SundhedMedicin

Stop blødningen, alt efter deres art

Der findes forskellige metoder til at stoppe blødningen, valg af hvilken bestemmes af skadens art, samt muligheder og evner på den person hjælpe.

Folk bruger ofte følgende metode til at stoppe blødningen. De knibe en blødning område. Hvis du har ved hånden bandager, kan du drage fordel af dem. I dette tilfælde bør du straks frigive adgang til såret. Anvendt tinktur af iod, som smører sårkanterne. Så påføres en forbinding og trykkede hans hårde hånd. Hvis blødningen ikke stopper, skal patienten straks sendt til hospitalet, men før at du er nødt til at lave et tryk bandage. Det sterile materiale i form af en tør gaze svaberprøver placeres i selve såret, og omkring vat anvendes i store mængder. Alt dette er nøje tape op. Sådan hæmostase udbredt når skader opstår i bagagerummet. Hvis blodtilførslen er langs lemmerne, kan presning være utilstrækkelig, som det sker her arterieblødning. Mere presserende er beregnet til ophængning af venøs blødning.

standse blødninger af kapillær og kræver ikke nogen særlig viden eller indsats. Den sårbandage at indføre almindelig nok. Hvis en sådan blødning forekom på en lem, er det hævet over niveauet af kroppen. I dette tilfælde blodtilførslen til lemmet aftager kraftigt reduceret i trykbeholdere og hurtigt dannede thrombe, stoppe blødning.

Hvis du ikke er i besiddelse af en bandage eller andre sterile materialer, vil det midlertidigt stop blødning kræve endnu større indsats. Blødning område kan ikke trykke ned, hvad der kommer til hånd, såsom et tørklæde eller en hvilken som helst stof. Således kan vi kun handle i tilfælde, hvor blødningen er for stærk, og det direkte truer menneskeliv. Så kan vi forsømmer de aseptiske regler og gøre alt for at redde manden. Med en svag blødning ofte bruger rene undertøj, og nogle gange kan de forlader såret afdækket i nogen tid.
Det er også en ret almindelig måde at stoppe blødningen - det er en årepresse. Det er en gummislange, hvorigennem trækker lemmet lidt over blødningssted.

Hvis selen er spændt korrekt, stopper blødning øjeblikkeligt. På dette tidspunkt, bleg lemmer. Den grundlæggende regel er at anvende en årepresse lige over det sted, blødning. For eksempel, hvis du har et sår på benene, en årepresse lavet i hoften området. Hvis den beskadigede overekstremiteterne årepresse påføres et eller andet sted i området ved skulderen eller underarm. Det er også nødvendigt at være omhyggelig med ikke at forlade selen mere end 2 timer. Efter at følelsesløshed ekstremiteter kan forekomme selv lammelse. Derfor, efter at årepresse er nødvendigt hurtigt at tage sig af det, for at stoppe blødningen helt. Hvis du ikke kan tage noget, så bare tag selen og gøre den midlertidige presserende.

Det anbefales at bruge selen, når en stærk arteriel blødning, og det er umuligt at stoppe. I andre tilfælde kan blødningen stopper på denne måde kun gøre skade på menneskers sundhed.

Tourniquet anvendt og ofte når man producerer en alvorlig operation på en lemmer, såsom amputation af fødder eller hænder. For det første skal lemmer hæves så blodet har bevæget sig væk fra operationsstedet, så årepresse om de regler, der er blevet nævnt ovenfor.

Sommetider mennesker begår fejl, når årepresse, nemlig pålægge det på den nøgne krop, væk fra såret, når dens brug ikke er påkrævet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.