interaktion med de døde tager Necromancer en masse åndelig styrke. Derfor bruger de særlige poster - artefakter, der kan gøre dette lettere. Hvor er de tager dem?

Ofte artefakter gået fra den ene tryllekunstner til en anden, og jo ældre de bliver, jo mere deres styrke. Desuden er nogle magiske genstande skabt af guiderne ved hjælp af særlige ritualer og magi. For eksempel, hvis du holder en normal spejl over døde i løbet af dagen, vil det absorbere en del af hans sjæl. Derefter kan Necromancer appellere til den til enhver tid, og at han vil være forpligtet til at reagere.

Imidlertid er den største kraft besat af de artefakter, der er imprægneret med energi af døden. Sådanne elementer kan findes inden for store grave, brande, ulykker og så videre. Alle Necromancers stræber efter at komme til dit arsenal af mindst et par af disse ting, så der til enhver tid ty til deres magt.

Tid til at gå ind i lyset

Som nævnt tidligere, kirken i dag er ikke så hårdt på troldmænd og hekse, som tidligere. I denne henseende folk i stigende grad begyndte at benytte sig af "troldmænd" af alle farver og retninger. Disse omfatter og necromancers, mangeårige irrelevant. Hvad de har at tilbyde til dine kunder?

Så i de fleste tilfælde, skoler tilbyder mestre af mørke mennesker til at tale med sjælen af deres døde slægtninge eller venner. Bare ikke forveksle dem med ritualer i disse sessioner, der bruger medier. Necromancers lad ikke ånden i den døde, og ikke taler gennem munden, de tjener som mellemled i kommunikationen, der passerer folk, hvad de fik at vide af de døde sjæle.

Necromancers fjerne også forskellige former for forbandelser og onde øjne, specielt fremstillet "at dø." Men de kan og gør dem sender til folk, det er sandt, ikke hver tryllekunstner på denne går. Her allerede hele afhænger af det moralske grundlag for mørk tryllekunstner. Efter nekromantik - er et værktøj, der kan bruges til forskellige formål, herunder i en forræderisk.

Og charmers spiritus kan se, hvordan de begivenheder i fortiden og fremtiden. Nogle gange hjælper det at undgå fremtidige problemer eller forstå, på grund af det, de har fundet sted før.

Den fare, som den mørke teknik

Afslutningsvis vil jeg tale om, hvad farerne ved nekromanti. Efter alt, kun de mest naive person ville tro, at kommunikation med de døde går ubemærket hen, for ikke at nævne deres forvaltning.

Som nævnt tidligere, Necromancer evigt miste retten til at komme i himlen, selv om han bruger sin magi til gavn for folket. Også efter dødsfaldet af hans ånd, der sandsynligvis vil blive "fanget" af en anden troldmand, der ønsker at øge deres styrke.

Hertil kommer, at nogle gange ritualer er ikke så nødvendigt, og en åndemaner derefter nødt til at betale for sin fejltagelse. For eksempel kan døde tage en del af sin vitalitet eller ingen fange hans krop, dreje uheldige dygtige i underdanig marionet. Derfor stien af mørk tryllekunstner - til en masse af dem få, hvis ønske lære død langt højere ønske om at overleve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.