SundhedSygdomme og betingelser

Forkølelse hos spædbørn. Årsager, symptomer og behandling

Det er ingen hemmelighed, at forældre er meget bekymrede for sundheden for deres nyfødte babyer. Faktisk babyer i de fleste tilfælde sårbare agenser mange sygdomme, herunder virus før. Omkring os, hver dag er et stort antal mennesker , der er hoste, nysen. Det er af denne grund, eksperter anbefaler ikke at rejse med din baby i offentlig transport, ikke går til at besøge, indtil barnet har nået et år, ikke går til butikkerne eller bare forsøge at gøre det så lidt som muligt.

Men et lille barn nemt inficere SARS, for eksempel, hvis en person i husstanden har en forkølelse. I en sådan situation er det vanskeligt at begrænse kommunikationen af den voksne og barnet. Som et resultat, at barnet begynder at handle op, spiser dårligt, græder uden synlig grund, urolig søvn. Det vil tage nogen tid, og det viser sig, at han havde feber, løbende næse optrådte små. Men allerede aftenen, kan lægen ses på hans dørtrin i morgen ...

Hvad hvis der var en chill hos spædbørn? Til at begynde med, bør forældre falde til ro. Husk, at barnet føler, det er dit humør. Jo mere du oplever, jo mere panics han. Mange forældre gør i en lignende situation en masse fejl, som simpelthen ikke kan sige. For eksempel, voksne begynder at kramme deres afkom. Som et resultat, at barnet begynder processen som lægerne kalder overophedning. Hvis før mor eller far gemte babyen med et varmt tæppe, barnets kropstemperatur var otteogtredive grader, efter at en sådan "pleje" hun hurtigt springe til en - to grader.

Den anden fejl, som urolige forældre er, at de giver deres barn feber-reducerende medicin. Men skynd dig med denne procedure er ikke nødvendig. Husk, kropstemperatur kan nedskyde kun hvis den overstiger tredive-8-38 og fem grader. Desuden bør sådanne midler anvendes, hvis dit barn nogensinde har haft krampeanfald, og lægen - neurolog advarede dig, at dette kunne ske igen. Med hensyn til de andre tilfælde forhøjet kropstemperatur af spædbørn ofte ikke skade. Så kroppen bekæmper virus, temperaturen - det er bare en reaktion på denne form for kamp.

Sulfonamider eller antibiotika har ingen virkning på virus. Det er derfor, det er ikke nødvendigt at proppe disse betyder din baby. De er kun effektive i kampen mod bakterier. Med hensyn til barnet, så gør det med alle disse stoffer kun skade. Hertil kommer, at de har en baby kan begynde allergi. Disse midler kan kun tildele en erfaren læge. En sådan aftale gør specialist kun i tilfælde af at udvikle forskellige typer af bakterielle komplikationer. For eksempel, bronkitis, mellemørebetændelse, lungebetændelse og lignende. Hvis barnets kropstemperatur er tættere på værdien af ni og tredive grader, bruge den særlige antipyretisk sirup. Dosis skal tilpasses til en alder af barnet. Fremragende temperatur slår et lægemiddel i rektalsuppositorier hvis hovedingrediens er paracetamol.

Forkølelse hos spædbørn kræver obligatorisk behandling. Vær opmærksom på sygdommens forløb bør være en læge - en børnelæge. Symptomer på en almindelig forkølelse hos spædbørn, som allerede nævnt, er udtrykt i en skarp ændring i humør, tab af appetit, feber, rhinitis udseende og tør hoste. Derudover kan en baby selv kaste op. Forkølelse hos børn, som fodres modermælk sker langt sjældnere end børn, der er flaske-fodret. Fordelene ved modermælk til barnet er enorm. Sagen er, at med en sådan magt barnet modtager vigtigt for ham vitaminer og gavnlige bakterier, der bebor hans tarme.

Hvis du har mistanke om, at årsagen til feber - en kold hos spædbørn, for at starte klæde ham. Tør barnets krop med varmt vand, åbne bleen. Hvis benet havde kolde, gnid dem. På denne måde vil du styrke virkningen af varme. Drikke masser af væske hjælper med forkølelse. Det bør dog være varm. Forkølelse hos spædbørn er ledsaget af en konstant følelse af tørst. Sæt din baby til brystet så meget som han spørger. Hvis han havde en løbende næse, regelmæssigt rengøre næse, dråbe begrave børn som en løbende næse hos spædbørn ofte fører til mellemørebetændelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.