Hjem og familieTilbehør

Frisør tilbehør - for behændige hænder

En frisør virtuos talte om værktøjer som denne: "Gode saks postrizhet og mest uduelig, og forsøge at arbejde perfekt dårlig." Så hvis hår forsyninger betyder meget for klipninger, farvning og andre aktiviteter, er det stadig vigtigt - kyndige hænder.

det krævede minimum

Uden der kan du ikke komme i gang? Nødvendigvis mester forklæde, robe klient, papirstrimlen under kraven, vandspray, hår klip, en saks og en kam. Hvorfor vi har brug for disse hår forsyninger?

Forklæde Master er nødvendig af hygiejniske årsager. Når slåning, maleri og kemisk hår behandling nogle spray kan komme til frisøren og ødelægge hans tøj. Desuden er det nødvendigvis er tilbage af kundens hår falde. På forpladsen, de bare glider, selvom en del af den forsinkede i deres lommer, er det uundgåeligt.

kundernes behov negligé primært for at beskytte sit tøj fra håret, der klipper master. For det andet, skjuler han det fra de kemikalier, der bruges af barberen.

Papir bånd under kraven. Hun, vedhængende tæt til halsen, forhindrer hår falder under kåbe.

Vandtåge. Tørt hår kun klipning maskine, fordi det er elektrisk. Vådt hår er lettere at rede til strenge otchesyvayutsya krævede tykkelse. De ligger mellem de rigtige frisør fingre.

hår klip skal opdeles i zoner af hovedhår og tilbringe en klipning ret.

To par saks. Nogle mennesker har brug for deres egne klippere. Et andet par med en savtakket kniv, og anden direkte behov for den ultimative hårkur, så de er lettere at lægge hår. Hvis du vil medtage en saks meget omhyggeligt. Hvis faldet, så det videre arbejde, de er ikke egnede.

Comb. Typisk mesteren selv vælger kammen, som han kan lide. Men der er visse regler. For kvindelige hår det skal være bredere end for mænd.

Det er de frisør nødvendige værktøjer til indledende drift.

Vi udvider antallet af værktøjer

Til barber stol, han sidder i klienten, og han ønsker at farve mit hår eller gøre højdepunkter eller perm. Der brug for ekstra frisør tilbehør. Lad os sige, en dame eller en ung har brug for at skifte hårfarve. Hvad der er behov? Hvad frisør forsyninger? Handsker, plast, ikke metal, stress, klip, pensel til maling, plastik beholder til maling, hårtørrer med en smal klokke.

Arbejde nødvendigvis udføres i handsker, for ikke at male hænder, og der var ingen skadelige kemikalier, som står over for en frisør mere end én gang om dagen i drift. Generelt denne beskyttelse primært fra allergi og af æstetiske grunde.

Hår fast plastklemmer, eftersom sidstnævnte er resistente over for reaktanterne og ikke træder i kemiske reaktioner med malinger.

Beholder til blanding af farvestof og oxidator af samme årsager skal være fremstillet af plast.

Pensel til at anvende maling på hår kan være en stor eller to. Så det andet er smal, er det praktisk at anvende maling i området ved ørerne.

Hårtørrer er nødvendig for at tørre håret efter sådan en dyb fugtgivende. Du kan ikke under nogen omstændigheder lade kunden udenfor med en våd hoved.

perm

Hvilke andre frisør forsyninger er nødvendige? Målebæger, papir kemi, spoler, to plastskåle, svamp, cap-varmelegeme.

Hårstrå pakket ind i specialpapir, er viklet på spoler.

I én plastik skål hældt perm opløsning og påført den forberedte svamp hår.

Sæt en hoved cap, hvilket øger temperaturen af hovedet, eller rettere, ikke lade det varme.

Jiggers doseret medicin er nødvendige for at sikre den kemiske sammensætning. Væsken hældes i en anden skål. De er aldrig forvirrede, selv efter vask.

højdepunkter

Hætte til farvning latex, metal krog. Dette er for de mere erfarne kunstnere, og du kan ikke angive, hvordan man bruger disse elementer. Hvis klienten har langt hår, er det nødvendigt at folie fremhæve.

Frisør værktøjer

Dette er naturligvis forskellige typer af kamme, klippere og værktøjer til barbering, krøllejern og spoler, børstning, hårtørrer frisørsakse.

Overvej en saks - en af de vigtigste værktøjer. Behandl dem meget omhyggeligt, ikke andet end hår, ikke klippe og ikke skære. De skal opbevares i særlige tilfælde. Alt er rettet mod, så de ikke er for tidligt kedeligt. Som regel har de en hale i ringen. Alt dette er blevet sagt om direkte saks. Ekstrafunktion play udtynding saks, hvor en eller begge tandet klinge. De bruges ved afslutningen af græsslåning tykt tungt hår. Begge typer af sakse bør være i det arsenal af guiden.

Kun fordi alle disse værktøjer, kan du oprette et komplet sæt af barber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.