InternetPopulære links

Sådan aktiveres "Stream" på Twitch. Sådan konfigurere OBS (twitch)

Hvis du er en erfaren spiller i computeren (online og ikke kun) af spillet, har du en vidunderlig stemme, du har karisma og kærlighed til publikum, så hvorfor behøver du ikke bruge tid med fordele, at dele deres erfaringer, og, hvem ved, måske, for at tjene nogle penge ? Tilsvarende anvendelige tidsfordriv er "Stream" gennem spjæt. Hvad er en "stream" (engelsk - stream)? Denne direkte udsendelse af spillet direkte fra din computer til en af de mange internet-kanaler, fra Youtube til Goodgame. Kanal meget, men den mest succesfulde og massiv strøm "live" på Twitch. Hvorfor Twitch? Først en kanal med en klar og trinvis forklaring af indstillingen tre forskellige programmer til skærmbillede (tale om dem senere). For det andet Twitch - den internationale kanal. For eksempel kan din "Maynkraft Stream" ser ikke kun landsmænd, men også tilskuere fra nær og fjern i udlandet, hvilket naturligvis ikke gør antallet af potentielle seere flere gange. Selvfølgelig er der andre kanaler, såsom SK2, Gamezet, Goodgame og YouTube, men at begynde at Twitch og lettere og mere interessant. Udover det er muligt at udsende ikke kun på den ene kanal, men alle på én gang. Så, hvordan du aktiverer Stream til Twitch?

programvalg

Der er en utrolig bred vifte af forskellige programmer designet til disse formål. Den mest populære program for "Stream" på Twitch - OBS (Open Broadcasting Software), efterfulgt af en meget mere enkel, men mindre tilgængelige (med nogle virkelig vigtig mulighed for at betale) Xsplit. Hvis du er villig til at give omkring $ 15 om måneden, men at streame i et enkelt klik i perfekt kvalitet og med næsten ingen indstillinger - skal du være opmærksom på den professionelle version Xsplit. Hvis din tegnebog ikke er beregnet til denne belastning er det nødvendigt at bruge lidt tid indstilling OBS.

De første skridt i den store verden

Hvis du har brug for et program for "Stream" på spjæt, så er det let at finde. Den vigtigste komponent i den "Stream" (med undtagelse af identitet båndstation) - en computer hardware og internetforbindelse. Da strømmen - en dataoverførsel fra computeren kanal-servere, skal strygejernet ven kunne:

 • bearbejde en tilstrækkelig stor mængde data (for broadcast i god kvalitet);
 • hurtigt at overføre dem.

Manglende overholdelse af disse betingelser, vil publikum blive tvunget til enten at se "sæbe Kintz", eller affinde sig med logfiler og video hænge. På publikum, selvfølgelig, vil det påvirke negativt. Sådan aktiveres "Stream" på spjæt og kontrollere, om din computer opfylder alle de nødvendige krav?

Hastigheden på din internetforbindelse verificeres af Speedtest, og tjek det nødvendigt at Amsterdam-servere som nærmest Rusland og SNG-serveren er placeret der.

Og så skal du gøre indstillingen henhold til denne tabel:

Tabel forvirret nok, foruden engelsk, så nogle aspekter bør præciseres:

 1. Den vandrette linje - den type processor fra Intel, malet i generationer og serier. Lær gennem "Computer" - "Egenskaber" - "Processor".
 2. Lodret - upload hastighed (upload hastighed), som vi fandt ud af efter Speedtest'a.

Og så finder vi kolonnen, der svarer til din CPU og internetforbindelse. Hvis det er malet i hvid eller blå farve - til at streame, indtil du får det, og det ville være nødvendigt at opgradere din computer eller forbedre forbindelsen. Unødvendig og vilje setup "Stream". Twitch vil bare ikke modtage video på et højt nok opløsning, og du vil kun se, hvis du viser noget utroligt eksklusivt.

"I begyndelsen var ordet ..."

Så har vi behandlet med jern og internetforbindelse, gå til mikrofonen og webcam. Siden lytte til stemmen fra underverdenen og se sløret tåge i stedet for din charmerende ansigt meget ubehageligt, skal du bruge en god mikrofon (ideelt set - professionel eller karaoke), en god webcam og, hvis det er muligt, øretelefoner (ellers lyden af spillet kan duplikeres og skabe ubehagelige lyde).

Hvis dit budget ikke er for begrænset, er det bedre at se på den professionelle gaming udstyr (fx ved Razer). Ellers skal du vælge til din smag og budget. Husk, at ideelt set bør mikrofonen være cardioid, måske er det ikke så praktisk, men lyde er garanteret at blive holdt på et minimum. Desuden bør kameraet vælge at overføre billedet i HD.

Forbered konfiguration

Inden du tænder for "Stream" på Twitch, skal du udfylde registreringsprocessen (med bekræftelses e-mail) og få din Stream nøgle (nøglen, som programmet "lærer" for at overføre data på hvilken kanal). Nogle programmer lige nok yuzerneym og password, men det gælder ikke for OBS. Derfor, efter registreringen, skal du gå til din instrumentbrættet og der få Stream-tasten ( "key stream" - "Show Key")

Alt det ovenstående vil hjælpe dig til at oprette, som vi nu vende.

Sådan aktiveres "Stream" på Twitch

Download OBS, installere og køre. Gå til afsnittet "Indstillinger".

Nu punkterne.

overordnet

Her kan du tilpasse sproget i programmet og giver navnet på profilen (et sæt indstillinger, som du angiver). Profilen navn er bedre at gøre meningsfuldt (fx "Dot Stream" eller Twitch, ellers vil det være let at få tabt).

kodning

Her de vigtigste indstillinger, de bestemmer kvaliteten af billeder på "Stream". Twitch streamers kræver konstant bitrate og CBR-Polstring, så hvis de ikke står foran en skovflåt, så glem ikke at sætte dem.

Husk tilbage bord, hvor vi kontrollerede "aptitude" til "Stream"? Tid til at gå tilbage til det, fordi det er her registreret den anbefalede maksimale bitrate. Lidt lavere plader med den type processor og forbindelsen har en pladetype Stream lodret og vandret med sin kvalitet.

Vi finder sin værdi og indstille den maksimale bitrate. Husk, hvis det er højere end 3000, er det bedst at tilføje en anden strøm med en lavere bitrate (ellers svage pc-brugere, du ikke kan se).

Lyd udstillet på AAC, og dens bitrate - 128.

oversættelse

Broadcast er muligt i levende (én gang på din gaming-kanal) samt til lokal optagelse, som i slutningen af udsendelsen vil blive registreret på din computer. Begynd anbefalet det til det lokale, samt vil du være i stand til at vurdere kvaliteten af billede og lyd, mærke tilstedeværelsen / fraværet af en "hænge-up" video, og så videre. D. Som standard optages film på systemet disk i User mappe (endnu en gang gentage, at mappen skal være meningsfuldt navn, siger, "Dot Stream", eller når flere profiler for at finde den rigtige video vil tage timer), men den vej kan ændres.

Næste er indstillingen "Stream" til Twitch. Under "service Broadcasting" Twitch vælge, indsætte i boksen Stream Key nøgle, som vi fik online.

Hvis bunden var der en flok af røde etiketter - ikke rolig, alt er godt, at programmet fortæller os, at mere skal gøres. Hvis du ikke ønsker at vide om, hvordan du konfigurerer "Stream" på Twitch mere subtilt, kan du klikke på "Optimer" i nederste venstre hjørne. Hvis ikke, så vi fortsætter.

video

( "kunne være din annonce her" og vittigheder fra den kategori af), anbefales det at undgå sorte bjælker i kanterne for at sætte udvidelseskoefficient lig med en udvidelse af din skærm, udsætte FPS, afhængigt af de indsamlede i tabellen data.

lyd

Her vælger vi enhed afspilningen (typisk højttalere eller hovedtelefoner) og en mikrofon brugt.

Lad os betragte de resterende stykker i detaljer:

 • PTT Latency: 200 (kun ændre sig, hvis seerne klager over, at mistede i slutningen af dine sætninger, steg til 200 og tjek).
 • Styrkelse af ansøgningen: 1 (ændring, hvis publikum kan høre dig, men ikke spillet).
 • Mic Boost: 1 (og omvendt, hvis kun at høre spillets lyde, men ikke din stemme).
 • Mikrofon skævhed kun anvendes, hvis der er en synkronisering problem.

På denne vigtigste OBS indstilling for "Stream" Twitch nærmer sig sin afslutning, og der er kun "kosmetiske elementer." Om dem yderligere.

Genveje

Indholdet er mere end indlysende navnet antyder.

Hvis du ønsker at bruge Tryk og tal-funktionen (inkluderer mikrofon kun ved at trykke på tasterne), markere feltet ud for "Brug" tryk og tal. "

Det anbefales at indstille genvejstaster til at starte / stoppe optagelsen, da dette vil gøre streaming processen meget sjovere.

ekspansion

"Threading" - kryds.

Proces Prioritet - gennemsnit (når du skifter CPU'en skal bruge flere / færre ressourcer til rådighed for den OBS, hvilket vil påvirke driften af andre programmer).

Sæt et kryds mod emnet "Slå forhåndsvisning kodning" bør kun være i tilstedeværelse af forskydninger preview.

Preset H264 CPU: indstilles afhængigt af processorkraft. Vi anbefaler at starte med veryfast, og hvis forbindelsen tillader magt og gnidningsløst flytte værdierne rundt langsommere.

kodning profil er bedre at bruge de vigtigste, nemlig at nogle gadgets (telefoner, tabletter) kan have problemer med kanal-dekodning ...

Interval keyframe ved spjæt standarder bør være lig med 2.

Tilpasset lyd ved timingen af videoen: bruge, hvis der er ude af synkronisering mellem lyd og billede i videoen.

Alle andre elementer anbefales at røre, hvis og kun hvis du ved præcis, hvad du gør, og er villige til at bære ansvaret foran ham.

Som et resultat, indstilling af OBS for "Stream" Twitch forbi.

scener

Programmet er sat op, du nu har brug for at opsætte scene og broadcast kilder. Kort sagt, den scene - noget, der vil blive vist på de streamers, kilden - hvor det vil blive taget. Nye scener eller kilder er skabt ved at højreklikke på feltet og vælge menuen pop "ny scene" / "ny kilde". De kan gives et navn (igen, bedre forståelse og en kort, for eksempel, "Maynkraft Stream" og så videre. D.).

Kilden kan være:

 1. Desktop (programmet vil vise indholdet af dit skrivebord).
 2. Vinduet (af alle åbne vinduer).
 3. Billede (billede fra din computer, for at "lukke" den tomme plads på streamers).
 4. Slideshow (det samme som i ovenstående afsnit, men mængden er mere og erstattes efter et vist interval).
 5. Tekst (kan ændre skriftstørrelse, skrifttype effekter, og så videre. P.).
 6. opfange apparat (kamera eller lydenhed).
 7. Afspilning (vælg en af de åbne programmer i øjeblikket).

Det er hele opsætningen "Stream". Twitch kan ændre deres krav eller tilføje nye, så det anbefales fra tid til anden for at besøge stedet og genlæse reglerne.

Hyppige fejl streamere

 1. Når du begynde at se kanalen af enhver mand, du spekulerer hvem han var, hvad, hvad de skal spille, at han er interesseret i, hvad det ligner, og så videre. D. Men i de fleste kanaler ikke har selv grundlæggende personlige oplysninger. Husk, at den kendsgerning, at registrering og den første oversættelse ikke gøre dig til en stjerne, så du skal ikke være doven og fortælle os lidt om dig selv.
 2. Anbefalet læsning regler for oversættelse. Sammen med den relativt trivielle (grænse bandeord, racistiske, og så videre. N. Statements) er meget specifik (ikke at udsende uden tøj eller strømper / badetøj / undertøj og så videre. D.). Hvis de kan misbruge et permanent forbud, hvilket betyder, at alle dine bestræbelser på at læse en artikel om, hvordan du får "Stream" på Twitch, var forgæves.
 3. Uden reklame berømmelse er ikke opnået. Opret en gruppe af "VKontakte", logge på Twitter og Facebook (hvis du planlægger at bære en udsendelse på engelsk) og der lå informationsstrøm, forskelligt indhold, og så videre. D.

I slutningen af artiklen bør nævne, at hvis du kører udsendelse på flere hjemmesider, huske om forsinkelsen (ca. 5 minutter) mellem kanaler. Heller ikke glemme at begrænse varigheden af videoen på Youtube - 120 minutter. Alt over denne grænse - er optaget i den følgende video.

Dette afslutter artikel om, hvordan man gør det "Stream" på Twitch, og ønsker dig succes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.