LovStat og lov

Generel fuldmagt til biler: registrering og fornyelse

Generelt Fuldmagt til biler - en populær og moderne måder at købe en bil. Sagen er, at det giver dig mulighed for at undgå at betale skatter og mere på udformningen af omkostningerne salgstransaktion. Faktisk er denne tilgang har visse risici. Plus der er nogle nuancer, som ikke tillader let at få køretøjet på generel fuldmagt uden problemer. Hvilke nuancer bør være opmærksomme på? De har brug for at vide en potentiel køber, der ønsker at købe, så køretøjet?

Hvorfor nyttigt dokument

Generel fuldmagt på biler, som er blevet sagt, er den mest almindelige form for køb køretøj efter underskrivelsen af købsaftalen. Det hjælper til at fremskynde processen og frigør borgeren fra at betale skat på transaktionen. Med fordel, men ikke helt lovligt.

Faktisk at udstede det nemt undersøgt. Men for at forny - ikke meget. Ofte har brug for hjælp til tredjeparter. En fuldmagt giver borgeren ret til brug og bortskaffelse. Det er muligt for nogen tid til at være repræsentativ for den potentielle ejer af bilen. Efter aftale, kan du genregistrere selve køretøjet. Men det er nødvendigt at lære om nogle af de risici, der er forbundet med besættelsen.

risikabel forretning

Efter alt, fra et juridisk synspunkt, køb af et køretøj til generel fuldmagt - det er en umulig aftale. Faktisk er en borger planlægning købe en bil på samme. Dette er urealistisk. Så vi er nødt til at tænke, hvordan man får ud af situationen og til sig selv forny bilerne lovligt.

Følgende risiko - er realiseringen af det faktum, at køberen ikke kan være den eneste ejer af bilen. Den faktiske sælger kan skrive nogle generelle fuldmagt. Så bilen vil eje alle på lige fod. Dette gør det umuligt at re-registrering.

Generel fuldmagt til biler kan annulleres af ejeren af køretøjet til enhver tid. Også, hvis ejeren dør, retten til bilen arvet af pårørende til de afdøde. Og fuldmagten ikke længere spille nogen væsentlig rolle. Hvis det ønskes, kan arvingerne trække sig tilbage uden nogen problemer med køretøjet udstedt af køberen til dokumentet.

Købet af biler ved genudgivelse gendoverennosti - en risikabel forretning økonomisk. Den virkelige ejer kan forfalske dokumenter og rapportere, at ingen midler for handlen han ikke modtage. Dette faktum bliver nødt til at tage hensyn til.

registrering

Faktisk at udstede fuldmagt på bilen nemt. Denne proces indebærer levering af en specificeret liste over dokumenter i en notar kontor med påfyldning af formen af det etablerede prøve. Ingen papirarbejde, blot et par henvendelser. Det skal bemærkes, på én gang: fuldmagten kun udstedes af en notar. Intet andet sted ikke kan gøre det. Ellers vil dokumentet være ugyldig.

Hvad du skal lave en aftale? Blandt de nødvendige dokumenter til publicering:

 • ID (ejeren og den potentielle køber);
 • bil dokumenter (bevis for ejerskab);
 • produktdata;
 • profil (tom) generel fuldmagt (udstedt på kontoret);
 • en registreringsattest for køretøjer.

Den kontrollerer ægtheden af dokumenter, og derefter krydstjekket på formularen opgaver i henhold til borgeren. Plus du ønsker at betale en notar. Efter proxy forsikringer kan tænke omregistrering af køretøjer. Men før det bør der tages hensyn flere nuancer.

Rettigheder generel fuldmagt

Pointen er, at den generelle fuldmagt for salg af biler passerer administrator stort set alle ejeren rettigheder. Herunder afhændelse af ejendom. Men det bør være opmærksom på nogle regler. De er i stand til at sætte farten ned og komplicere processen med omregistrering bil.

For eksempel er en administrator ikke er opført i bil transmissionsrettigheder til donation. Kun hvis den virkelige vært er angivet i den foreskrevne form, hvilket er yderst sjældent.

En anden begrænsning - auto proxy generelle type kan ikke arvelig. Vi taler om en betroet ansigt. Den kan overdrage transport, men den arvede ejendom overføres ikke. Anyway, indtil da, indtil den er fuldt gennemført på et nyt ansigt.

Metoder til fornyelse

Så snart generel fuldmagt til at sælge biler klar, er du nødt til at overveje mulighederne for fornyelse. Faktisk alt er ikke så svært, som det ser ud. De vigtigste ting - at afgøre, hvilken scenarie passer bedst.

Det første skridt er at kontakte ejeren af køretøjet og diskutere med ham rækkefølgen af overdragelsen af bilejere. Bag ham er ret til at trække bilen fra registret.

Hvis du ikke personligt kan tale med ejeren, kan du gøre omregistrering af transport til en nær slægtning. Generel fuldmagt til bilen (prøven er inkluderet i artiklen) kan lave en auto på slægtninge, og derefter registrere sig selv.

Den næste mulighed stort set ikke forekommer i praksis, men det sker. Hvis transporten er beregnet til flere personer, kan du søge hjælp fra resten af ejerne. De fjerner bilen fra kontoen, og køber fuldmagt til at omregistrere ejendom.

Dokumenter til omregistrering

Det skal bemærkes, at omregistrering af biler på generel fuldmagt kræver visse dokumenter. Heldigvis er de ikke så meget. At bede om hjælp behøver ikke nødvendigvis til notaren. Processen er helt forskellig fra udformningen af den generelle fuldmagt, han går endda et andet sted - i MREO. Og her er en liste over dokumenter er stort set det samme som i udformningen af den primære papir.

Således at det er nødvendigt at bringe følgende dokumenter:

 • generel fuldmagt;
 • bevis for ejerskab ;
 • pas af borgere (ejeren og køber);
 • PTS på maskinen;
 • registreringsattest.

Men for at vise bevis for betaling notar tjenester til den reelle ejer af transport er ikke nødvendig. Men det er vigtigt at bevare alle dokumenter, der bekræfter den kendsgerning, at overførsel af penge. Dette vil hjælpe bevise købet uden problemer.

Når du kontakter ejeren

Så hvis forholdet til ejeren af maskinen er, kan du drage fordel af de allerførste forslag, som blev nævnt tidligere. Generelt Fuldmagt til biler i Rusland hjælper til hurtigt at omregistrere bilen. Især hvis der er en sammenhæng med den tidligere ejer. Med alle de ovenfor anførte dokumenter skal gå gennem flere trin. Hvad er det? Som processen med omregistrering sker?

Blandt de fremtidige skridt algoritmen identificerer følgende handlinger:

 1. Nuværende og fremtidige ejere mødes og blive enige om transaktionen. Du er nødt til straks at drøfte alle nuancerne i sagen, op til prisen på biler.
 2. Endvidere både borgeren gå til registreringsmyndigheden om opholdstilladelse transport mester. Maskinen er fjernet fra ejeren af kontoen.
 3. Trustee ved at skrive erklæringen i tilstedeværelse af en bil ejeren sætter transport på registrering konto. Vi kan ikke glemme alt om betaling af statens pligt og mellemstationer tjenester til registrering. Derefter overførte pengene til operationen.
 4. Det er nu op til at vente på tilgængeligheden af dokumenter og tage TCP numre på maskinen.
 5. Den nye ejer tilbringer inspektion af transport, modtager den diagnostiske kort. Du kan forny forsikringen.

Faktisk alt er ikke så svært, som det ser ud. Nok til at kontakte med sælgeren i god tro. Så genudgivet en generel fuldmagt til bilen, og hvoraf en model er til enhver notar uden problemer og risici. De vigtigste ting - ikke haste til at overføre midler til transaktionen.

på pårørende

Hvordan kan jeg arrangere en bil gennem familien? Her processen vanskeligere. For eksempel, skal du først gå til notaren. Listen over dokumenter er den samme som i den tidligere version. Først efter dette besøg, hvor maskinen er ændret på den relative, kan du tænke på at få biler i ejendommen.

Generelt Fuldmagt til biler med retten til at sælge bilen kan bidrage til at få ejendommen i ejendommen efter følgende trin:

 1. Besøget til notaren og registrering af bilen i de indfødte.
 2. Fjernelse af registrering myndighed registeret biler. Dette gøres ved en slægtning, der har fået fuldmagt.
 3. Iscenesættelse har den fremtidige ejer af registreringen bil. Vi bør ikke glemme betaling af statens pligt.
 4. Kom på bilen dokumenter.

Dette er ikke den mest vanskelige situation. Hvis du forsøger at re-udstedelse af problemet kan løses uden problemer. Nu er det klart, som den generelle fuldmagt på bilen med til at omgå købsaftalen og kræver ikke betaling af skatter for at opnå ejerskab af køretøjer. Men det så sker, at dokumentet er tabt. Hvordan til at være i denne situation?

Hvis den tabte fuldmagt

Nogle mennesker tror, at under sådanne omstændigheder ikke vil modtage nogen omregistrere bilen. Faktisk nok til at få en kopi af den generelle fuldmagt. Gør det er ikke svært. Citizen skal gælde for en notar, der tidligere var med ejeren af køretøjet, og anmode om en kopi.

Efter fremstilling og udstedelse af fuldmagt kan kopiere nogen af de tidligere anførte fremgangsmåder trække maskinen selv. Eller gennem slægtninge, eller ved at henvise til master.

fund

Nu er det klart, at en generel fuldmagt er på køretøjet. Prøven vil hjælpe dig med at kompilere dette dokument. Design er det ikke svært - nok til at henvende sig til en notar. Men fornyelse af nogle gange bringer ulejligheden. Men ingen uventede sker med en vis forberedelse.

Hvis du ikke ønsker at gøre papirarbejdet, er det bedst at købe en bil på købsaftalen. Så kræver det ikke nogen tilladelse. Præcis hvordan at købe en bil? Det er alle beslutter for sig selv. Det anbefales at pre-forhandle med ejeren af alle nuancerne i transaktionen, i fremtiden, ingen havde nogen klager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.