SundhedSygdomme og betingelser

Hvad kan bevidne smerten i ryggen mellem skulderbladene?

Smerter i ryggen mellem skulderbladene kan skyldes det store antal årsager. De mest almindelige læger tilskrives alle mulige rygskader (falder, bump, forstuvninger), stillesiddende livsstil (rygsmerter er velkendt for alle kontoransatte, der tilbringer dagen foran skærmen), mangel på motion, eller omvendt, deres overflod (uuddannet person der kom til gymnastik, mest sandsynligt, inden for et par dage efter en træning vil lide af smerter i ryggen mellem skulderbladene).

Arten af smerte

For at fastslå årsagen til smerter i ryggen mellem skulderbladene korrekt, er det nødvendigt at være opmærksom på sin intensitet: Smerter kan være akut eller kedeligt, baseret på et bestemt område, eller dække hele tilbage at plage den person permanent eller minde dig selv kun om natten, ledsaget af følelsesløshed, snurren eller kuldegysninger.

mulige sygdomme

Smerter i ryggen mellem skulderbladene, en person kan indikere sygdomme såsom osteochondrose, alle former for kyphosis og kyphoscoliosis, cervikal iskias, intercostal neuralgi, en brok eller lunge patologi.

behandles i hjemmet

Hvis ubehag i ryggen forårsaget af lækkende muskler (for eksempel, du sad ved computeren i lang tid), smerter i ryggen mellem skulderbladene er meget muligt at slippe af med deres egen. For at gøre dette, vil du kun nødt til at ændre stilling, samtidig udføre et par simple fysiske øvelser. Massere hans skulder, begrænse og fortynde scapula, vinke dine arme, tage en dyb indånding og udånder. Efter alt dette smerte og ubehag skulle forsvinde. Hvis du ikke er tryg masserer dig selv, købe på apoteket applikator Kuznetsova - det forbedrer blodcirkulationen og hjælper med til hurtigt at strække dine muskler.
Måske smerter i ryggen mellem skulderbladene forbundet med degenerative ændringer i ledbånd og sener. Til dette resulterer i et sæt af sådanne faktorer som den skade og aflejring af salte i det syge område. Fra en række af smerte er umuligt helt at slippe af med uden kontrol specialist, men det kan gøres lettere ved hjælp af massage og selv-massage thorax (du skal lægge på gulvet og en hård tennisbold "ride" på sit skadede område, hver dag øger belastningen).

medicin

Hvis en rygmassage, ikke blot ikke bringe den ønskede lettelse, og på den anden side, har ført til en forværring af smerte, straks kontakte en læge. Mest sandsynligt, vil han ordinere anti-inflammatorisk salve, der skal gnides ind i det berørte område. Når ubehaget forsvinder helt, kan du nødt til at bruge de midler, som er rettet mod stimulering af nerveender (dette er nødvendigt for ikke at provokere blodforgiftning).

hospitalsbehandling

Hvis alle ovenstående metoder ikke hjælper, giver det mening at besøge en specialist og gennemgå hospitalsbehandling. På hospitalet, vil du bruge på drikke et kursus af narkotika, bestå en række fysisk terapi (fx elektroforese, magnetisk terapi og manuel massage) og foretrækker fysisk terapi. For at arrestere den smerte, kan lægen ordinere smertestillende. Efter udskrivelse fra hospitalet, selvom smerten er ikke længere genere dig, må du ikke stoppe med at gøre fysioterapi til at forhindre gentagelser.

forebyggelse

Hvis du vil smerten aldrig igen ikke generer dig, er du nødt til at ændre din livsstil. Må ikke undgå fysisk aktivitet, føre en mere aktiv livsstil kan være, snarere end at tilbringe weekenden på sofaen med en bog, gøre nogle sportsgrene: rulleskøjter, tage en cykeltur eller bare gå til fods. Meget nyttig fra tid til anden at foretage en løbet af massage af cervical område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.