HjemlighedKonstruktion

Isolering af fundamentet af huset omkreds

Ejere af landsteder i store problemer leverer revner i væggene i bygningen, samt de mange fordrejninger af dør- og vinduesrammer, efterfulgt af jamming døre og vinduer. Normalt alle disse modgang begynde i efteråret og vinteren. Denne proces er forbundet med fundamentet deformation på grund af frost hivning af landstyrker.

Opvarmning af fundament: hvorfor du har brug for det?

kan betragtes de vigtigste foranstaltninger til at undgå frost gyngende kraft en basisenhed placeret under frysepunktet. For at udføre dette fundament kræver meget betydelige ressourcer, men hvis ikke nok penge, og ønsket om at bygge en stor nok, den nødvendige fundament isolering. I dette tilfælde skal det i henhold til foranstaltninger med henblik på maksimal reduktion af virkningerne af frost heave kræfter.

Til tider under opførelsen af bygninger problemet med varmetab i kulden givet kun delvis opmærksomhed. Og så ofte overset behovet for varmebesparelser i fundamentet, på samme tid, det er tabt op til 30 procent. Hvis baseret på sådanne statistikker, er det muligt at holde varmen på tidspunktet for at lægge fundamentet.

For det første, du ønsker at bestemme, hvilke materialer vil blive udført isolering af fundamentet. Traditionelt og mest effektive anvendelse af skum, mineraluld og polystyren. Derudover kan sådanne materialer anvendes i glasfiber og mineraluld. Vi har alle forskellige teknologiske parametre af disse materialer. Men i forskellige klimazoner er fremsat forskellige krav til byggematerialer. Derfor skal isoleringen ske ved fundamentet af et sådant materiale, der har en densitet svarende til den termiske ledningsevne og vandabsorption.

Typisk er den standardmetode, der indebærer en fuldstændig isolering omkring omkredsen. Det giver den mest effektive beskyttelse mod udsættelse for frost. Hovedformålet med en sådan isolering isoleres ved restriktion fundament indflydelse af lave temperaturer, samt bevare varme, som er akkumuleret inde. Derudover isolerede fundament ret til at udelukke fugt og akkumulering af kondensat. Det materiale, der vælges til dette, er fastgjort med klæbemiddel til væggene på basen bitumen-cementsammensætning. Isoler samlingerne mellem plader skal forsegles ved hjælp af en asfaltmastix. Efter dette, isoleringen omkring omkredsen snaps jordlaget, som derefter komprimeres.

Warming Penoplex fundament

I øjeblikket er denne metode meget udbredt i industrien og privat byggeri. Denne type materiale har en virkelig fremragende varmeisolering egenskaber, det er helt sikkert for miljøet og mennesker. Blandt dens praktiske fordele fejrede brugervenlighed og holdbarhed. Sådan isolering kan fremstilles uden brug af særligt udstyr. En person skal have et minimum af erfaring inden for maling og dekoration.

Varmeisolering af ekspanderet polystyren fundament

Ekspanderet polystyren typisk fremstilles og sælges i form af måtter eller bulk plader. Det er ganske nemt, og leverer samtidig en høj grad af varmeisolering, og de finansielle omkostninger på samme tid minimal. Arbejdet bør starte med revisionen af staten af strukturen af fundamentet. Plader Styrofoam skal vedhæfte et særligt klæbemiddel, og mellemrummene repareret med skum, som er designet til udendørs brug.

Som man kan se, kælderen isolering er en temmelig vigtig begivenhed, som involverer anvendelsen af forskellige materialer afhængigt af strukturtype og den ønskede virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.