ComputereUdstyr

Brug ikke hovedtelefonerne på din computer. Hvordan kan jeg gøre hovedtelefonerne arbejde?

Ganske ofte, brugere begyndte at klage over, at de ikke betjener hovedtelefonerne på din computer. Denne situation er velkendt for mange. Og panik hvis du står over for dette problem, er det ikke nødvendigt. I stedet kan du finde ud af hvorfor du har dette problem, og så en eller anden måde ordne alt. I nogle tilfælde, naturligvis, at komme ud bare ikke vil arbejde. Men prøv at stå. Så hvorfor er der ingen lyd i hovedtelefonerne? Og hvordan de skal handle i en bestemt sag?

drivere

Den første version af problemet, som kun kan antages, især hvis du har nogen ny hardware eller operativsystemet er netop blevet installeret, - manglende drivere på computeren. Hvis de ikke gør det, så du generelt ikke blive gjort lyd.

Rettet, alt er nemt - Download drivere til dit lydkort, samt for dit headset, det er alle sæt, og derefter computeren genstartes. Du kan kontrollere resultatet. Alle de samme, er der ingen lyd i hovedtelefonerne? Mens der er ingen grund til panik. Efter alle de mulige scenarier er lige begyndt.

On-off

Vær opmærksom på mixeren i dit operativsystem. Dette billede af en grammofon nederst til højre på skærmen, ved siden af uret med tid og dato. Lyden i hovedtelefonerne fungerer ikke? Kontroller, om der er et billede omkring Mixer røde krydsede cirkel.

Det er muligt, at lyden simpelthen er deaktiveret. Du kan fjerne det selv eller nogle af dine operationer og systemsvigt førte til disse ændringer. Anyway, hvis du har bemærket en rød cirkel med en streg, skal du klikke på mixeren. Nu justere lydstyrken. I nogle tilfælde er der et lydsystem, og der er et program. Hertil kommer, at for nogle sæt vil have et separat volumen indstilling. Juster skyderne, som du føler dig tryg, så kan du lukke mixerindstillingerne. Foretag en test. Hvis årsagen lå i problemet, vil det være væk. Du vil stadig ikke arbejde på din computer hovedtelefoner? Så vi videre!

på udstyr

Da indstillingerne i styresystemet sammenknebne og nu er de i god stand, bemærk direkte på dit headset. På mange modeller er der nu særlige volumen kontrol. Bare fordi disse brugere klager over, at hovedtelefonerne er holdt op med at arbejde. Og pludseligt, uden nogen grund. Dette gælder især for nye modeller.

Det er muligt, at du blot på udstyret dæmpet. Mere præcist er det udsat for et minimum. Drej skyderen i retning af at øge volumen. Og efter det, skal du sørge for, at det også sker i operativsystemet. Det er ikke deaktiveret. Klar? Det kan kontrolleres. Igen, vil det fungere, hvis det er i vingen egentlige årsag.

uforenelighed

Hovedtelefoner virker ikke på din computer? Det næste problem er næsten elimineret. Og lider under det meste brugere, der installerede selve operativsystemet "windose 10". Hvad handler det om?

Om den enkleste hardwareinkompatibilitet med din computer for forskellige karakteristika. Hvis du har hovedtelefoner De stoppede med at arbejde efter opgradering af operativsystemet til en nyere version, men alle de drivere og indstillinger i orden, kan årsagen ligge i det.

Inkompatibilitet er ikke korrigeret. Ingen måde, ingen måde overhovedet. Har du, eller sætte et kompatibelt operativsystem, eller købe et nyt headset. Som en mulighed - bruge computeren uden hovedtelefoner. Anyway, nu er spørgsmålet om uforenelighed er praktisk løst. Kun få er enige om at geninstallere operativsystemet. Og hver gang til at købe et nyt headset - det er ikke den bedste løsning.

brud

Hvordan kan jeg gøre hovedtelefonerne arbejde? Det hele afhænger af, om hvilken slags problem, du står over for. Det kan ske, at headsettet nægtede at arbejde på grund af det faktum, at det forekom skade. Eller på en computer, der er brudt. Dybest set er dette skader på soklen forbinder hovedsættet.

Her kan du konsultere et par løsninger på problemet. For det første, hvis brudt hovedtelefoner, kan du kontakte servicecenteret til at reparere dem. Ikke den bedste løsning. Meget lettere (og billigere) at købe et nyt headset, og derefter tilslutte den til computeren.

For det andet, når det kommer til bare om nedbrud i systemet enhed eller laptop, er det bedre at aflevere dette udstyr er repareret. Kun nogle gange rettelsen er ikke mulig. Normalt for et gebyr, skal du blot udskifte stikket headset, hvorefter det vil arbejde i fuld kraft.

Dybest set, det er alt. Ikke flere muligheder der. Er det nægter at bruge headsettet. Sådan er normalt tyet brugere, der skader opdages direkte i en computer. Nogle gange er det nemmere at arbejde uden et headset, end at løse problemerne. Jo mere det, fordi de ikke altid kan korrigeres.

virus

Ikke den mest almindelige, men der er i nogle tilfælde, en variant, der er grunden til øretelefoner ikke virker på din computer - det er at inficere operativsystemet. Lave alt hurtigt og nemt - nok til at helbrede de "akse", og derefter (til forebyggelse) til at geninstallere drivere til headsettet og lydkort.

Som computer healing værktøjer kan du bruge anti-virus software. Egnet til dette grundig scanning. Alle potentielt farlige objekter behandles, kan det ikke være en proces - er fjernet.

Endvidere ikke skade at rense registreringsdatabasen. Her er det gjort enten manuelt (ikke det bedste valg), eller automatisk. Det andet tilfælde er mere velkendt for brugere. Hent og installere sig selv Ccleaner, fortsætte med at gennemføre "Analysis". Efter et par minutter, skal du trykke på "Rengøring" - og det er gjort. Ikke noget vanskelig.

Hvis kuren mislykkedes systemet ville være logisk at geninstallere det. Og selvfølgelig, så glem ikke at installere driverne til dit lydkort og headsettet. Nu vil det fungere præcist. Som du kan se, at årsagerne til nutidens problemer er mange. Men de fleste af dem kan løses uafhængigt af hinanden. Hvis ikke tillid til deres evner, træffe de rigtige og computeren og et headset til et servicecenter. Der vil du hurtigt være med til at rette op på situationen, og juster hovedtelefoner arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.