FinanserRegnskab

Hvordan til at beregne moms, skatten på indkomst skat? Principper, algoritmer og lovgivningsmæssige rammer.

Skatten til den ekstra omkostning (den mest almindelige forkortelse: moms) blandt alle eksisterende skatter er en af de mest komplekse skattebetalinger, beregner det er ikke så let. Store organisationer med mere råvare-penge omsætning for beregning af moms og har en særlig revisor, der ved, hvordan man beregner moms.

Punkt 1 st. 146 i skatteloven fortæller, at faciliteter til indsamling af moms er følgende aspekter af virksomheden:

- salg af varer, arbejder og tjenesteydelser i hele Ruslands område;

- overførsel af det område af de russiske varer til deres behov, hvis omkostninger ikke må bruges subtraktion i beregningen af skat af virksomhedens overskud;

- produktion af konstruktion og installation arbejde for at opfylde deres behov i virksomheden;

- import af varer inden for Rusland skikke.

Art. 146 i skatteloven bestemmer, at moms betalere er forpligtet til at give kunder og købere er fastsat i lovgivningen af fakturaen og sørg for at holde de relevante bøger af salg og køb. Derudover skal du være sikker på at holde logbøger modtaget og udstedte fakturaer. Momsgrundlaget omfatter summen af den forudbetaling, der er modtaget som en forudbetaling for fremtidige leverancer af varer.
Mange uerfarne revisorer spekulerer hvordan man beregner moms på forhånd. Moms beregnes ved følgende formel: "VAT beløb svarende til forskuddet, divideret med 118, og multipliceres med VAT 18. Hvis hastigheden er 10%, momsbeløbet henholdsvis svarende til det beløb avancerede, divideret med 110, og ganget med 10" . Moms i overensstemmelse med kravene i loven regnskabsperioden er et kalenderkvartal.
Hvordan til at beregne moms

Moms beregnes efter følgende algoritme. Af beløbet for den skat, indregnes i det kvartal, det trækkes summen af alle skattefradrag, og resultatet er den moms, hvis størrelse bliver nødt til at overføre til budgettet. Hvis beløbet er større end summen af fradrag optjent i kvartalet af skatten, skatten skal reduceres. Moms tilbagebetaling vil ske i overensstemmelse med art. 78 i skatteloven. For mere information om, hvordan man beregner momsen, forudsat i skattelovgivningen og andre retsakter.
Indikatoren definerer skattetrykket af selskabets samlede omsætning udbetalt til budgettet. Internationale erfaringer viser, at for normal drift optimal organisering af sin værdi skal være mellem 30 og 40% af overskuddet. Men i betragtning specificiteten af skattesystemet i vores land, kan niveauet af skattebyrden varierer fra 2 til 70%.
Til beregning af skattetrykket er nødvendigt at opstille en liste over skattesatser og beregne indtægterne fra salg af varer (samt levering af tjenesteydelser, arbejder), som selskabet har modtaget for perioden. Næste du nødt til at bestemme, hvordan man beregner skatten. Det er forholdet mellem mængden af skattebetalinger til mængden af indtægter fra salg, plus ikke-driftsindtægter. Fondene er også skattetryk absolutte og relative. Mere præcis er den relative byrde - forholdet mellem den absolutte indikator af skattebyrden til omkostningerne ved den nyoprettede procentdel.
Indkomstskat tager hensyn til virksomhedens nettoresultat for året. Denne skat betales af udenlandske og indenlandske virksomheder, der fortjeneste fra deres arbejde på det område af Rusland. Beregn skat af overskud af organisationen vanskelig. Med forbehold for opkrævning af afgiften er nettoresultatet af selskabet. Derfor, for beregning af indkomstskatten beregnes først nettoresultatet for hele organisationen rapportering (skat) periode. For at gøre dette, ud af det samlede resultat af organisationen tage sine omkostninger. Og så, og en anden - for perioden.
For at bestemme præcis, hvad der betragtes som profit organisation, er det nødvendigt at appellere til skatteloven. Artikel 248 er definitionen af indkomster, der er genstand for beskatning for indkomstskat, i artiklerne i skatteloven fra 252 til 267 er en beskrivelse af de omkostninger, der kan reducere virksomhedens overskud i beregningen af nettoindkomsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.