FinanserRegnskab

Guvernørens godtgørelse for fødslen af et barn og andre betalinger til unge forældre

Fødslen af en baby er altid en ferie. I dette tilfælde har forældre et stort antal nye bekymringer, herunder materielle. Staten støtter unge familier ved at betale forskellige former for ydelser. Deres størrelse afhænger af, hvilken slags konto dette barn er i familien, hvilke økonomiske muligheder der er tilgængelige for forældre mv. I nogle regioner indføres en guvernørens godtgørelse på tidspunktet for barnets fødsel, der betales direkte fra statskassen i fonden for føderationen.

Så hvad er betalingerne til den unge familie, hvis de har et første eller efterfølgende barn?

For det første er det en engangsbetaling for fødslen af en baby, som modtages på arbejdspladsen eller (hvis der ikke findes en) i organerne for social beskyttelse. Summen er indekseret årligt. For eksempel blev det i januar 2013 forøget og er godt 13 tusind rubler. Hvis der vises to eller flere børn på én gang i familien, så betales der for hver af dem.

For det andet kan moderen (den anden forælder eller den person, der erstatter den) modtage en månedlig godtgørelse på arbejdspladsen (det vil være 40% af den gennemsnitlige indtjening) eller inden for social beskyttelse, inden barnet når op til et halvt år. I sidstnævnte tilfælde fastsættes størrelsen af ydelsen . Periodisk indregnes betalingen, beløbet er normalt set fra januar i det nye år.

Derudover er det vigtigt at notere guvernørens fordele, hvis størrelse og betalingsproceduren afhænger af den region, hvor familien bor. Koefficienten for dette beløb beregnes særskilt, herunder distriktskvoter.

For eksempel i Moskva er forældre, der endnu ikke er 30 år, betalt en guvernørens godtgørelse til et barn i mængden af flere opholdsminimumsbeløb (for det første barn - fem, for den anden til syv, for de efterfølgende børn - ti). I Altai Territory ved fødslen af børn er der givet 50 tusind rubler, derudover er det praktiseret at tildele et grundareal til store familier.

I en så stor by som St. Petersborg er kompensationsbetalingen for i dag ca. 20 tusind. Samtidig øges beløbet, hvis barnet ikke er det første i familien. Guvernørens godtgørelse til fødslen af et barn i Vladimir-regionen er 100.000 rubler.

Jeg må sige, at disse betalinger finansieres over budgettet for de deltagende enheder i Den Russiske Føderation, så mængden kan variere betydeligt afhængigt af regionen. Så i Kuban, når en førstefødt er født, er der givet tusind rubler. For det andet barn øges beløbet med 2, og ved det tredje - med 5 gange.

Guvernørens godtgørelse ved fødslen af et barn, der er etableret i Voronezh-regionen, er fastsat og beløber sig til 20.000, uanset hvilket barn et barn er født i familien. I Dagestan udbetales der til mødre, der har haft tripletter. Betalingsbeløbet er fastsat - 80 tusind rubler.

For at få guvernørens godtgørelse ved fødslen af et barn, skal du kontakte socialsikringsafdelingen direkte på bopælsstedet. I denne institution kan du finde ud af mere detaljeret, hvilke dokumenter der skal bruges til at behandle betalingen. Arbejdere af social beskyttelse vil også bidrage til at præcisere ydelsens størrelse. Forældre, der arbejder, kan modtage penge direkte fra arbejdsgiveren. Personaleafdelingsmedarbejdere skal underrette den nymynte mor (eller far) om, hvilke papirer de skal indsamle til dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.