ForretningSalget

Hvordan man lærer at sælge?

I dagens verden er det ikke så nemt at finde en virkelig rart Moneymaker. Selv det ikke altid gør godt at få et job. Men dygtige sælgere vil altid være det, der kaldes en "varmt brød", fordi produktionen er nødvendigt ikke blot at producere, men også at gennemføre. Hvis du kan lære at sælge, vil du være meget lettere at gøre bekendtskab, til at kommunikere med folk, for at forsvare deres synspunkt. Jeg er enig, at dette er en meget nyttig færdighed. Men mange mener, at for at lære salget for svært eller endda umuligt, det er, skal du enten have en medfødt talent eller ikke engang forsøge at blive administrator af aktivt salg. Men det er intet mere end en illusion. I denne artikel vil vi se på, hvordan man kan lære at sælge, er det nødvendigt at ændre adfærd, og hvordan man opsætter folk til samtalen.

Først og fremmest skal du have lyst. Hvis du har lyst og begær, så vil du lykkes. Der er fem grundlæggende ting, som bør bemærkes.

Velkommen. Det er meget vigtigt at hilse en potentiel kunde, skal du indstille den til den ønskede bølge, men kun få mennesker ved, at det skal indeholde en hilsen. Hvis den direkte tilgang til den person, så kan vi antage det samme, at du ikke vil sælge noget. Bør nærmede intelligent. Taler hilsen bør ikke være stille, men ikke alt for højt. Klienten må have hørt, men ikke være bange på grund af for skarpe håndtering. Og, selvfølgelig, det er en skal se på dit ansigt indbydende, venlig og oprigtig smil.

Et endnu mere korrekt at sige "hej" vil ikke være nok. Det menneskelige interesse, er det nødvendigt at opretholde en samtale, stille spørgsmål, herunder dem, der relaterer sig direkte til det. Alt efter arten af mennesker, den enkelte er virkelig interessant kun sig selv. Hvis en samtale er på rette vej, vil kunden selv efter et stykke tid fortælle dig om alt, hvad der var påkrævet.

Repræsentation. Til snak var nemmere, skal du sørge for at introducere dig selv. Du skal fortælle os, hvem vi er, og for det, der begyndte specifikke formål at snakke. Og husk, at dit mål i denne fase er ikke et salg af varer, og introducerede kunder til nye produkter. Flytningen har ikke brug for det pres og gradvist overvinde hvert skridt. Efter præsentationen bør starte en samtale med en person på et emne tæt på dit produkt. For eksempel, hvis du sælger kosmetik, er det nødvendigt at præcisere, om en kvinde bruger kosmetik, og hvis du har nydt, hvad der er, hvad mærke, hvad det er glad eller ej. Husk, at konkurrenter svagheder kan være dine stærke sider.

Nu præsentationen af varerne begynder. Jeg tror, at nu er du forstå om, hvordan man lærer at sælge. Denne fase er ikke mindre vigtig end de tidligere. Så du har brug for at præsentere dine produkter til folk spekulerede på, hvordan han kunne leve uden dette produkt før. At liste de fordele, som det produkt, der så vidt muligt at vise varerne, giver det en chance, for at røre ved, at vurdere. Og tage tilbage helt skarpt. Fra sådanne handlinger i menneskets arbejde en følelse af tab. Selvfølgelig skal du ikke lyve om enhver kvalitet af varer. Hvis dine produkter ikke har nogen særlige funktioner, siger ikke, at de er. Ellers efter at kunden køber vil blive skuffet. Præsentationen bør ikke være for lang. Hvis du kan se, at du har fundet det punkt, kontakt med kunden, forsøge at bilægge, fortæller og viser din fremragende produkt.

Hvis du er interesseret i at lære at sælge på telefonen, vil der være de samme faser af opbygningen af en dialog. Vær dog opmærksom på, at du ikke vil være i stand til at påvirke kunden ved hjælp af fagter, og du vil ikke være i stand til at vise ham varerne. Det er bedst at arrangere et personligt møde.

Før snak om prisen for varerne, nødt til at finde et produkt-analoger, som er meget dyrere. Dette giver dig mulighed for at oprette en pris gaffel. Kan du forklare, hvorfor varen så dyrt, hvad en god og høj kvalitet, men kunden har allerede oprevet, at han ikke havde råd til det. Nu er du igen konstaterer, at produktet er faktisk dyrt, men det er i dag, og kun for dig det vil koste langt mindre. Du kan også arbejde på andre følelser. At lære at lære, hvordan man sælger godt, bør du forsøge at drage fordel af alle de svagheder af mennesker: en følelse af grådighed og besætning tab, at sige, at hans naboer eller venner allerede har købt dette produkt, og den anden mulighed for at købe det så billigt, vil ikke være.

Deal. Når en kunde er klar til at købe et produkt, er det vigtigt ikke at skræmme ham. For at gøre dette, skal du spørge en klar spørgsmål. Du kan ikke bede om han vil købe et produkt. Din opgave er at "slutte" klienten, men har brug for at blive kontaktet på afstand. For eksempel kan du spørge, om personen ønsker at lave en gave til forældre, søster, ven. Eller sige, at hans naboer har købt mange produkter, og spørge, hvor meget han ønsker at købe. Men husk, at til dette stadie kunden skal være parat til at købe varer.

Vi håber, at denne artikel vil besvare dit spørgsmål om, hvordan man lærer at sælge. Og husk, at salget - det er en kunst. Behovet for at lære og få erfaring. Så kan du opnå fantastiske resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.