Selv-dyrkningPsykologi

Hvis du stoppede kærlig mand, hvad man skal gøre? Rådgivning og anbefaling af psykologen at etablere relationer

Livet er uforudsigeligt. Når alt er godt i familie- og arbejdsliv, som et lyn fra en blå, kan synke problemer indtil skilsmisse eller afskedigelse. I familielivet kan ikke altid går glat, parret kan ikke hele tiden være på højden af romantiske relationer, og passion for hinanden. Ofte er der et fald i ønske, tab af romantik og følelser. Hvis manden ud af kærlighed, symptomer, hvad de skal gøre i dette tilfælde - Vi vil se på i det følgende.

Sådan at forstå følelser - uanset om det er af kærlighed?

Efter en vis periode med sin fortid familieliv i de fleste af ægtefællerne kommer en afkøling sensation. Disse følelser ikke nødvendigvis forblive falmet Nu hele sit liv, ofte dette er et midlertidigt fænomen. Men det sker også, at vi er nødt til at affinde os med slutningen af forholdet. Når en sådan situation, at kvinden spørger ofte sig selv: "Hvis du stopper kærlig mand, hvad de skal gøre?" I tilfælde af at der foreligger omstændigheder, er det nødvendigt først at bestemme: er en imaginær problem eller virkelighed?

Årsagerne til midlertidig køling af mænd

Typisk køling opstår hos mænd på grund af den opførsel af sin kone. Hvis du stoppede kærlig mand, hvad man skal gøre? Det er nødvendigt at forstå årsagerne til hændelsen. For eksempel, konen efter fødslen ophører efter en vagt, gå til et godt slidt housecoat, efter fødslen af barnet begyndte at være mere opmærksom på barnet end sin mand. Parret optrådte anderledes interesser, og de sjældent kommunikere. Det reducerer også ønsket om at have et nært forhold, når mand og kone blev forstyrret intime relationer, og som et resultat, der er skænderier.

Meget godt, hvis ægtefællen vil rådføre sig med en psykolog, der kan kompetent forklare, hvordan man opfører sig, når stoppet kærlig hendes mand hvad de skal gøre, giver tips til at overvinde den krise i familien.

De vigtigste "symptomer" for at miste kærligheden til sin mand til sin kone

Bestem de "symptomer" af køling er ikke så svært, det er typisk for dem:

 • Manden undgår kys, hiding øjne, selv om mere for nylig, han gav blomster og gaver til opmærksomhed.
 • Mand springer familiemiddage, selv om tidligere dette var uacceptabelt.
 • Han ikke længere deles med konen af deres problemer, som om nægtet adgang til sin personlige rum, og ægteskabelig kommunikation foretrækker den tid med venner.
 • Finder fejl med bagateller.
 • Ikke ringe i løbet af dagen, skal du ikke spørge om sundhed, hvad der sker i hjemmet, og lignende.
 • Forholdet synes dømt i hans øjne, forsøger at ignorere parret tættere.
 • "Vores", "vi" ikke længere lyde med munden, men det pronomen "I", "min" - tværtimod er blevet normen.

Besvarelse af spørgsmålet om, hvad der skal gøres, hvis hendes mand ud af kærlighed, psykologisk rådgivning er blandet, men der er én vigtigste linje af adfærd - rolig, ikke panik!

Måder at udviklingen i situationen i familien

Med et varmt hjerte og en kold sind, vil en klog kvinde kunne uden store tab til at videregive alle de vanskelige øjeblikke af gift liv. Efter at lære om hvad man skal gøre, hvis hendes mand ud af kærlighed, og forstå psykologisk rådgivning, vil kloge kone kommet til den konklusion, at den tilstand af depression og skandaler at afklare forholdet noget godt vil ikke gøre! Mandlige kun flere begynder at få irriteret og vil sandsynligvis forsøge at hurtigt undslippe. Må ikke regne med medlidenhed - det er ikke en følelse, der påvirker fæstning af ægteskabet.

Footwork kone

Efter kvinden at falde til ro, er det nødvendigt at analysere situationen, til at etablere en årsagssammenhæng. Dette vil bidrage til at fjerne årsagen, og det er sandsynligt at genoprette forholdet. For at forstå hvad de skal gøre, hvis manden ikke længere elsker sin kone, er det nødvendigt at lytte til råd fra en specialist. Og ikke bare lytte til dem, du ønsker at ændre dit liv, til at gøre noget for det.

Ture til sådanne specialister i vores land har ikke meget spredt, men forsømmer et besøg på en kyndig professionel er ikke nødvendig. At udvikle relationer behøver ikke at glemme alt om deres udseende. Næsten det første aktive hjælp fra sin kone, selvfølgelig skal vandre i skønhedssalonen: pedicure, manicure, frisure, tips om omsorg for dem. Bagefter Sørg for at købe en ny ting - det i høj grad forbedrer humør.

En kvinde skal forsøge at forstå så meget som muligt årsag til hendes mands distancering. Det kan være:

 • Jeg elsker den anden;
 • hævn for fornærmelser eller hån;
 • kone var studiet af bogen;
 • bestået kærlighed, ikke kærlighed.

tilbagevenden forhold

Da min mand sagde, at han faldt ud af kærlighed, at gøre ægtefællen, hvis virkeligheden imod det? Uanset hvad der sker, bør tanker være eneste positive! Negativer er nok. Efter selv-beroligende andet hovedelement er tålmodighed.

 1. Prøv fri tid til at give til sin mand.
 2. Plejes i sig selv en stor interesse i fritidsinteresser og arbejde ægtefælle.
 3. Prøv at være sjov, fortælle sjove historier, dele dine tanker, begivenheder.
 4. Husk den gyldne middelvej! Alt skal være i moderate mængder, behøver ikke at angribe sin mand med hans anekdoter og spørgsmål.
 5. Organiser en tur sammen, tour, vigtigst af alt - opleve!
 6. Prøv at finde en fælles hobby.
 7. Du kan give sin mand en lille grund til at være jaloux, men ikke overdrive det!
 8. Nyd lækre retter fra det nye ægtefælle blidt og uventet.
 9. Men husk: ingen påbud selv og hvad ellers! Alt skal være rolig, med pæne effekter.
 10. Vær kantareller - i bedste forstand af ordet.
 11. Tak hendes mands ros, siger venlige ord og hvad du har brug for i det meget (men uden afpresning!).
 12. Elsk dig selv! Mand elske dig igen, det vigtigste for ham - at forstå, hvad du ejer, smart og smuk, varm og kærlig kone, der elsker sin familie og sin mand i første omgang.

ordentlig adskillelse

Selvfølgelig sker det, at ingen handling på den del af konen ikke hjælper, og hendes mand gjorde den endelige beslutning - at forlade. Så skal du sørge for, at alt er blevet gjort for at redde familien, og med ansvar, så lad gå. Hvis du stoppede kærlig mand, hvad man skal gøre? Kan ikke holdes mod deres vilje, men du kan gøre det muligt for ham at forstå, at være alene med dig selv, endda prøve et nyt familieliv. I de fleste tilfælde, mænd ikke omvende.

Men hvis hans omvendelse kom ikke på, hvorfor kærlighed, for du betyder ikke noget? Lykke - arbejdet i mennesket, men livet er meget kort. Lev og trække vejret dybt, så vil din stadig forude!

Hvis det er umuligt at holde en familie, især hvis det har børn, er det ikke nødvendigt at konfigurere en negativ børn, og dermed hævne sin mand. Tværtimod, ophold venlig, ønsker lykke til sin mand, og forklare dit barn, at det er livet og alt i det, desværre, sker det i henhold til vores forståelse. Hvis du stoppede kærlig mand, hvad man skal gøre? I dette tilfælde, kan stadig huske denne sandhed: hvad der er godt for en enkelt sag, er det ikke egnet til den anden! Derfor, i hvert fald er det umuligt "at piske en feber" - alt skal afvejes og med forsigtighedsprincippet, at forsøge at gendanne relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.