FinanserRegnskab

Tidsregistrering under optagelse af. Resumé optagelse af arbejdstiden for chauffører ved skift tidsplanen. Overarbejde ved registrering af arbejdstid

Arbejdsmarkedet kode, drift ved registrering af arbejdstid. I praksis er det ikke alle virksomheder bruger denne antagelse. Som regel er det forbundet med visse vanskeligheder i beregningen. Vi næste overveje hvordan man kan opretholde den summerede beregning af arbejdstiden.

mål

Før du finde ud af, hvordan man sammenfattet konto arbejdstid, bør forklare, hvorfor du har brug for det. I nogle virksomheder ikke kan opfylde den daglige eller ugentlige varighed af arbejdskraft. Det afhænger af detaljerne i organisationen. Så ganske ofte bruges i organisationer sammenfattet hensyn til chaufførernes arbejdstid. Den er indført for at arbejde for varigheden af den måned, kvartal og andre perioder ikke længere blev etableret af lovgivningen. I dette tilfælde kan referenceperioden ikke være mere end et år. Dette er etableret i kunsten. 104 TC.

hjerte

Tidsregistrering under optagelsen af i overensstemmelse med den ugentlige varighed af arbejde. For denne indikator, indstille varigheden af den faglige virksomhed. Resumé optagelse af arbejdstiden, når der skiftes diagrammet eller delvis dag har sine egne særlige forhold. For de medarbejdere, der arbejder optimale varighed vil blive reduceret. Så hvis virksomheden, i betragtning af dens særlige karakteristika, er der ingen måde at fastsætte en tidsplan, som folk arbejdede til 24, 36, 35 eller 40 timer, vil beregningen af den samlede ordning være mere praktisk og hensigtsmæssigt. Arbejdsgiveren i dette tilfælde bør ordentligt organisere arbejdsprocessen. Normal arbejdstid , når der skal udføres registrering af medarbejderen for en bestemt periode (sige, for en måned). Varigheden af arbejdet (antal timer) per dag kan være anderledes. Her det vigtige er, at der inden for den periode af varigheden var afbalanceret.

Indførelsen af ordningen

Regler resumé optagelse af arbejdstiden i henhold til bestemmelserne i Art. TC 104, fastlagde den holdning, de interne arbejdsretlige regler i selskabet. Der er situationer, hvor en organisation har udarbejdet og vedtaget en sådan procedure, men ikke bruge det som unødvendigt. Efterfølgende blev imidlertid nødvendigt denne ordning. Antag ledelse beslutter, at sammenfattet hensyn til arbejdstid, når medarbejdere flytter skemaer vil være mere praktisk. Som i dette tilfælde skal du indtaste ordren i kraft? Som et instrument, som gør de relevante ændringer i beregningen kredsløb udfører rækkefølge. Før du tilmelder det, skal virksomheden leder opfylder kravene i artikel 190 i arbejdsretten. I overensstemmelse med denne indre orden position i organisationen er godkendt i samråd med det repræsentative organ for de ansatte. Det betyder, at ændringer i dem bør drøftes med fagforeningen. Hertil kommer, art. TC 22 kræver lederen af det personale, der kræves for at gennemføre fortrolige i hånden med alle lokale regulativer, som er direkte relateret til ansættelse af medarbejdere. Således om de nyskabelser, der er nødvendige for at underrette alle de berørte medarbejdere.

I nogle tilfælde bør proceduren indføres?

I nogle virksomheder, tidsregistrering under optagelsen af en obligatorisk. Især den vedrører skift metode. Et sådant krav er indført i artikel 300-th TC. I henhold til art. 297 skift kaldes en særlig form for realisering af arbejdsprocessen, de foreslåede aktiviteter uden for bopæl af personalet, når den daglige afkast af deres hjem kan ikke opnås. Det anbefales også at bruge en sammenfattet hensyn til chaufførernes arbejdstid beskæftiget på en fleksibel tidsplan. Ifølge den 102 th artikel i TC, og i så fald varigheden af arbejdsdagen er indstillet efter aftale mellem parterne. Virksomheden bør sikre, at det samlede antal medarbejder timer for visse perioder (uger, dag, måned og så videre.). Det er tilrådeligt at bruge en sammenfattet højde for skifteholdsarbejde. En sådan tidsplan er forklaret i Art. 103 TC. Det indgives i tilfælde, hvor varigheden af fremstillingsprocessen mere end den tilladte varighed af det daglige arbejde. Denne tidsplan er også bruges til mere effektiv drift af udstyret, øge antallet af fremstillede varer eller tjenesteydelser. Denne tilstand er karakteristisk for de industrielle virksomheder, offentlige forsyningsvirksomheder, handelsvirksomheder og cateringvirksomheder.

Betaling ved registrering af arbejdstid

I ordningen opladning z / medarbejder har en række nuancer. Hvis din virksomhed bruger arbejdstid under optagelsen af, så arbejdsvilkår i sådan en organisation afviger fra den traditionelle. Så kan dette være systematisk inddragelse af mennesker på helligdage og weekender, om natten, og så videre. Som regel disse medarbejdere fastsætte højere toldsatser. Enterprise kompenserer dermed for afvigelse fra den normale tidsplan. Men højere s / n fritager ikke arbejdsgiveren fra forpligtelsen til at betale for arbejdet i "ekstreme" betingelser, i henhold til TC krav. En specifik mængde af vederlag i denne eller hin sag, såvel som hele systemet til beregning er angivet i den kollektive overenskomst fastsættes af andre lokale handlinger og registre sig i kontrakten. En sådan recept er indeholdt i art. 135 TC.

Overarbejde ved registrering af arbejdstid

Forklaring er givet i den 99 th artikel i arbejdsloven. Overtid overveje det arbejde, der overstiger det (normalt) antallet af timer for en bestemt periode. Imidlertid bør deres antal ikke være mere end 4 for to på hinanden følgende uger og 120 timer om året for hver person. Proceduren, hvorefter beregningen udføres, installeret en 152-th artikel i arbejdsloven. Overarbejde på det samlede arbejdstid konto er kompenseret for de første 2 timer er ikke mindre end en halv sats, for fremtiden - ikke mindre end to gange. Den lokale handlinger arbejdskraft eller kollektivt kontrakt kan indstille bestemte størrelse kompensationer. Med samtykke fra medarbejderen overarbejde under optagelsen af arbejdstiden kan ikke foretages. I dette tilfælde er medarbejderen får mulighed for at bruge ekstra hvileperioder. Deres varighed bør ikke være mindre end de arbejdstimer overtid.

procedure beregning

Indstil overarbejde under optagelsen af arbejdstiden som helhed er enkel. Inden for en given periode varigheden af den erhvervsmæssige aktivitet af medarbejdere må ikke være mere end optimal. Alt, hvad der arbejdede ud over denne norm anses derfor overarbejdstimer. Men i nogle tilfælde kan der opstå problemer i beregningen. I henhold til lovgivningen, den indledende 02:00 af det samlede antal overarbejdstimer betales ved en tre-kvart hastighed, alle andre - på den dobbelte. Samtidig betyder ikke noget, når de opstod: på en enkelt dag eller for hele perioden. Denne teknik er baseret på bestemmelserne i TC. Det gør dog ikke afspejler de faktiske forhold. Så når fastsætte den maksimale referenceperiode i år, efter at dens opsigelse medarbejderen kan samle et tilstrækkeligt stort antal overarbejdstimer blev udarbejdet. I praksis er en lidt anden tilgang til beregningen. Ved Bastard takst betale antallet af overarbejdstimer, som ikke længere er i gennemsnit to timer om dagen i perioden. Resten er kompenseret i dobbelt hastighed. Denne teknik synes at være mere logisk. Det faktum, at bestemme antallet af overarbejdstimer på bestemte dage er ikke mulig, fordi, i overensstemmelse med reglerne i resumé optagelse, kan der kompenseres for svagheder i andres behandling af en dag. Men bestemmelserne i artikel 152 i TC peger på ulovligheden af en sådan fremgangsmåde.

Helligdage og weekender

Hvordan hensyn til arbejdstid under optagelsen af sådanne sager? I beregningen af vederlag for arbejde på helligdage og weekender ofte har problemer. Så eksperter, overvejer beregningsskemaet brug bør følgende fremgangsmåde. Hvis tidsplanen ikke er angivet forarbejdning, så det vurderes, at arbejdet på en ferie, kan lørdag og søndag kompenseres ved hvile i løbet af ugen. Men der er et synspunkt lovgiveren. I sådanne tilfælde kan vi ikke sige, at det kan kompenseres ved hvile i ugen. Dette skyldes det faktum, at der ikke er en planlagt tidsplan, og forarbejdning. Når opsummerede arbejdstid registreret som i generelle tilfælde, bør betalingen være dobbelt. TC er ikke på direkte bevis. I denne forbindelse nogle revisorer mener, at den samlede procedure ikke finder anvendelse på den sammenfattet hensyn til arbejdstiden. lovgivning finesser i dette tilfælde forklares ved forskellige organer. Især den manglende forbehold 152 TC artikel om resuméet registreringsorgan i, at den dobbelte debitering er anvendt på den. Vi bør også nævne endnu nuance. Ved lov, er der en ekstra grundlag for at etablere øget løn - overarbejde. Mange eksperter spekulerer på, om det er muligt at øge vederlag til de to betingelser på en gang? I en af Sun-løsninger er givet et klart negativt svar. Betaling sker kun for en fridag (ferie / output), og overarbejde er ikke kompenseres i dette tilfælde.

beregning

Overvej klart sammenfattet hensyn til arbejdstid - et eksempel på periodisering. Virksomheden har sat en frist på en måned. I januar 2011 medarbejderen udarbejdede 13 skift, som hver især er 10 timer. Af disse er den ene kom til fest. Nattetimerne var ikke. Toldsats på 230 r / h. Til løn januar nødvendigt at bestemme gebyret for arbejdet med en hastighed på 120 x 230 s. = 27 600 r.

Endvidere er beregningen foretaget for overarbejde. Fordi den falder sammen med en ferie er beregningerne udført af dobbelt rate: 230 s. x 10 timer x 2 = 4 600 r.

Ekstra udgifter i dette tilfælde ikke udført. Således er den samlede skyldige beløb: 4600 + 27 600 = 32 200 s.

særtilfælde

I regnskabsperioden kan være en glitch. Det betyder, at arbejdstageren er mindre end den burde være. En sådan situation kan forekomme som fejl af arbejdsgiveren og medarbejderen. For hver omstændighed forudsat din konto. Så hvis den fejlslagne arbejdstagerrettigheder og pligter opstod gennem skyld arbejdsgiveren, betalingen for det udførte arbejde i et beløb ikke mindre end den gennemsnitlige s / n, der beregnes i forhold til det tidspunkt faktisk. En sådan ordre indeholder en 155-th artikel i arbejdsloven. Så hvis en medarbejder ikke virkede de nødvendige timer gennem skyld arbejdsgiveren, den løn han modtager i overensstemmelse med den normale mængde arbejdskraft tid. En anden procedure er fastlagt for de tilfælde, hvor medarbejderen er skyldig selv. I dette tilfælde, loven giver respektfuld og unexcused fravær. Således i tilfælde af sygdom, helligdage og andre lignende omstændigheder beregnede gennemsnitlige medarbejder s / n. Hvis de respektløse grunde, er betalingen ikke gjort overhovedet.

Det menes, at hvis den er længere end 1 måned?

Eksperter har udviklet en beregningsmetode, der er i overensstemmelse med loven og afspejler den reelle situation i virksomheden (tage hensyn til de særlige træk ved arbejdet). Ved beregning s / n for hver måned revisor bør tage hensyn til den faktiske periode, hvor medarbejderen var involveret i organisationen inden for en bestemt måned. Betaling af hver time udføres derefter i en enkelt sats. I opsummering hele perioden vil blive afsløret overarbejde. Ifølge den generelle procedure for den første halvdel af det 2 sæt sats for alle andre - en. Revisor anvender således coeff. 0,5 og 1. De viser, at alle de faktisk udførte arbejdstimer for regnskabsperioden allerede er blevet kompenseret i den enkelt sats.

opgave

Betragt et andet eksempel. For at tage højde for den ansattes arbejde er indstillet opsummerede ordren. Som rapporteringsperiode tjener kvartal. Tarifraten personale 200 s. / Hr. Gennemsnitligt antal timer ved en fyrre-timers arbejdsuge i første kvartal sæt 454. Medarbejderen havde også til at erstatte en anden medarbejder, i forbindelse med hans sygdom. Således, som et resultat i første kvartal blev det virkede 641 timer:

  • 198 - i januar (i positionerne 136);
  • 231 - februar (med en hastighed på 151);
  • 212 - marts (når den er indstillet 167).

Således er antallet af overarbejdstimer: 641-454 = 187.

En medarbejder i den regnskabsmæssige hver måned, modtog en løn på faktisk arbejdede ud tid. I denne henseende, der overstiger de perioder, opvejet af et mindre beløb. Under den første 2 Chasa betaling behandling vil være som følger: 0,5 x 200 r / h = h 2 x 200 r.

. De resterende 185 timer (187 - 2) betales enkelt størrelse: 185 x 200 r h / h 1,0 x 000 = 37 ..

Som et resultat, sammen med lønnen til medarbejderen marts modtager vederlag for overarbejde i første kvartal. W / n beregnes for den aktuelle måned i overensstemmelse med det faktiske antal: 212 x 200 h p / h = 42 200 r ..

Beregning af tidsplanen løn er

For de ansatte i virksomheden introduceret sammenfattet konto. Som af regnskabsperioden tjener måneden. Medarbejder løn 18 tusind. P. Ifølge fabrikken kalender, i uge 40 timer 151 -. Optimal antal timer. I februar, medarbejderen arbejdede 161 timer. Otte af dem var ude af tidsplanen, og faldt den 23. februar (ferie). Den kollektive overenskomst giver ekstra kompensation for arbejde på helligdage og dobbelt tid og overarbejde løn for en generel regel i TC. Timeløn gennemsnitlige indtjening for den ansatte udgør 18 tusinde s .. / 151 timer = 119,21 s. / Time.

I overensstemmelse med det faktiske tidsforbrug februar løn er :. 119,21 p / h x 19 = 161 timer 192,81 s.

Betaling for arbejdet på ferie er: 8 x 119,21 x 1,0 time = 953,68 s.

Antallet af overarbejdstimer bestemt minus de to første udstødning festen genereres alt 161 - 151-8 = 2.

De første 2 timer kompenseres ved halv hastighed. Men det indre var allerede taget i betragtning ved beregningen af den tid, der faktisk virkede. Derfor: 119.21 x 2 = X timer 0,5 119,21 s.

Således vil medarbejderen modtage i februar 19 192,81 s. P + 119,21. P + 953,68. P 20 = 265,70.

Beregning inden tidsplan

Tag betingelserne i foregående eksempel. Antag at 8:00 blev opfyldt til tiden skift, arbejdet var ikke forbi position. Overenskomsten fastsætter, at kompensation for at inddrage medarbejderne i ferien beregnet i dobbelt hastighed. Overarbejde betales - de første to af en tre-fjerdedel, med den næste - på dobbelt takst. Da medarbejderen var involveret i virksomheden i deres fulde periode, vil han modtage den fulde løn på 18 tusind. P. For at beregne betalingen for ferie timer, skal du bestemme den gennemsnitlige timeløn. Som i det foregående tilfælde, vil det beløbe sig til 119,21 s. / H. Kompensation for en ferie: 119,21 x 1,0 x 8:00 = 953,68 s.

Som et resultat af betalingen i februar vil være lig med 18 tusinde s .. P + 953,68. = 18 953. 68 s.

Proceduren for beregning af natten

I den 96. artikel i TC anerkendt som en aften fra 22.00 til at 6,00. For hver times arbejde medarbejderen er afhængig forøget ladning i forhold til konventionelle arbejdsbetingelser. Det ligger i den første del af den 154. artikel i kodeksen. For en række erhverv officielt oprettet mængde yderligere vederlag. Så for eksempel, sundhedssektoren , der arbejder om natten kompenseres med en hastighed på 50% af lønnen / timen sats. Men gælder dette krav for statslige og kommunale medicinske institutioner,. Tillæg for ansatte i virksomheder og dens størrelse er bestemt i aftalen med arbejdsgiveren.

afgiftsordning

Hospitalet bekræftede sammenfattet hensyn til tid. I henhold til den kollektive overenskomst, medarbejderindflydelse i nat, han er kompenseret med en sats på 50%. Som af regnskabsperioden tjener måneden. Ur læge på 100 r. / Hr. I februar, medarbejderen udført sit hverv i 161 timer, herunder om natten -. 15 timer optimale antal timer i denne måned 151. Beregningen af z / februar måned. Først bestemme antallet af arbejdstimer ud overtid: 161-151 = 10 timer.

For den faktiske tid udarbejdet af speciallæge modtager 161 H x 100 p / h = 16 100 r ..

Under den første 2 Chasa forarbejdning læge påberåbt :. 100 p / h x 2 timer = 100 × 0,5 s.

Faktor 0,5 tager højde betaling dronning (enkelt størrelse beregnet i fastlæggelsen af s / n for faktisk brugt tid). For de resterende 8 h (10 - 2) betaling vil være som følger: 8 x 100 r / h = 1,0 x 800 r ..

Da løn for selve driften allerede enkelt størrelse blev talt i beregningen af kompensationen koefficient på 1,0 anvendes. Kompensation for natten er :. 100 r / time x 15 timer x 50% = 750 s.

Således i slutningen af februar, vil lægerne modtage 16 100 rubler. + 800 r. + 100 r. + 750 r. = 17 750 r.

fravær

Som jeg nævnte ovenfor, når det resumé ordningen optagetiden medarbejder kan hvordan du kan genbruge og ikke færdiggjort. Sidstnævnte sker eksempelvis, fravær. Da han erkendte manglen på personale i sin arbejdsplads mere end 4 timer uafbrudt i løbet af skiftet (arbejdsdag) uden god grund. Denne forklaring er givet i artiklen. 81, sub-klausul. "A" i punkt 6. Denne formulering gælder for enhver form for erhvervsmæssig aktivitet, uanset detaljerne i virksomheden. I denne henseende, hvis medarbejderen er fraværende på plads kontinuerligt over 4 timer ved hjælp af et sammendrag selskab optagelse tid uden god grund, kan det betragtes som fravær. Følgelig er beregningen af s / n i denne periode ikke udført. Det siges, at fravær relateret til disciplinære overtrædelser. Når unexcused fravær arbejdsgiveren skal tage forklaringen fra medarbejderen. TC giver forskellige sanktioner for overtrædelser, fra advarsel til afskedigelse. Sanktioner anvendes afhængigt af omstændighederne, alvorlighed og antallet af overtrædelser.

konklusion

Generelt er brugen af resumé optagelse af ordren i virksomheden ikke ledsaget af særlige vanskeligheder. Eslinstvennymi problemer, måske, kaldes de tilfælde, hvor medarbejderne er involveret i aktiviteter i weekender og ferier. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at overveje, hvordan arbejdet blev udført inden for eller uden for tidsplanen. Følgelig udføres beregningen. Eksempler på sådanne tilfælde er vist i artiklen visuelt. Med hensyn til de situationer, hvor medarbejderne er i virksomheden mindre end planperioden, skal vi også overveje de forhold, der har fundet sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.