SundhedSygdomme og betingelser

Sprængning af hjertet: jo mere farligt det er?

I medicinsk praksis, et hjerteanfald er meget almindeligt, og betragtes som en af de mest komplekse og alvorlige konsekvenser af myokardieinfarkt. Ifølge statistikker, hver femte af de hundrede patienter fanget op med denne komplikation. Desuden er sværhedsgraden af det for det tredje på listen over de mest farlige sygdomme.

Konventionelt, kan et hjerteanfald opdeles i to hovedtyper: eksterne og interne. Under den første henviser til rive den ydre væv af hjertemusklen, som er fyldt med blødningen hjertesækken. Den indre hul konstateres hvis beskadiget papillarmuskel eller interventrikulær skillevæg. I praksis er der mange tilfælde af eksterne huller og meget mindre - i hjemmet, især hvis det er forbundet med skader på papillarmusklerne. Dette mønster kan forklares ved frekvensen af diagnosen forreste infarkt, og det menes, at årsagen til den eksterne hul.

For at forstå denne type komplikation, bør det forstås , at en sådan myokardieinfarkt. Så det kommer som et resultat af den tilintetgørende væk nogen af hjertemusklen, er normalt årsagen til sygdommen anses for at være en blodprop, har cirkulation skabt en blokering i karsystemet. Myokardiel mikarda på de indledende faser kan være asymptomatisk, men kan straks blive synlige som den stærkeste forringelse af sundheden. I hvert tilfælde er det manifesterer sig på forskellige måder.

De vigtigste symptomer på et hjerteanfald kan omfatte smerter i brystregionen af stærk karakter, nogle gange endda giver kæben, eller tilbage. En person kan føle syg, han bliver bleg, der er overdreven sveden, hurtig vejrtrækning, svag puls. Arbejde i denne tilstand er næsten umuligt.

hjerte-brud sker ofte, hvis patienten allerede har lidt flere hjerteanfald før. Det er værd at bemærke, at risikoen er en del af den kvindelige halvdel af menneskeheden, såvel som folk i aldersgruppen fra 50 år. For nylig, men mere og mere ofte denne sygdom, og med de unge. Dette skyldes det faktum, at de ikke er klar over tilstedeværelsen af et hjerteanfald, og jo flere komplikationer af denne art. Normalt utilpashed opladet til træthed og arbejdsbyrden på arbejde eller på universitetet. Vi skal nøje overvåge deres sundhed for at forhindre sådanne alvorlige konsekvenser.

Eksperter stadig ikke nået til enighed om, hvad der kommer fra hvad hjerte pause. I øjeblikket kan vi sige, at ingen af de versioner for at forklare årsagen til sygdommen, ikke er opfyldt, og derfor officielt betragtes urimelig eller blot formodninger. Og husk: jo tidligere du søge hjælp fra en læge, jo mere sandsynligt at overføre sygdommen uden alvorlige problemer.

Hvis lægen har mistanke om et hjerteanfald, bør du foretage en øjeblikkelig undersøgelse. Typisk er den ydre spalte kendetegnet ved tilstedeværelsen af støj, som forstærkes, når lytter til brystet og mellem skulderbladene. I nogle tilfælde, det virker som et symptom på hjertesvigt. Intern skader på muskler, kaldet papillær, kan også findes i den oprindelige vurdering af støjen tydeligt til udtryk i hjertet. Desværre er hullet altid ledsaget af hjertesvigt, hvilket betyder, at patienten forbliver kun et par dage af livet.

Ingen er immune over for at udvikle denne frygtelige sygdom, og endnu mere farlige komplikationer. Det er derfor ikke nødvendigt at vente på de første tegn, og nu vælge én gang for alle den rigtige livsstil, der omfatter sport, sund kost og selvfølgelig en positiv stemning. Desuden bør det være hvert år at besøge en kardiolog for en rutinemæssig inspektion. Denne adfærd er med til at rettidig opdage problemet og forhindre dens progression.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.