Sport og FitnessUdstyr

Universal simulator "Top kondition": anmeldelser, instruktioner og beskrivelse

Korrekt ernæring, en aktiv livsstil, motion, smukke figur. I nævnte rækkefølge for at flytte folk til at være sund. Selvfølgelig kan ikke alle benytte fitnesscentret, men gør det ikke er nødvendigt. I øjeblikket er der en masse sportsudstyr, som passer perfekt, selv i små rum. En af dem er simulatoren "Top kondition". Anmeldelser af mennesker, der er involveret i det, tyder på, at det er praktisk, effektiv og nem at betjene.

enhed Beskrivelse

Før du køber et produkt, er det nødvendigt for at opfylde dem lidt. "Top kondition" - en multi-funktionel udstyr. mere end halvtreds øvelser kan udføres ved strukturen. Den består af to ekspandere, særlige platforme og praktiske håndtag, som er egnet ikke kun for avancerede brugere, men også begyndere. Desuden omfatter sættet instruktioner. Til fremstilling af produkter ved hjælp af PVC, metal, holdbart gummi på ekspanderen ikke glider frem.

Simulatoren er en alsidig Expander "Top-fit" nemt kan justeres til enhver højde. Dette udstyr fylder ikke meget plads, det kan endda medbringe på en tur. Det er let at bruge og er perfekt til folk med forskellig kondition. Er ingen undtagelse, selv dem, der netop har besluttet at gøre motion din krop. En lille ulempe ved denne indretning - platformens slides. Eliminer denne ulempe kan bruge din kropsvægt.

hvorfor

Lav en smuk krop til at hjælpe træner "Top-fit" med universel expander. Anmeldelser, der lyder i sin tale, kun positiv. Produktet virker på alle muskelgrupper. Takket være dit ønske, og dette design, vil du:

 • vil mere effektivt at bekæmpe de fedtdepoter;
 • skabe en smuk krop;
 • forbedre lungefunktionen, kardiovaskulære system, Ny mobilitet;
 • styrke skelettet og led;
 • fremskynde blodcirkulationen;
 • bliver hårdere og stærkere;
 • styrke musklerne;
 • vil fjerne overskydende vægt;
 • Du vil se yngre;
 • forbedre den generelle sundhed.

Simulatoren er en universel Bradex Top Fit vil hjælpe dig med at pumpe op ad benene, styrke musklerne i bryst og ryg, biceps stige. Gør øvelserne hver dag, du gøre din mave flad og elastiske balder. Ved at justere spændingen i ledningsnettet, kan du fordele belastningen på nogen af kroppens muskler. Jo kortere længde, jo større byrden.

anbefalinger

 • Før starten af klasser, skal du sørge for at justere længden af wiren sele, så du føler dig tryg. For at gøre dette, skal du dreje platformen til den indre side opad. Gennem fanerne på hendes udgifter ekspandere ved at vælge den ønskede længde.
 • Du vælger et komfortabelt niveau af belastning. Udfør hver øvelse, i overensstemmelse med alle anbefalinger.
  • Tip til begyndere. Først udfører ikke mere end ti gentagelser per øvelse. Belastningen øges gradvist.
  • For at få det ønskede resultat, være engageret i en dag, men det er bedre, hvis uddannelsen foregår på daglig basis.
  • På et træning for begyndere bør ikke være mere end tyve minutter, og forberedt - tredive minutter.

Følg disse regler, og du vil se godt ud. Du vil blive en assistent til simulatoren "Top kondition". Anmeldelser sige, at mængden af træning afhænger af det resultat, at du forventer at modtage.

Udtalelse sportsudstyr ejere i denne henseende

Kvinder dele deres observationer. De har alle drømmer om at være slank og attraktiv. Fitness center de mangler ikke kun tid, men også penge. Det er grunden ofte beslutningen om at købe nogle sportsudstyr på familieråd. Hvis valget faldt på simulatoren alsidige Bradex "Top-fit", kommentarer om det første, værd at udforske. Og pludselig indser du det er lige, hvad vi har brug for: let, kompakt, en for alle muskelgrupper, og ikke tager meget plads i rummet. Den smukke halvdel af menneskeheden gjorde opmærksom på, at jo større belastning, jo hurtigere opnås målet. Generelt er de meget tilfredse med deres køb.

Øvelser for simulator

For sportsudstyr brugsanvisning til øvelserne. Deres antal er lille, hvilket ikke er meget tilfreds med denne enhed beundrere. Som allerede nævnt ovenfor, at udstyret er egnet til en fuld legeme træning. For at få de bedste resultater, arbejde gennem dem, at andre muskler, og glem ikke at justere spændingen af kablerne.

Det første skridt, du skal gøre, før du kører en kompleks, fast fix basen. Først derefter gå videre til øvelserne med håndtag - håndvægte.

One: du får dine fødder på platformen, tage de ekspandere i hænderne uden at bøje overekstremiteterne på albuerne, hvilket bringer dem over hovedet, palmer vender mod hinanden. Denne øvelse skal gøres hver dag i fem minutter.

En anden øvelse: at få knæene til platformen, hænder løbe ind i en håndvægt, forsøger at trække armene frem og tilbage. Her arbejde er ikke kun musklerne i armene, men også pressen.

Det er to klassiske øvelser. Baseret på dem at blive bygget og andre.

Ved denne lejlighed, en anden opfattelse

De siger, kvinder og mænd. Hver gang i slutningen af vinteren, mange af dem er begyndt at forberede sig til sommersæsonen. Nogle gange går de på en diæt, nogle gange købe en dyr abonnement til en fitnessklub. I de seneste år, mange giver sig selv simulator "Top-fit", kommentarer, de har om det er. Mange mennesker er meget glade for. Sportsudstyr praktisk, kun optager lidt plads, er nem at bruge, har en lav vægt. Du kan endda tage hans hånd og gå tage sig af naturen. Intet dårligt at udtrykke mennesker og belastning, mener, at det er håndgribelig. Efter en måneds daglige træning begynder at forsvinde mave, hænder blive stærkere. Kvalitet sportsudstyr er også fremragende. Der er dog stadig en ulempe. Brochuren, der kommer meget lidt motion. En masse tid er spildt søge efter dem på nettet.

Der er mennesker, der, tværtimod tilfreds med alt. De har nok af komplekset, som er beliggende i manualen. De kan lide simulator "Top fitness" anmeldelser vidner om dette. Når du køber dette produkt, mange mennesker tror, at de kun vil beskæftige sig med dem, men bruger det hele familien. Og dem, der vil snart tres år, og dem, der lærer i folkeskolen. Catching hver dag i tredive minutter i løbet af måneden, får du et elastisk og tonet krop.

konklusion

For at drage konklusioner om et bestemt produkt er det bedst at kende den mening om det fra andre. Anmeldelser af universel simulator Bradex Top Fit kan findes forskellige, men de fleste af dem er positive. Ifølge manden. Meget at opbygge muskler med denne sportsudstyr er umuligt, men for at være altid på tæerne - det er, ja. En ting ikke er opfyldt, er der begrænsninger for beskæftigelsen i byggeriet: problemer med bevægeapparatet, astma, intervertebrale brok, graviditet. Her er den nyeste grunden til, at nogle af dem ikke giver en mulighed for at engagere sig med den anden halvdel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.