BilerSUV'er

BMP "Kurganets". BMP "kurganets-25": tekniske specifikationer og fotos

"Kurganets" (BMP) - fremtiden for den russiske infanteri. Teknologi er en universel crawler-platform, som er bygget af ingeniører fra den russiske bekymring "Traktor planter". Prototyper til test blev udgivet i 2015, og masseproduktion er planlagt til at begynde i 2017. Modeller bliver nødt til at erstatte den stående bevæbnet i den russiske hær BMP.

design

Ved udformningen af infanteri kampene køretøj (IFV) "kurganets-25" ingeniører har fokuseret på at skabe et modulært design for at lette fremtidige reparationer, modernisering og re-engineering. Pansret mandskabsvogn i sig selv er et forenet sporet platform - baseret på det er planen at skabe flere muligheder for militære køretøjer :

  1. Luftbårne kampvogn (BMD).
  2. Spores pansret køretøj (GABTU).
  3. Selvkørende artilleri (ACS).

Motoren er placeret foran og lidt forskudt til højre. Her er transmissionen. Dette arrangement af motorrummet kan du oprette et forbedret layout af maskinen, gør det muligt at sætte ind i 8 marinesoldater. Deres landing rampen er gennemført i den bageste del med en ekstra dør.

"Kurganets" (BMP) styres af tre medlemmer af besætningen. Beskyt soldater udfører passiv rustning systemet sammen med den aktive beskyttelse modulet monteret på tårnet, og for at øge sikkerheden inden for ammunition og våben placeret i rummet isoleret fra passagererne.

En god åbenhed art hydropneumatiske affjedring er tilvejebragt med mulighed for selvnivellerende.

våben

Afhængig af typen af jorden kampvogn dannes arme kunst. Således er ACS på grundlag af den beskrevne teknologi er udstyret med anti-gun (125 mm). Men for det andet udstyr af pansrede køretøjer - BMP "kurganets-25" og BMP "Boomerang" - bruges en kampenhed i radiostyring BM "Boomerang". Det omfatter en 30 mm-kaliber automatisk pistol med selektiv effekt på baggrund af to kasser angives maskingevær (7,62 mm) og to dobbelte antitank missilsystem "Cornet'.

En funktion af kampen modulet er evnen til at styre det med hjælp af edb-motorer. Denne mulighed eksisterer i den øverstbefalende og gunner køretøj. Desuden komplekset er i stand til selvstændigt at overvåge den nævnte besætningsmedlem formål at fyre op for fuldstændig destruktion af fjenden. At udvide anmeldelse "Kurganets" (BMP) er udstyret med et videokamera overvågning. Troopers kan også bære skyde på gennem kighuller i bagdøren teknik.

Udsigterne for den russiske hær

Sammen med udviklingen af maskinen "Kurganets" (BMP), er at designe den nye BMP "Knight". Den er skabt på baggrund af MT-LB - multi-purpose lys-pansret transportør - "Arctic", som fra midten af det XX århundrede er den vigtigste kamp udstyr i de polare områder i vores land.

Mange tror, at "kurganets-25" og lovende BMP "Knight" look. Faktisk har de mange forskelle. Den første er den type motor, der anvendes. I "Knight" er planlagt til at installere en gasturbine diesel motor, som viste sig fremragende forhold med lave temperaturer. Den anden er designet. Det forlyder, at den nyeste model vil have to links - direkte til traktoren, og "trailer", der er udstyret med forskellige våben.

Bilen vil være den mest tilpasset til at udføre kampmissioner. Beskyt besætningen er i stand til massiv rustning, forstærket beskyttelsessystem mine og om bord information og kontrolsystem.

Opgrader Military Park: T-14 "Armata"

Russiske Føderation regering vedtaget en beslutning, der allerede er i kraft, for at opdatere flåde Army kampkøretøjer. Vi kan sige, at opgaven blev lanceret i 2015, hvor den moderne kamp tung beholder "Armata" blev præsenteret i maj.

"Armata" og "kurganets-25" er en moderne russiske udvikling. På trods af at BMP og sammenligne TT absolut ikke kan spores en vis sammenhæng mellem dem, der er at bruge to maskiner kæmper modul "BM-Boomerang". På grund af denne samme kompleks formået at skabe "en ubeboet tårn" - peger krigsvåben er fjernstyrede og kan gøres automatisk.

T-15 "Berberis"

Ny russisk BMP "kurganets-25" kommer ikke til at være den eksklusive køretøj af infanteri i den russiske hær. Hendes "rival" på dette område er en BMP "Barberry", som er verdens første tung pansret transportør af hæren. "Berberis" er baseret på sporet "Armata" platform og blev introduceret i det samme i 2015 på Victory parade.

Kombineret beskyttelse teknologi sikrer sikkerheden for landing og besætningen ikke kun fra de kugler, splinter, men også fra tanken skaller. Et andet træk er den 4-missilaffyringsrampen enhed, som kan frembringe projektiler med en forsinkelse meget mindre end den periode af aktivering af den aktive beskyttelse af fjenden maskinen og dermed sikre 100% target læsion.

BMP "Boomerang"

kamp "Boomerang" maskine blev præsenteret i 2015 (samme år, en første prototype af BMP "kurganets-25") sammen med tanken på grundlag af standardiserede tung sporet "Armata" platform for offentligheden på den sejr parade. Dets vigtigste forskel er anvendelsen af konventionelle hjulsæt, i stedet for larvefødder.

Hjul platform kan udstyres med forskellige former for brand. Men det vigtigste bevæbning er repræsenteret ved den velkendte robot-modulet "Boomerang". Layout teknikker anderledes front-motor, der giver mulighed tropper til at lande i agterstavnen. Åbenheden af maskinen tilvejebringes af firetakts fremdrift diesel kapacitet på 510 hestekræfter.

Disse er blot nogle af de repræsentanter for moderne kampkøretøjer af den russiske hær. Trial operation repræsenteret teknologi begyndte i 2015. Serieproduktion er planlagt til at begynde i 2016-2017 år. Den siger kun, at vi inden for en overskuelig fremtid vil have en komplet opdatering af militær-tekniske park, som vil omfatte og "kurganets-25" - den bedste i verden, BMP og teknologi baseret på "Armata" og "Boomerang".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.