FinanserRegnskab

Betaling af rejse

Rejser af personale til at udføre deres opgaver uden for deres by kaldet ture. Arbejdet, der har rejser karakter, kan ikke betragtes som en forretningsrejse. Omkostningerne i forbindelse med sådanne rejser skal tilbagebetales.

Betaling af rejseudgifter foreskriver tilbagebetaling af penge brugt på:

- indkvartering;

- rejse;

- kommunikationstjenester;

- Registrering af dokumenter og så videre.

Hertil kommer, er dagpengene skal betales, og med gennemsnitlig løn (art. 139 LC), i henhold til regeringens resolution № 922 den 24. december, 2011

Det sker, at gemt den gennemsnitlige løn er mindre end den gennemsnitlige løn, der kunne få en medarbejder, uden at skulle forlade arbejdspladsen med det samme. Så nogle af lederne af den nødvendige mængde underbetalt, styret af faktiske indtjening.

på forretningsrejse, og ofte kommer i weekenden. Her er muligheder:

- lang tur (over en uge), og medarbejderen skal forblive på plads serviceordrer (dvs. ikke refunderes);

- Officer sendt til udgangen, så at i betragtning af vejen, start rækkefølgen på mandag.

Spørgsmålet er: skal udføres betaling af tur i weekenden?

Overvej muligheder, når medarbejderne er væk fra punktet af udstationeringen.

1. Det er vigtigt at overveje, om de har haft travlt i disse dage. I henhold til punkt 9 regeringsanordning № 749 fra oktober 13 I 2008 var den gennemsnitlige løn for en medarbejder, der var på en forretningsrejse, under hensyntagen til de dage brugt på vejen (og den tvungne stop), bør opretholdes i overensstemmelse hermed dages arbejde, som tidsplanen. Desuden er arbejdsgiveren forpligtet til at betale iværksættes på weekend aktiviteter i dobbelt hastighed (art. 153 LC). Styret af den samme artikel, har medarbejderen ret til at vælge, "blev udført på" output senere med betaling i mængden af enkelt (ikke en dobbelt), får dobbelt eller betalt for "forkælede" weekend.

Hvis personen opholder sig på en forretningsrejse, bragt til at arbejde i deres fridage (med bekræftelse af ordren), vil den gennemsnitlige indtjening ikke blive gemt, og hver dag skal betales henholdsvis art. 153 TC. Hvis en medarbejder i weekenden ikke var involveret i arbejdet, vil rejse og betaling ikke foretages.

2. Den anden mulighed - at forlade (eller returnere) i weekenden. I praksis disse dage ofte efterladt uden betaling. Leder kan tillade "blev udført på" dem senere (og dokumenteret en sådan frihed er normalt ikke dokumenteret). Men det er forkert.

Disse dage bør også være opmærksom dobbelt eller enkelt, men med levering af en enkelt dag for resten senere. hviletid - den periode, hvor arbejdstageren er fri for arbejdsopgaver forestillinger kan udføre hans personlige skøn (. punkt 106 TC) og sammenfaldende med afgang (eller ankomst) dages pause anvendte ikke kan være (i hvert fald fuldt ud) derfor må det erkendes som et værk.

Dette rejser en række nye spørgsmål: hvad fordobling efter modtagelse af betaling medarbejderen svarende til løn? Som det skal betales for den tid af en person på vejen? Udstedt hvis en dobbelt satsning på de dage af ankomst / afgang, uanset beløb, der bruges på vejen timer? Normative dokumenter i denne situation, desværre, er ikke reguleret.

Disse spørgsmål kan formentlig løses på følgende måde. Følgelig art. TC 132, løn, blandt andet afhænger af arbejdskraft. Derfor, hvis en medarbejder er brugt, for eksempel, kun 2,5 timer fra outputtet, så dobbelt dagskurs var selvfølgelig overvurderes. Og da han kom hjem søndag efter 23:00, det er det modsatte - lav, fordi standarden beregne de daglige indtjening på otte timer, og i dette tilfælde brugt meget mere.

De fleste ledere arbejde betaler arbejdere i weekenden, da mængden af affald deres timer. Måske sådan betaling af rejse i denne situation ville være det mest rimelige. Under alle omstændigheder skal hver valgmulighed sikres i de lokale normative handlinger i organisationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.