SkønhedHudpleje

Håret i bikini-området: hvordan du fjerner?

Hvordan til at fjerne hår i bikini-området? Spørgsmålet om interesse til dato et stort publikum på messen køn. Hår i bikini-området - denne uæstetisk, grimme. Hertil kommer, de bringer visse problemer, som jeg gerne vil undgå.

Hvorfor hår i bikini-området så meget bekymret for alle de piger? For det første, fordi næsten alle elsker at bære blonde trusser. Og i sådanne tilfælde, håret ser forfærdeligt. Den anden grund er, selvfølgelig, badetøj, som også i øjeblikket lavet så åben som muligt. Derfor er flere og flere kvinder spørger om at fjerne uønsket hår fra den intime område.

Der er flere måder, som du virkelig kan hjælpe.

  1. Den første metode (alias den nemmeste) - slette den   hår i bikini-området med en almindelig barberkniv. Han er den mest økonomiske, men har nogle ulemper ligegyldige, som vi ikke må glemme. Da huden i det intime område er meget sart, kan konventionelle barbering forlade irritation. Men det betyder ikke, du er nødt til at opgive det. Simpelthen sat på bikini-området krat, efterfulgt af en normal mandlig barberskum. Efter at vente et par minutter, håret blev lidt blødere. Dernæst fjerne dem omhyggeligt og grundigt skyl alt det varme vand.
  2. Mere smertefuld procedure - fjernelse hår ved hjælp voks strimler. Det er nødvendigt at fokusere på de midler til følsom hud, fordi de er lettere at behandle så meget som muligt. Processen med hårfjerning er som følger: en strimmel indsat på problemområdet og jern. Efter et par minutter vi bryder det mod hårvækst (det kan være smertefuldt). Efter proceduren, vaske din hud med varmt vand og smøre fed og forfriskende creme.
  3. Næste mulighed - hår misfarvning i bikini-området. Dette, selvfølgelig, vil ikke løse alle problemer, men denne metode er perfekt for dem, der ikke ønsker en særlig anspændt og tænke.
  4. Du kan fjerne hår i bikini-området ved hjælp af rigtige spørgsmål creme. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge så omhyggeligt som voks strips. Det skal være tilstrækkeligt tykt og indeholder kun naturlige ingredienser i sin sammensætning, eller den kan medføre irritation af huden.
  5. Du kan begynde at kontrollere uønsket vegetation ved hjælp af pincet. Dette er en meget omstændelig procedure. Men den plus af det er, at på denne måde kan du gøre dig selv nogle hår i den intime sted.
  6. En anden mulighed - hårfjerning ved hjælp epilatoren. Fordelen ved denne metode er, at det er næsten smertefri. Udover epilator sædvanligvis udstyret med specielle massage elementer og køling dele.
  7. Men hvis de sædvanlige nationale metoder ikke passer dig, og du ønsker en høj kvalitet hårfjerning og bortskaffelse af langt hår, anbefales det at kontakte skønhedssalonen. Denne procedure udføres i næsten enhver lignende institution, selv om det er ret dyrt. Men som de siger, skønhed kræver ofre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.