Selv-dyrkningPsykologi

For at hjælpe bekræftelser: anmeldelser

Den materielle verden af videnskab undersøgelse som fysik, matematik, kemi. Men der er en anden verden, er det usynlige almindelig syn. Alligevel dens eksistens vi føler. Dette er en subtil, ikke den materielle verden, som har indflydelse på hver enkelt af os. Og måske i højere grad end den fysiske verden.

Dette er en verden af fine stoffer, der undersøger sådanne "videnskab" som spiritualitet. Spiritualitet fungerer ikke på aksiomer og beviser, betyder det ikke forklare, hvorfor der er visse begivenheder. Snarere, emnet for undersøgelsen er den esoteriske mand og hans plads i universet, og i endnu højere grad dens virkning på universet. Hvad er en "bekræftelse"? Anmeldelser sige, at det er helt en måde at forbedre kvaliteten drift af livet, tiltrække ønskede. Dette er en mulighed for at blive mere selvsikker og selvforsynende.

For at hjælpe bekræftelser? Anmeldelser om dette værktøj er virkelig sandt? Eller skabt af mennesker, der ønsker at tjene penge på intetanende og uskyldige? Efter alt, hvor mange bøger er blevet skrevet om dette emne, som let kan sælges for at blive gladere. Lad os tale om det i denne artikel.

Hold taler, men ikke til at tale

Hvad tror du, hvad der kommer først - sind eller noget? Enhver videnskab vil hævde, at urmaterien. Med denne let at acceptere, bare kigge dig omkring. Vi er omgivet af genstande, der består af mindre dele, og hvis du adskille dem på, så får vi til molekyler og atomer. Det er de "byggesten" for alle ting stak op.

På den anden side, alle eksisterende religioner hævder at forrang bevidsthed. "Først var Ordet." Er der nogen sandhed? Eller er det et sted midt imellem? For ikke så længe siden, den videnskabelige verden stadig var nødt til at erkende forrang i tanke og bevidsthed. Sikkert du ved, at nogle mennesker kan holde vejret, for at øge eller mindske deres kropstemperatur afhænger af de omgivende forhold, der falder ind i en sløv søvn. Specielt uddannede mennesker - yoga - kan være i en gryde med kogende vand, forbliver helt intakt.

Antag, at vi ikke bare kan undre sig og sådanne evner, men vi er klar over, at den uddannede person har en enorm evne til at styre din krop. Og det handler ikke om uddannelse eller muskelstyrke og flere avancerede funktioner - tanker om ledelse. Et eksempel på en person i det kogende vand helt afviser teorien om forrang den fysiske verden. Hvis det var rigtigt, at det fysiske er vigtigere, ville det have nogen tanker var ude af stand til at beskytte kroppen mod udsættelse for kogende vand. Det viser sig dog, at en person har anført den kraft af hans ønske om at påvirke den materielle verden. Det er et hundrede procent bevis på, at bevidstheden er mere kraftfuld end stof og er i stand til at styre det.

Tankens kraft og kraften i ord

Primær overvejet ideen, men at det tjener som et middel til udtryk? Selvfølgelig er det vores ord. Inden besvarelsen af spørgsmålet, om de påstande, hvoraf er ganske modstridende anmeldelser rent faktisk arbejder, lad os komme til denne definition.

Affirmation - det formuleret en positiv erklæring om, at, hvis de indtages ofte opfordret til at hjælpe en person få tillid og endda ændre dit liv.

Hvordan virker det? Det er usandsynligt, at denne artikel vil være at læse en person, der ikke tror på mulighederne i den menneskelige hjerne og tankens kraft. Men selv hvis du gør det, siger de, "i emnelinjen," dig på nogen måde skal være undrende, hvordan det fungerer, og som hjalp bekræftelser. Anmeldelser er virkelig imponerende. Men at tro, at den blotte udtale af visse udsagn kan påvirke livet, temmelig tvivlsomt.

Far teknikker til forslag gennem bekræftelser

Feedback fra dem, der har studeret dette emne, giver henvisningen til Emile Coue. Han arbejdede som apoteker og års praksis gjort følgende opdagelse. Folk, der troede, at stoffet er i stand til at helbrede dem, ja inddrive.

Apotekeren vidste, hvad selvhypnose fungerer i første omgang, og piller og narkotika - i den anden. Emil hele sit liv var at forske i problemet. En af hans mest kendte bekræftelse er: "Hver dag, i alt, hvad jeg er blevet bedre og bedre." En anden interessant observation er, at apoteket er der ingen antydning udefra, men der er kun selvhypnose. Person umuligt at hypnotisere, hvis han ikke ønsker det. På samme tid, kan han inspirere noget, hvis han ønsker det. Derfor, hvis vi ønsker at være gladere, vi kan ganske godt forestille sig det til at inspirere. Gennem denne formel er klart magt bekræftelser, anmeldelser kun bekræfte resultaterne af praksis Emilya Kue.

Hvordan bekræftelser

Anmeldelser af psykologer er meget flatterende, med hensyn til anger management teknikker. Hver af os ved præcis, hvad han har brug for. Efter at have talt med dem, kan vi roligt ned og tage den rigtige beslutning. Men meget få af os virkelig elsker dig selv, acceptere, opmuntre og rose ord. Oftest vi kritiserer os selv, hvad vi siger til os selv venlige ord. Og i sidste ende? Den mand, der straffer sig selv med ordene, gentage sig selv, at han er en fiasko, en tåbe, ellers ville han aldrig opnå berømmelse og anerkendelse oversætter hans ord til virkelighed.

Essensen af de påstande er at mekanisk gentagelse af bestemte fraser vil forbedre deres selvopfattelse. Det er ikke så nemt som det ser ud. Selv hvis du begynder at sætte ord til dig selv positive bekræftelser, behøver du ikke se hurtige resultater, du er mere tilbøjelige til at kaste denne besættelse, overvejer det en dum og håbløs. I mellemtiden bekræftelser arbejde mekanisme kan let forklares og forstås af alle.

Vi tænker, taler, får

Du ved, hvad der er den væsentligste forskel mellem succesfulde mennesker og almindelig? Succesfulde mennesker ikke spare på ros til sig selv. Han føler sig sikker på sine evner og muligheder, ved han godt, at held elsker ham og smiler hver dag. Almindelige mennesker vænnet sig til misbrug, metodisk og stædig, når det kommer til erkendelse af sin egen ufuldkommenhed. Vi benægter de komplimenter, og i endnu højere grad ikke sige dem selv.

Men husk, at bevidstheden er primær. Hver gang tænker enhver tanke, du ændre noget i universet. I en verden med subtile stof er der ingen forskel mellem fiktion, drømme, ønsker og uvilje. Hver troede ideen - det er en mursten i huset af din fremtid.

Det, vi tror, de fleste ofte? Denne utilfredshed med den nuværende tingenes tilstand, fortryde fortiden, forståelse, at fremtiden for den måde, vi gerne vil, vil aldrig ske. Vores tanker er 95% negative. Nogle gange tager vi at drømme om noget, men så brækker en behagelig drøm, vel vidende, at det ikke vil gå i opfyldelse. Og hvad har vi som følge heraf? Den samme grå nu, som vi troede i går. Tanker materialisere, hvad enten vi kan lide det eller ej. Bekræftelser er designet til at omkonfigurere den sædvanlige løbet af dine tanker i en mere positiv retning.

Grain tanker i den frugtbare jord i den eksisterende

Så alle ønsker gå i opfyldelse, hvis udtale sig stærke bekræftelser? Anmeldelser af mennesker tyder på, at bekræftelser er ikke løsningen af problemer eller en tryllestav til begær. Det er et værktøj, der vil hjælpe dig med at blive mere selvsikker og succesfuld. Men for at gøre dem arbejde, du har brug for at arbejde. Først og fremmest, gøde jorden for væksten af gunstige tanker.

Vær på den positive

Bekræftelser er positive udsagn, der tålte ingen præfiks "nej". Hvordan forklare det esoteriske univers forstår os bogstaveligt. Når du fokuserer på bestemte tanker, de lyder meget højt i den subtile verden. Desuden, når man tænker på, hvad du ikke ønsker en sådan mental løfte endnu mere kraftfuld i form af energi. Tænker hver dag: "Jeg ønsker ikke at holde sig ude af arbejde", du programmere dig selv til det faktum, at den arbejdsløse. Frygt styrker budskabet om mentale og forstærker det. Må ikke blive overrasket, hvis din frygt til virkelighed. Dette er et eksempel på hvordan man ikke skal tænke.

Så den første regel - til at opgive "nej" præfiks i udtryk for deres ønsker. Fokuser ikke på frygt og følelser, og hvad du ønsker at opnå, om hvad du kan lide, hvad du ønsker for dig selv og dine kære. Hvis du vil have succes, skal du være en positiv stemning. Dagligt, endda hver time, til at tænke over, hvordan du er heldig i dette liv. Og selv om det i dag ikke svarer til den omgivende virkelighed, fremtiden er helt afhængige af dig.

Hvad vil du?

Husk hjemmevideo "Det mest charmerende og tiltrækkende"? Dette er et meget godt eksempel for at skabe bekræftelser. Anmeldelser om dette esoteriske værktøj føre os ofte til de bøger af Luizy Hey. Biografi af forfatteren er uigennemsigtigt, hvad, der er altid heftigt appellere skeptikere. I mellemtiden har hendes bøger er oversat til 38 sprog og er populære den dag i dag fra datoen for offentliggørelsen. Den mest populære bekræftelse er en sætning: "Hver dag og i alt, hvad jeg er blevet bedre og bedre." Denne 100% arbejdsredskab, det vigtigste - retten til at bruge det.

Klart, tydeligt, med forhandling

Vi er kommet tæt på mekanismen for dannelse af bekræftelser. Feedback fra dem, der med succes har brugt denne metode til vrede forvaltning, taler for klart og højlydt recitere positive sindede forslag.

Hvorfor ikke de bekræftelser til vægttab? Feedback fra dem, som prøvede samovnushayuschie teknologi til drømmen krop er ikke altid positiv. Hvad er det for noget? Gør bekræftelser er ude af stand til at hjælpe med at håndtere problemet med overvægt? Ved at besvare dette spørgsmål, forstår vi den første grund til, at bekræftelser ikke virker.

Det faktum, at denne teknik er effektiv til daglig brug. De, der begynde at øve bekræftelser hurtigt skuffet, hvis efter 10-15 dage, er der ingen resultater. Efter at folk kast til at engagere sig og finde vej at forbedre livet ikke er effektiv. Det er ikke noget. Bekræftelser nødvendigvis arbejde, hvis du bruger dem i lang tid. Dette er ikke en pille, som du har brug for at drikke et kursus på flere uger. Du kan spørge - virkelig, hvis en lang tid til at øve bekræftelser, et mirakel sker, og den fede person vil være slank? Det er rigtigt, det er hvordan bekræftelser arbejde for vægttab. Feedback fra dem, der har opnået resultater, kan findes, men de er få.

Sammen med at tabe mange mænd og kvinder berørte om muligheden for at opfylde deres halvdele. Nogen havde allerede været i et forhold, en person er kun at være, men jeg ønsker at være sammen med nogen, der deler dine synspunkter og interesser! Har bekræftelser for kærlighed? Anmeldelser på dette punkt med den sidste - de er effektive under almindelige arbejde med denne fine instrument. Så det første uforanderlige regel, som bekræftelser vil have en positiv indvirkning på dit liv, er det en almindelig kald til ham, den daglige praksis.

Der er ikke plads til tvivl

Meget ofte folk stoppe kun drømmer af den grund, at de forstår vilkårene i logikken i umuligheden af deres ønsker. "Jeg vil aldrig være en landmand, fordi jeg ikke har penge til at købe dyrt udstyr og jord." "Jeg er ikke blevet kaptajn på skibet, fordi jeg var en låsesmed." "Hvordan kan jeg gifte sig med en millionær, hvis jeg er grim og jeg har ekstra vægt?". Uanset kraftfuld bekræftelser du bruge, selv troen på sig selv og i deres succes ikke fritage dig fra logisk tænkning. Og det er for meget i verden af fine stoffer.

Tænk igen, er der ikke plads til de fysiske love og matematiske aksiomer. Hvordan det fungerer, bør du bekymre dig det mindste. I universet millioner af forskellige muligheder for at opfylde ethvert ønske, lige fra de mest enkle og ligetil at ligefrem fantastisk. Mirakler sker hver dag, men kun med dem, der tror på dem. Og vel at mærke, har disse mennesker ikke sige, "Det kan ikke være, da det aldrig kan være." Din opgave - ikke forsøge at gætte, hvad universet vil komme op til hende at løse gåden dig. Du skal klart formulere det drømt om.

Den anden regel arbejder bekræftelser - skal du tydeligt viser, hvordan din drøm. Du kan ikke styre skibet, er forhindret i at præsentere sig selv ved roret. "Det ville være mig at gifte sig med en forretningsmand!" - hvis tanken om det gør du sniffer med latter, så er denne drøm vil ikke gå i opfyldelse. Således er den anden bindende regel, med henblik på at bekræftelser arbejdede. Denne tro på resultatet. Du skal tydeligt forestille sig, hvordan din drøm er gået i opfyldelse, og du er tilfreds med det. Fysisk, bør du føler lykke og fred i sindet, som hvis det, du ønsker, virkelig gå i opfyldelse.

Kun under disse to forordninger vil bringe resultaterne af bekræftelser. Feedback fra dem, der praktiserer dem dagligt, trygt, klart og præcist at udtrykke deres ønsker, overvældende. Folk virkelig opnå, hvad de ønsker.

Opsummering

Affirmation - er verbalt udtrykt ønske om, at gentages hver dag person. Må bekræftelser arbejde? Svarene tyder på, at, ja, det er et effektivt redskab til opfyldelse af ønsker. Ordlyden bør være veldefineret, udtalt i nutid, som om du allerede har opnået, hvad du ønsker kun. Hertil kommer, at de bekræftelser ikke tolerere ordet "ikke". For eksempel er det umuligt at sige sætninger som: "Jeg ønsker ikke at blive syg" eller "Jeg ønsker ikke at miste deres job." I stedet erstatte dem med positive bekræftelser. For eksempel, lad det være udsagn som: "Jeg er helt sund og stor føler" eller "Jeg kan virkelig godt lide mit job, mine kære kolleger, og jeg stoler fuldt min chef. Jeg føler mig i deres sted og indse, at uden mig de ikke håndtere. "

Bekræftelsen af kærlighed ville lyde sådan her: "jeg er elsket og tilfreds med din partner. Han elsker mig meget, omkring støtte, opmærksomhed omgiver, giver gaver, ikke at miste en enkelt detalje syne. " Hvis du ønsker at tabe sig, bør du udtale følgende: "Jeg kan virkelig godt lide min krop er slank, sund og smuk. Jeg beundrende stirre på mig selv i spejlet, og på gaden jeg altid fange de synspunkter af det modsatte køn. Mig noget tøj sidder godt. "

Sådan formulere bekræftelser for skønhed? Anmeldelser anbefaler at bruge følgende formulering: "Jeg beundrende ser på mig selv i spejlet, jeg har funklende øjne, klar hud og attraktivt smil på hans ansigt Jeg er smuk og attraktiv .."

Der er to ufravigelige regler om bekræftelser til at arbejde. Den første regel er den daglige praksis. Det er bedst at recitere bekræftelser højt, som hvis reciterer dem med et blik, med arrangementet. Du er nødt til at tro på hvad du siger. Den anden regel er uundværlig tro på bekræftelse, eller snarere i den forstand, at det bærer. Affirmation ikke virker, hvis man vil, siger forslaget, intern grin på, hvad det betyder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.