Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koger sprog

Enhver fad fra sproget, om det er fyldstof eller opskæring af kogt produkt betragtes som en delikatesse, da det viser sig mørt og velsmagende og nærende. Sådan koger sproget ordentligt, så det ikke bliver hård og uspiselig?

Før vi taler om reglerne for madlavning produktet, noget information om valg af sprog. Til tilberedning af den bruges og oksekød og fårekød, og svinekød, og lam tunge.

Hvis du har brug for hurtigt at forberede et måltid, skal du vælge en gris.

Hvis tiden tillader det, er det bedre at tage oksekød, fordi det smager bedre. Det højeste indhold af jern. Det er derfor, læger anbefaler det til gravide og ammende. Det omfatter det i kosten, og de mennesker, der har lav hæmoglobin.

lam tunge er normalt kogt til børn på grund af sin ømhed.

Hvordan til at tilberede et sprog, hvis der ikke tidligere havde at gøre? Da hans bryg - en kompleks proces, det kræver nogle kulinariske færdigheder. Når du vælger et sprog, du har brug for at være opmærksom på sin farve (rød) og lugt (friske). Før tilberedning biproduktet, er det nødvendigt at trække i to timer. Hvorefter den anbringes i koldt vand og fik lov til at koge. Efter starten af kogning, efter fem minutter skal drænes, skylles og sprog fylde igen med koldt vand. Det er nødvendigt at koge det i lang tid, og behovet for regelmæssigt at fjerne skummet, der vises under tilberedningen. Hvis dette ikke sker, så bouillonen bliver uklar, kan det ikke anvendes til fremstilling af andre retter (selv om de fleste kokke stadig i dag nægte fra brugen eller fortyndet bouillon fortyndet med gelatine). Når sproget er blød, men det er et sted i 50 minutter, så inden udgangen af madlavning, tilsæt bouillon persillerod, gulerødder, selleri, løg. For at forbedre smagen af maden kan bruges krydderier såsom oregano, rød og sort peber, basilikum, laurbærblade. Undertiden omgangshøjde madlavning og nem rengøring af den færdige tunge i vand sættes til eddike.

Anden hot tunge oprenset fra overfolien. Dette kan gøres hurtigt og præcist, hvis du lægger den på et par minutter, og i koldt vand. Begynd tungen rengøring fra roden til spidsen. Her er en kort og alle de madlavning teknologi af denne nærende og sundt produkt.

Hvordan at lave mad svinekød tungen? Er der nogen forskel i hans madlavning af oksekød, fåre- eller lammekød tunge? Den eneste forskel i den tid, der bruges på madlavning. Den længste er ved at forberede oksekød - op til tre timer. Svin tager kortere tid - omkring en time 10 minutter (hvis de unge grise). Hvis dyret var ældre, så en og en halv time.

Hvordan at lave mad i en dobbelt kedel sprog, Aerogrill, multivarka og andre moderne udstyr designet til at gøre livet lettere for værtinde? På reglerne for tilberedning af kød i dem (herunder fra sproget) kan findes i de anmærkninger knyttet til hver af følgende enheder. Selvfølgelig vil med sådanne sprogassistenter madlavning proces være kortere, men højdepunkterne er stadig de samme for alle.

Kogt tunge er godt i sig selv, og i salater, og i sky, og Rolls. Den skal indeholde i kosten kost.

Hvordan til at tilberede et sprog, vi kender, men hvad mad og at lave mad fra det beskriver nedenfor. Hvis du ønsker at bare nyde denne delikatesse, med hvad det ikke er blanding, lægge det på bordet skiver på en plade, der, ud over sproget, sætte en skefuld fortinnet ærter og lidt peberrod.

Elsker sky? Derefter tilføje i kogende bouillon hævede gelatine i koldt vand, under konstant omrøring. Forvarm mix, men ikke koge. Den resulterende opløsning hældes i forme og præ-sproget smukt snit (cirkler, stjerner, juletræer, etc.), grøntsager, der var kogte med det. Frosne gelé til sprogfilen på bordet.

Jeg elsker salater? Den hurtigste og nemmeste opskrift: skæres i stave tunge, svampe, pickles, er de følgeskab af syltede løg, alle klædt med mayonnaise.

Sid på en diæt? Derefter den næste kursus er for dig. Kogt tunge skæres i strimler, drysset med oliven smør, hvortil er tilsat hakket hvidløg.

At vide, hvordan at brygge sprog, og gør det ved alle de regler, får vi en nærende, velsmagende og mørt kød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.