HjemlighedReparationer

Hvad lofter bedre og mere praktisk?

At gøre reparationer i lejligheden, mange tænker på, hvad der er bedst til loftet. Fordi du ønsker at gøre dit hjem den smukkeste, praktisk og komfortabel. Hvis en ekstern visning af lofterne kan defineres ret hurtigt, specifikationer for mange ofte bliver en anstødssten. Prøv at forstå, hvad lofterne bedre.

producenter

De vigtigste leverandører er malerier af europæiske og asiatiske lande. Hvis et finansielt spørgsmål til dig er af ringe betydning, anbefales det at vælge fransk eller tysk lofter. Kinesiske malerier efter installation kan udsende svag lugt af plastik, som normalt forsvinder efter et stykke tid. Udadtil loftbeklædning er ikke anderledes.

PVC loft

Kendetegnet ved en bred vifte af farver. Hertil kommer, at film af loftet monteret, er i stand til at tage de mest indviklede former. Lærredet er lavet af forskellige bredder (1 til 3 meter). loft overfladen er helt glat og også vandtæt. Belægningen er i stand til at skjule under alle synlige basis overfladedefekter og kommunikation. Loft PVC er modstandsdygtig over for deformation og kemikalier. Desuden adskiller støv modstand, varmeisolering, modstandsdygtighed over for lugte og brand. Han er let at rengøre og ikke kræver maleri.

Som svar på et spørgsmål om, hvad lofterne bedre at sige om begrænsninger dækningsområder. PVC-film er ikke egnet til anvendelse i et rum, hvor temperaturen holdes under fem grader. Dette materiale er ganske modtagelig for mekanisk skade. På de mørke og blanke overflader kan være lidt mærkbar svejsesøm, som er dannet ved sammenføjningen af baner.

stof lofter

De er fremstillet af et net polyester imprægneret med harpiks på den ene side, hvilket sikrer en høj styrke i forhold til PVC. Analyse hvad god lofter og som ikke er, skal det bemærkes, at stoffet, der dækker mere modstandsdygtige over for temperaturer (især lav). Denne overflade kan modstå betydelig mekanisk beskadigelse. Ulemperne er ikke rige farver. Giv det oprindelige udseende af stoffet dækker kun trykmetode. Når oversvømmelser hovednavn vil ikke være i stand til at bevare fugten helt. Klud til at rengøre ganske problematisk mod snavs og re-monteret. Hertil kommer, at stofbetræk er ret dyrt.

faktura

Hvad lofter bedre i tekstur? Matte stof kan skabe en perfekt glat loft i en klassisk stil. De bør vælges tilhængere af konservative synspunkter. Satin stof vil skabe en flot indendørs spil af lys og farve. Elskere af eksklusiv vil gerne blanke eller spejlede lofter, i stand til visuelt forstørre rummet. Efter at have undersøgt de vigtigste karakteristika ved stoffer, kan du nemt afgøre for dig selv, som er bedre at gøre det nedhængte loft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.