SundhedSygdomme og betingelser

Gigt af foden: arter, forebyggelse

Smerter i benene, gangbesvær, ubehag i iført sko - alt dette bliver en konstant udfordring for den person, der manifesterede gigt af foden. Ifølge lægerne i de senere år er det helt almindelige sygdomme i leddene, og en stor del af dem er gigt. Det skal bemærkes, at de ikke altid vises på grund af aldersrelaterede forandringer, og ofte optræder hos unge mennesker.

Gigt af foden har flere sorter, så den rette behandling kræver en præcis diagnose, som kan sætte en læge.

Slidgigt opstår oftest. Årsagerne til dens forekomst er forbundet med aldring, overvægt, tunge læs, mekaniske skader i foden. Faldet i elasticitet ledbrusk fører til dens slid og brud på den fælles drift af processen. Der er hævelse, lokal stigning i temperatur, smerter, rødme, ændring i gangart.

Gigt - en anden almindelig form for gigt. Det sker på grund af overtrædelse af renal udskillelse af urinsyre, og aflejring af urat akkumulering i leddene. Denne fod arthritis er mere almindelig hos voksne mænd over 50 år end kvinder. Den første manifestation er betændelse og ulidelig smerte af tommelfingeren. Til behandling af gigt skal klarlægge de underliggende årsager til sygdommen (urat hvorfor ikke udskilles fra kroppen).

Den farligste leddegigt fod. Årsagerne til hans medicin er ikke kendt. Mere almindelig i midaldrende kvinder. Det er en alvorlig sygdom i leddene og forårsager deformation af selve foden. Normalt begynder nederlag ankel, ankler, og arealet af calcaneus knold fastgørelse af sener og ledbånd. Ill person holder op med at gå i livet forlod deaktiveret. Huden på fødderne bliver røde og smerten intensiveres i bølger, især om natten. Sygdommen kan forværre alle former for infektion og inflammation. Moderne medicin lindrer smerter lindring, men er ikke i stand til at slippe af med sygdommen.

arthritis behandling, ordinere læger snævert speciale i disse sygdomme. Under enhver form, i første omgang er der overholder behandling og beskyttende regime og den fuldstændige frigørelse sygdomsramte led af belastningen.

Suppler traditionel medicin og folkemusik ønskelige behandlinger. Du kan varme fødderne i det varme sand, gøre badet med en opløsning af salt tilsat jod, varm komprimere (alle termiske procedurer for at gøre kun med tilladelse fra en læge). Huset kan forberede te, cremer og tinkturer til forskellige omslag. Ancient Ural salve til arthritis: 100g sennep blandet med 100 g saltet til dannelse af en cremet masse, er voks tilsættes og sat i et varmt sted for en nat. Dernæst den færdige salve ved sengetid gnide den smertefulde sted indtil den er helt absorberet. Om morgenen, skal blandingen vaskes med varmt vand.

Støt fod sundhed hjælp forebyggelse af gigt. Dette vil kræve at udføre enkle regler:

  • fødder skal beskyttes mod skader og en konstant spænding;
  • kun slid behageligt, velegnet til størrelsen af sko;
  • at helbrede sygdommen, fx kronisk halsbetændelse, ondt i halsen og kan forårsage forekomsten af arthritis;
  • overvåge nyre sundhed;
  • ikke vinde overdreven vægt;
  • at undlade at ryge;
  • udføre fysioterapi.

Husk, gigt af foden er meget vanskeligt at blive behandlet, er meget lettere at forhindre dens forekomst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.