TravelingRejsetips

"Ingres Berdz" - Park "Europolis". Beskrivelse, anmeldelser og fotos

"Fra spil til virkelighed" - dette motto har for nylig åbnet "Ingres Berdz" (park i "Europolis") i St. Petersborg. Nu, børn og voksne har mulighed for at teste deres styrke, smidighed og logik til de fascinerende attraktioner baseret på det populære spil.

unikt kompleks

Underholdning af denne type har længe eksisteret i verden. Den mest kendte og tilgængelige for kolleger Park ligger i Finland. Overvåger det internationale samfund Angry Birds selskab Fortgroup. Det er dem, der lukkede platform "Ingres Berdz" - Park "Europolis". I Rusland er der to flere lignende komplekser med attraktioner, men de er i det åbne.

Område på tredje sal i indkøbscentret - er en virkelig enestående koncept, der gør det muligt for børn at bruge tid ikke kun sjovt, men også lærerigt. Efter alt, for at bestå en bestemt attraktion, er du nødt til at tænke over. Alle maskiner er baseret på elementære mekanik og kinetik principper, grundlæggende i fysik og naturvidenskab. Nogle forlystelser er designet specielt til ledere af russiske børn (det var skrevet i et af sine interviews med lederne af "" Ingres Berdz. "Park" Europolis "(foto legepladser bekræfte det) ser meget imponerende.

interaktive zone

Alle legepladser kompleks sammenflettede emner med selve spillet. For eksempel er en af de udfordrende niveauer - "Rif skibsvrag" Den mobile version af behovet for at vende for at dræbe fire af de pirater om bord på skibet. Noget lignende er genskabt i det virkelige liv.

Den "Bamboo Forest" har brug for at finde skatten, men i "Pig minerne" - for at finde en vej ud af labyrinten. Der er stadig den velkendte site "Bird Galaxy", "Cobalt plateau."

Individuelle ture betragtes som "drop tårn" og "Klatring". På jorden kan du opleve og udforske tyngdekraften, mens den anden - for at prøve sin hånd i tæt på virkelige bjerg forhold. Børn også nyde den fascinerende "Vand Tabel", "Fanbol", "Ziplayn".

Det er ikke alle online site, der har "Ingres Berdz aktivitet" (Park). "Europolis" - et stort kompleks, er det designet til et besøg, som du kan tilbringe hele dagen. Resten tilbydes i børns cafe, og forældrene ikke kede sig, de kan gå på indkøb, som er placeret på samme etage.

Festivaler og begivenheder

I parken have det sjovt børn og voksne, ikke kun på hverdage, men også i løbet af ferien. Ledige arrangører har et stort arsenal af produkter og tjenester, der hjælper forældre til at bemærke noget barn fest. Du kan vælge mellem 4 festsale for et forskelligt antal gæster. Blandt arbejderne er de virkelige professionelle animatorer, der vil tage børn et sjovt spil. Og den vigtigste gæst i aften - en af heltene fra spillet "Angry Birds".

"Ingres Berdz" park i "Europolis" vil gøre alt for, at børnene var glade. Til hjælp for forældrene straks tilbyder en separat banket menu med retter for børn og et stort udvalg af kager på bestilling.

Regelmæssigt på stedet af parken for børn er organiserede masterclasses på forskellige områder. Hvis du følger nyhederne på hjemmesiden eller i en social gruppe, så du er sikker på at holde dig ajour med alle de interessante og spændende måder. Jo mere det, fordi de udføres gratis, og forældre, i mellemtiden, kan nemt gøre shopping.

Særlige begivenheder er organiseret til ferien. Besøgende har værdsat organisationen matinéforestilling nytår. I øvrigt er der en konkurrence for deltagelse i projektet Beauty Day for moms. Enhver kvinde eller pige kan prøve deres hånd.

aldersbegrænsninger

Generelt "Ingres Berdz" park i "Europolis", har adgang til alle deltagere. Men der er en begrænsning: børn efter 12 år vil der ikke længere være meget interessant. Så siger arrangørerne, har vi givet den øvre grænse. Med hensyn til den nedre grænse, er det ikke.

Men besøgende siger, at det er bedst at gå med børn fra tre år. For de små er der ingen underholdning, og det er usandsynligt at forstå de særlige kendetegn ved organiseringen af forskellige attraktioner, og at de skal gøre. Så hvis dit barn af et par år endnu, så hold øje er bedre end en anden park, så for ikke at gå glip af det punkt.

den offentlige mening

Folk på de fora skrive en masse om "Ingres Berdz". Park i "Europolis" feedback meget forskelligartet. Generelt børn gerne have en pause her. Næsten alle rides er designet til viden om verden. Det er ikke bare en shooter og væddeløb, det er en lille logisk problemløsning det er meget spændende.
Værelset er helt rummelige, men stadig i weekender og om aftenen er der næsten altid lange køer. Du er nødt til at være klar til dette.

Uden øse af tjære stadig ikke nok. Forældre klager over, at lang tid at vente på deres tur til garderoben og kabiner. På grund af de store koncentrationer af børn og voksne, disse to områder er altid de mest overbelastede.

Selv blandt de anmeldelser der er en udtalelse, der, på trods af, at parken åbnede lige under et år siden, at mange forlystelser ikke arbejde eller er under reparation. Dette skaber yderligere besvær.

De børn, der ikke er ødelagt af trendy og dynget forlystelsesparker, helt sikkert ville være glade. De fleste af utilfredse besøgende - folk, der har råd til at tage på ferie til Finland og spille det i samme kompleks "Ingres Berdz". Amusement Park i "Europolis" - er en fantastisk måde at tilbringe fritiden til gavn for barnet. Mindst én gang, men det er værd at prøve.

hvile Pris

Når du køber en billet, du tager en billet for hele dagen, uanset hvor meget tid er tilbringe inde. Mange tror, at prissætningen lidt for højt, og det påvirker ratingen af "Ingres Berdz" (park i "Europolis"). Billet pris afhænger af dagen og tidspunkt for besøget. Så på hverdage, kan børn og voksne komme her og betale 750 rubler. Af den måde, er opmærksomme, at hvis barnet er yngre end 9 år, så må det komme fra en person fra voksne. Således ferie for to, fra mandag til torsdag for hele dagen fra 10:00 til 22:00, vil koste 1500 rubler.

Rabat på billetter

I weekender og helligdage prisen er steget med 200 rubler og 950 rubler per person, uanset alder. Men børn under 3 år og børn med handicap kan gå fri. Derudover er der nogle kategorier, der har fordele borgere. Dette efterfølges af børn med handicap (de betaler halv pris), det samme beløb - for børn fra store familier og bedsteforældre, der vendte 55 år.

Af den måde, er der to andre små fordele. Efter 20:00 på en given dag, kan børn og voksne til to personer betaler kun prisen for en billet. Så på hverdage far med et barn efter 20:00 vil betale 750 rubler, og output - 950 50% rabat for en voksen modtager Escort i ethvert miljø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.