SkønhedHudpleje

Peeling - er en væsentlig behandling for hud

Peeling på engelsk ordet betyder "at skrælle". Over tid, de naturlige processer på ajourføring af stratum corneum langsommere, og ophobes på overfladen af huden flager, som er lamineret på hinanden. Denne døde lag gør teint kedelige, huden har en utiltalende udseende, den sædvanlige pleje virker ikke. Hertil kommer, tilstoppede og bliver forstørrede porer, rynker vises.

Hvis du står med sådanne ubehagelige øjeblikke, og er ikke enig at blive tolereret, er det nødvendigt at medtage i sin regelmæssige proces efterlader en procedure som peeling. Denne fremgangsmåde til fjernelse liderlige skalaer fra hudoverfladen.

Effektiv og væsentlige i en skønhedssalon behandlinger exfoliate stratum corneum behandler spørgsmål såsom fjernelse af ar og effekter af acne, pigmentering lidelser. Dybt renser og opfrisker huden, forbedrer teint. Kunder, der har bestået alle faser af pleje forlade positive tilbagemeldinger. Peeling forynger huden og forhindrer dannelsen af rynker. Efter proceduren, de unge celler er fri til at modtage de næringsstoffer af kosmetik. Der findes flere typer af procedurer for fjernelse af stratum corneum, valget afhænger af alder.

For huden op til 25 år vil nærme overfladisk peeling - denne eksfoliering af døde celler, som udføres ved hjælp af kosmetik. Med denne funktion helt klare slibende partikler i sammensætningen af udrensning cremer og scrubs. Disse kosmetik effektivt kan gøre peeling til fødderne (især i hælene) og for hele kroppen. Regelmæssig hudpleje dermed give alt nødvendig for opretholdelsen af naturlige processer i kroppen.

For huden 25 til 30 år (da de første rynker vises), der skal indgå i procedurerne pleje såsom microdermabrasion og overfladiske kemiske peels. Denne fjernelse af stratum corneum ved visse midler og apparatur. Som en kosmetisk microdermabrasion behandling kabine er omhyggelig fjernelse af toplaget et særligt apparat, fodring af huden aluminiumoxidmikrokrystaller. Det kan også bruges en diamant spids, som vil behandle huden bittesmå diamant krystaller. Kemisk peeling - eksponering af hudlagene af opløsninger af forskellige syrer. Koncentrationen af midlet afhænger af dybden af indtrængningen. Der er en overflade (enzym, glycolsyre, gul), median (TCA) og dyb (dermobraziya, phenol) skrælning.

Til hud med de allerede dannede rynker, ujævn pigmentering og komprimeret hornlaget (35-50 år) og medianen anbefales dybe exfoliation typer. Denne procedure, som påvirker de dybere lag af huden, kræver forberedelse og en lang restitutionsperiode. Hud efter sådan en behandling bogstaveligt oblazit frigive nye unge celler. Aktiverede processer kollagen og elastin, der forynger huden og forbedrer dens struktur. For huden over 50 år anbefales det dybe eksfoliering og andre behandlinger af skønhedssaloner for stramning og ansigtet foryngelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.