BilerSUV'er

Specifikationer Geely MK Cross: sporty karakter

Den kinesiske bilindustri lancerer flere og flere nye modeller, der har ordentlige specifikationer. Geely MK Cross designet på platformen af bilen fra samme serie. Konstruktører forøget frihøjde, installeret plast foring på kofangeren. Disse ændringer giver bilen ligner crossover.

Øget frihøjde, forstærket med en fjeder-suspension og nye støddæmpere gøre det mere egnet til rejser på vejene i vores land. Producent lånt dette koncept fra det tyske selskab "Volkswagen" og anvendt med succes i praksis. Eksperter formået at give bilen kendetegnene for en crossover, som hurtigt gjorde hende populær og efterspurgt.

Interiør

Det vigtigste i ethvert køretøj er føreren og hans udstyr arbejdsplads fortjener særlig opmærksomhed. I den beskrevne model med dette alle rigtige: kontroller er temmelig traditionel. Ganske høj specifikation Geely MK Cross, kvalitet og udførelse gør det muligt at få det maksimale glæde af kørslen.

Krop biler - klassiske 5-dørs hatchback. Bageste sofa foldes omdannelse bagenden af kabinen i et stort bagagerum med en næsten tredobling af det nyttige volumen. Bagsiden af hans split og kan foldes til transport i kabinen lange genstande.

I den grundlæggende konfiguration Comfort bilen er udstyret med air condition, fabrikken lydsystem, dobbelt airbags til fører og passager. Crossover Geely MK Cross, hvis specifikationer er noget lavere end tilsvarende indikatorer maskiner fra førende producenter, nyder konstant høj efterspørgsel.

Parametrene for kraftenheden og transmissionen

Hvis dine økonomiske formåen er begrænset, men der er et ønske om at købe en sportsvogn, vil det rigtige valg være - Geely MK Kors. Motoren er monteret derpå med en arbejdsvolumen på benzin 1.500 kubikmeter. cm og en nominel kapacitet på 94 liter. s, hvilket giver lave indikatorer på forbruget -. et gennemsnit på omkring 6,5 liter pr 100 km.

I kombination med manuel gearkasse og de fem-trins gearkasse motor giver gode dynamiske karakteristika af køretøjet. Tør single-plade kobling kabel-drevet - en pålidelig og gennemprøvet design. Specifikationer Geely MK Cross gør det muligt at konkurrere med lignende biler i sin klasse.

Din bremsesystemet har to uafhængige kredsløb og er udstyret med en elektronisk styret ABC. Denne løsning giver en stabil deceleration af bilen og dens fuldstændigt stop, selv på glatte overflader uden væsentlig afvigelse fra den ønskede bane.

Nichemarked for crossover

Købekraft af befolkningen i vores land er på et lavt niveau. Ikke desto mindre er mange af vores medborgere ønsker at have bare sådanne biler i den kompakte klasse med den sporty udseende. Men sådanne maskiner fra kendte virksomheder er ret dyrt. Tilfredsstil dit ønske kan skyldes købet af den kinesiske bil.

Nok højtydende Geely MK Cross give virksomheden mulighed for at placere den som en høj kvalitet biler til generelle forbrugere. I segmentet maskine indtager den laveste pris nichesektor i, at det giver visse fordele i forhold konkurrerende modeller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.