HjemlighedReparationer

Fugemasse til fliser i badeværelset. Valg og brug

Keramiske fliser er det perfekte materiale til badeværelser. Hun har en masse driftsmæssige fordele, som er efterspurgt i sådanne områder. Men ikke mindre vigtigt, og fuger i badeværelset flise. På sin korrekt valg og brug det afhænger ikke kun af udseende af rummet, men også holdbarheden af reparationer.

Injektionsmørtel flisefuger i badeværelset sker ikke kun for æstetiske formål. Selv om dette er en vigtig faktor. Denne operation bærer også ansvar. Generelt er der behov for injektionsmørtel til at beskytte belægningen fra forskellige former for forurening. Og i badeværelset til den sædvanlige forurening er tilføjet og høj luftfugtighed, hvilket kan føre til skimmel og meldug.

typer af fuger

Epoxy injektionsmørtel til fliserne i badeværelset. Denne art hører til den kategori af dyr. Siden 5-pund pakke i gennemsnit koster omkring 3500 rubler. Men på samme tid, det er kendetegnet ved lang levetid. Det er sammensat af epoxyharpiks, hærder og forskellige additiver, muliggør opnåelse af en søm af guld, sølv, metal, bronze eller perleskinnende farve. Blandt de mangler kan identificeres kun én - det er en stærk sejhed. Det er af denne grund, arbejde med det er ganske kompliceret. Det hører til den kategori af professionelle byggeri blandinger. Fra kunstneren tager en masse færdigheder til dens anvendelse. Også, at udføre arbejde, der kræves specialværktøj og elektroniske vægte. Hvis de ikke gør det, kan resultatet blive trist.

Cement fugemasse til en flise i badeværelset. At arbejde med hende, er meget lettere end med den tidligere overvejet. Det er nemt at arbejde og ikke visner. Foruden cement baser det indeholder specielle ingredienser, der giver yderligere driftsparametre, herunder resistens over for fugt. Til badeværelset ikke blev dannet skimmel eller svamp, plante tør blanding bør være latex plastificeringsmiddel i stedet for vand. Kun i dette tilfælde kan der opnås høj kvalitet og egnet til rum med høj luftfugtighed injektionsmørtel flise. dens pris er omkring 1200 rubler per 5 kg pakke. Men det kan være højere eller lavere, afhængigt af producenten, og indgår i tilsætningsstofferne. Efter påføring er det nødvendigt at dække den særlige fugtbestandige imprægnering. Dette vil i høj grad forbedre sine præstationer egenskaber.

Sådan bruger

  1. Typisk injektionsmørtel sælges i form af tørmørtel. Så det første bør det fortyndes med en væske, således at den har erhvervet plastisk tilstand. De ønskede andele er typisk skrevet på pakken.
  2. Den endelige opløsning skal udvides til et objektglas rivejern murske anvendelse af et metal murske.
  3. Så har du brug for at anvende løsningen på flisen murske i en vinkel på 30 grader.
  4. Det følgende er flere gange rivejern gå på flisen overflade med en kraft til at gnide løsningen i hullet.
  5. Det sidste trin er at rense den behandlede overflade. Indtil cementen er tørret, bliver ethvert overskud fjernes ved hjælp af et rivejern. Efter at det er helt tørt bør udføre våd rengøring. Det er let at anvende injektionsmørtel til fliserne i badeværelset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.