SkønhedHår

Malingen afvaskes fra håret, hvis farvetonen viste sig forgæves?

Ganske ofte, de piger, der elsker at eksperimentere, holde håret farve derhjemme, står over for en situation, hvor den resulterende farve er meget langt fra den ønskede nuance. Hvis de bruges til toning-resistent maling, kan resultatet blive meget ked af, fordi dårlig farve er nu kommet for at blive. I dette tilfælde opstår spørgsmålet, hvad at vaske malingen fra håret , og om du kan gøre det selv?

Det skal siges, at dette problem har tre forskellige løsninger. Hjælp efter ikke farven kan være farvestoffer, professionelle sure vasker, samt hjemmelavede masker, der vil slå dårlig hår.

Selvfølgelig løse problemet, end at vaske malingen fra håret, bør lytte til råd fra fagfolk, som middel til valg påvirker tilstanden af hår, og den farve, du ønsker at vaske det.

Hvis der opnås efter farvning tonen er for mørkt, kan du lysne dit hår ved hjælp af produkter til misfarvning. For en gangs skyld kan du lysne skyggen af lange hår på de fire toner. Men det er værd at overveje, at anvendelsen af afklaring vasker hår ofte bliver grim rød nuance. Anden gang at gennemføre en afklaring anbefales kun to uger, men det er bedre ikke at udsætte hår blegning procedure igen, og male rød nuance egnet tone.

Når det besluttes, hvad at vaske malingen fra håret og vælge et rengøringsmiddel, husk, at denne procedure kan være meget skadeligt for håret, så bør undgås disse hjem retsmidler. En sådan en vigtig sag, er det ønskeligt at overlade en faglig kvalifikation, som du er ikke i tvivl.

Vær også opmærksom på, at den mørkere tone, der ikke passer dig, jo sværere er det at komme af med en gang af det. For eksempel for at vaske væk sorte maling fra håret, selv de mest erfarne tekniker skal bruge mindst tre sessioner. Hertil kommer, at der træffes beslutning om den misfarvning, det bør erindres, at denne procedure efter håret bliver nødt til at tage sig af, så du skal bruge en række masker, sera og balsam.

Så når du vælger, end vaske væk malingen fra håret, er det bedre at give fortrinsret til blide midler. Sådant præparat kan nævnes sure stripper, som ikke indeholder sådanne stoffer ødelægge hår som hydrogenperoxid og ammoniak. Disse midler påvirker ikke den naturlige hårfarve, men kun en "udvasket" af molekylet resistent maling.

Ved anvendelsen af de sure vaske regrown hårrødder, som der ikke farvestof, der ikke er udsat for lægemidlet kun interagerer med den del af håret, som har et farvestof.

Essensen af vasketrinnene er at bryde forbindelsen mellem farvestofmolekylet og hårets struktur, hvorved farvestoffet er let vaskes af. Endnu mørkere nuance kan udledes under anvendelse af syrevask løbet én eller to gange.

Men selvom reklamer og forsikrer, at brugen af sådanne typer vasker ikke påvirker sundheden i håret, tror, disse oplysninger kan ikke være hundrede procent. Derfor er det nødvendigt med en mere ansvarlig tilgang til valget af den type af hårfarve, såvel som dens tone, så du ikke behøver at anvende en vask. Og hvis du bruger dette stof stadig havde, efter at det er nødvendigt at "behandle" hår ved hjælp af en fugtgivende maske og en god balsam.

Ved hjælp af disse værktøjer, kan du vaske malingen med hår derhjemme, men vil være meget bedre, hvis denne procedure overlade professionel.

Og hjemme for at reducere intensiteten af farven er bedre at bruge harmløse hår masker. Selvfølgelig er hjem retsmidler er ikke nær så effektiv som den ovenstående, men stadig kan bruge dem til at "slå" en dårlig tone.

Som hjem retsmidler anbefales at bruge en maske baseret på olie - burre, oliven, hørfrø, mandel. For de bedste resultater, er det værd at tilføje til olien lidt cognac. Olie blanding skal anvendes på hår, forsigtigt at gnide ind i rødderne og distribuere den forberedte maske på hele længden. Hold olie maske behøver ikke mindre end tre timer.

Også for at slå anbefales skyggen af hår maske til at gøre på grundlag af yoghurt eller creme fraiche. Og for at fjerne den grønlig farve, er det nødvendigt at fugte håret med en opløsning af acetylsalicylsyre, omrør fem hovedpinetabletter to hundrede milliliter vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.