Sport og FitnessOutdoor Sports

Tabe med hjælp af kørslen: Hvor mange kalorier er brændt, mens den kører?

Det er ingen hemmelighed, at den intense jogging eller lys jogging udvikle udholdenhed, tone muskler og styrke kroppen. Men hvis du bruger løb du ønsker at tabe sig, du skal bare vide, hvor mange kalorier er brændt, mens den kører. Om kalorier er let at lære, hvis du bruger en pulsmåler. Tja, hvis du ikke har det praktisk - det er ligegyldigt. Kalorier kan tælles og sig selv.

Selvfølgelig, hastigheden af brænde kalorier afhænger af vægten, fedtvæv og hastigheden. Men middelværdier som følger: jogging med en hastighed på 18 km / t lader løs 1280 kcal per time. Afslappet køre med en hastighed på 13 km / time forbrænder 920 kalorier i timen.

Det er umuligt helt at med 100% nøjagtighed at beregne, hvor mange kalorier brugt, når du kører, fordi kroppen på alle forskellige. Det er kendt, at den mandlige krop har en højere stofskifte, og dermed et større antal kalorier brændt. Hvis du lige nu sat os det mål at jogge, starte med en lille fem minutters løbetur. Hvis du har en skridttæller, kan du optage afstanden til korrekt beregne, hvor mange kalorier er brændt, mens den kører.

I gennemsnit er unhurried kører med en hastighed på 9 km / t forbrugt 6,4 kcal per 1 kg legemsvægt per time.

Når der køres med en hastighed på 10,4 km / t forbruges 8,4 kcal per 1 kg legemsvægt per time.

Kører med en hastighed på 12 km / t kan brænde 10,4 kcal per 1 kg legemsvægt per time.

Endelig kører i et hurtigt tempo med en hastighed på 16 km / t brænder 14,4 Kcal per 1 kg per time.

Selvfølgelig bør du altid huske på, at løbe sammen med cykling, svømning, rulleskøjteløb refererer til cardio. I processen med at øge din puls, blodtryk midlertidigt stiger og kroppen frigiver adrenalin. Derfor er det ikke nok at vide, hvor mange kalorier er brændt, mens den kører, skal du stadig vælge den rigtige kører tempo og distance til at beregne.

Jogging bør holdes på eller under -4º C. Ingen behøver at skynde sig, fordi den race skal være på sundhed frem for på afstand! Det er bedst at starte med en 10 minutters kørsel, og efter den tid, justeres for at øge eller mindske. Hver ny øvelse - det er 1 minut af din tid. En opfølgning og måle pulsen under træning, hvor mange kalorier er brændt, mens den kører, vil pulsmåler hjælpe.

-Proven fremragende som forebyggelse af hjertesygdomme gå. Det menes, at dagen skal afholdes mindre end 7 km (ca. 10 000 trin). Så hvor mange kalorier er brændt, mens du går? Når hastighed på 4 km / t og 70 kg vægt forbrændes ca. 113 kcal / time. Ved en hastighed på 6 km / t - er 218 kcal, og når de går hurtigt (8-9 km / time) på 422 Kcal brændt.

Trin walking er nødvendig, startende fra hælen og derefter langsomt flytte din kropsvægt på tå. Prøv at opretholde buen af foden og pressen under konstant pres, arbejde med hænderne. Hans albuer presset til kroppen - er bøjet i rette vinkler. Fist skal komprimeres samtidig forsøge at gøre slap, men de rytmiske gynger hænder, holde dem væk fra torsoen. Under turen også lidt rotere huset. Dette vil bidrage til at brænde så mange kalorier som muligt. Toppen af hovedet skal holdes på en sådan måde, som hvis du trækker det mod himlen, og hvis du klatre op ad bakken - ikke løfte hagen, ellers den samlede belastning på en gang falder på skuldrene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.