TravelingHoteller

Tunesien Hotel Topkapi Beach Mahdia: fotos, beskrivelse, priser og anmeldelser

Overraskende mange-sidet land, levende personificeringen af den østlige verden, omgivet af legender, til fælles med virkeligheden. Travle moderne metropol og stilhed gamle strukturer ... Dette er Tunesien, som vil forblive i den uendelige glæde: fordi her alle vil finde noget til deres smag. Nogle kan udvikle dykning eller ride på en yacht, andre - at ride en fuldblods arabiske hest, og andre - at mødes daggry i Sahara på en jeep safari. Men mange foretrækker blot solbade på smukke strande, sipping tropiske cocktails.

Ture i Tunesien

I dag ferie i denne eksotiske land er blevet ganske populært blandt russiske turister. Efter alt, at prisen på tunesiske ture tilgængelige, selv for folk med gennemsnitlig indkomst. Desuden er de ikke stærkt knyttet til de dage af året, da sæsonen for ferie i Tunesien er næsten ikke-eksisterende.

I Sousse og Monastir, Mahdia, Hammamet og Djerba - badebyer, hvor de bedste strande og komfortable hoteller - tour giver en glimrende mulighed for en ferie.

rekreative funktioner

At være en islamisk stat på den afrikanske Middelhavet, er Tunesien omkranset af Algeriet og Libyen. er meget forskelligartet Arten af dette land: foden af bjergene er kombineret med et subtropisk hav kyst i øst og de varme Sahara mod syd.

Ferie er populære siden den æra af franske kolonisering, hvilket bragte i Tunesien mode for thalassoterapi. Denne form for healing perfekt fanget på den afrikanske kyst.

Tunesiske kultur bærer præg af det østlige romantik. Fabelagtig minareter og paladser, haver og østlige markeder - alt dette vil gøre ferie en mindeværdig én.

Ture til dette land er meget populære, og dem i Vesteuropa, især repræsentanter for ældre mange af dem i løbet af de kommer her for at blive behandlet i de thalassoterapi-centre år.

hoteller Tunesien

Opholder sig i dette land har en meget overkommelig pris. Et stort udvalg af hoteller, der tilbydes af rejsearrangører - dette er en stor mulighed for dem, der elsker den orientalske atmosfære. Nogle af dem er bygget i rolige og stille områder og andre - designet til unge og aktive turister - placeret på første række til stranden, og har hele infrastrukturen, herunder faciliteter til vandsport og sine egne aftenshows.

Ofte betyder nogle af hotellet ikke opfylder de fastsatte kategorier, men de er altid i serviceniveau. For eksempel, i rækkefølgen af mange er tre-stjernet hotel Topkapi Beach 4 point for god mad, havet, indkvartering og underholdning. På dette niveau af service, fremgår af de talrige anmeldelser af turister.

generelle oplysninger

Topkapi Beach (Mahdia) er beliggende i en vidunderlig hjørne af Tunesien, som er karakteriseret ved smukke strande, dækket med hvidt sand. Mahdia thalassoterapi-centre der betragtes som de bedste på denne kyst. Hotel Topkapi Beach 3 * - det perfekte sted for alle, der er en elsker af fred og ensomhed. Desuden er det en af de bedste muligheder for budget indkvartering i denne by.

For de turister, der kommer her i en forholdsvis kølige sæson, har hotellet en indendørs pool. I sin fritid, kan gæsterne gå til centrum af Mahdia, fjernt fra hotellet blot halvanden kilometer. Her, i et sted kaldet "Black Gate", hver fredag aften støj er et stort marked. Mange kommer her til en meget lav pris for at købe silke produkter - tørklæder og stoles, fordi den tunesiske regionen længe har været kendt for dem.

By og område

Topkapi Beach 3 * er placeret på den første strand linje på sandstranden i Mahdia. Da hotellet har en lav kategori af "Star", så tager et lille område, men at dømme efter de anmeldelser, turister aldrig føler, at det er kompakt, så alt er gennemtænkt. Masser af grønne områder, smukke græsplæner overalt og bænke, er fuglene synger - alt dette har en behagelig tidsfordriv. Nogle kunder i deres anmeldelser hotellet kaldes smukke område. På hotellet, foretaget på grundlag af solterrassen, værksted, hvor man kan købe mad, vand og de mest nødvendige ting til stranden.

Generelt Topkapi Beach 3 (Tunesien) er ganske indbringende - i de fyrre-fem kilometer fra Monastir Lufthavn. I nærheden ligger byen og banegården - Mahdia ZT

Mahdia er med rette kaldes den smukkeste kyst Tunesien. Linje langs hele sin rejse område er beliggende, med sin ubekymrede til hvile i en atmosfære af afslapning og komfort. Mahdia til det samme - den vigtigste havn i Tunesien, så der er højt udviklet infrastruktur. Men det sted, hvor Topkapi Beach bygget - stille.

infrastruktur

Dette er - en af de vigtige argumenter for at bestemme den kategori af hotellet. Selvom hotellet er tildelt den tredje kategori, tror mange, at Topkapi Beach - 4-stjerne i denne henseende.

Hotellet, på hvis område der er en fremragende restaurant med højt kvalificerede kokke, indendørs og udendørs swimmingpools, fitnesscenter, frisør og så videre. E., kan ikke betragtes som dårlig. Det endda forudsat lægelige ydelser (mod gebyr).

Hotellet har et lille mødelokale og festlokaler, en gavebutik, pengeautomater opererer i lobbyen, vekselkontor, en lobby, concierge-tjenester.

På uret kører receptionen er det muligt at arrangere en lufthavnsbus eller en taxa. Der kan du leje en bil, herunder en cykel eller scooter, bagageopbevaring eller depot sikkert for værdifulde ting.

På hotellets egen lille parkeringsplads, som du kan bruge efter forudgående aftale med ledelsen. Du behøver ikke at betale et særskilt gebyr.

Fund boliger

Topkapi Beach (Mahdia) - forholdsvis lille. I hans fire-hundrede og fem snehvide krop standard kategori værelser. Selvom værelser er enkle situation de har alle de nødvendige faciliteter til en normal ferie, såsom aircondition, komfortable senge, garderobeskabe og sengeborde, brusere og altaner. Køleskabe i værelser samt tv, mens fraværet af sidstnævnte kompenseres ved tilstedeværelsen af en behagelig tv-stue. Der er også en telefon, makeup spejl, ekstra afgift - minibar, værdiboks, der passer på størrelse med en gennemsnitlig bærbar.

Komfortable små balkoner møbleret. Sidder her, kan du beundre de omkringliggende bjerge og havet plads.

service

Ud over den service "morgenmad på værelset" og "service on demand" i Topkapi Beach Mahdia (Tunesien) foreslået og mange andre. Ved receptionen er der udstyr til fremstilling eller afsendelse af en fax, fotokopiering dokumenter. Det tilbyder private værelser med en ekstra række tjenester leveres til bryllupsrejse. Deres reservationer skal forhandles på forhånd. De respektive lejligheder til handicappede ikke har, men du kan komme med små kæledyr, hvis administrationen vil blive advaret om dette.

mad

For at en person til at føle sig godt og kunne slappe helt af, den har brug for god mad. Derfor vælger en tur, mange vender deres opmærksomhed på, hvordan udviklet i dette land gæstfrihed restauranter. Det er ingen undtagelse og Tunesien. Topkapi Beach Mahdia 3 *, sammen med mange andre hoteller, er i denne henseende et godt valg. Den største restaurant "Les Pasha" til de tjenester, der tilbydes levende "buffet" fødevarer, som aldrig ender, er under alle omstændigheder, det indtryk blandt turister. Gæster i deres anmeldelser siger, at tjenerne er nøje overvåges for at sikre, at pladerne ikke tømmes. Forskellige valg af varme og kolde retter fra det nationale og internationale køkken vil appellere til alle.

On-site à la "Bosporus" spillebord, hvor du kan bestille i receptionen. Her har gæsterne mulighed for at smage den vidunderlige fisk og friske skaldyr.

Ved siden af poolen snackbar, som serverer lækre pizzaer, sandwich, snacks og lokale drikkevarer.

strand

Et hundrede og halvtreds meter adskiller Topkapi Beach (Tunesien) fra havet. Strand praktisk, det er helt sandet og udstyret med alt hvad du behøver - senge, parasoller, brusere, toiletter, liggestole. Mellem stranden og hotellet kører et sted til promenade langs havnefronten.

underholdning

Generelt ankommer i Mahdia, behøver ikke at være begrænset til blot én badeferie. På nuværende tidspunkt er denne udvej er en af de mest respekterede i hele Tunesien. Intet under kysten er en enkelt turist-kompleks, der harmonisk kombinerer en støjende natteliv og slappe af. Unge vil nyde at besøge de mange diskoteker og natklubber, og voksne - foryngende behandlinger eller sightseeing, der er berømt for Mahdia, Tunesien. Topkapi Beach tilbyder sine gæster en sauna, fitness center, massage værelser. Alt dette - betalte tjenester, mens for spillet volleyball, billard, bordtennis behøver ikke at betale ekstra. Ryttere kan ride fuldblodsheste.

til børn

Hans unge gæster Topkapi Beach tilbyder følgende ydelser: høj stol til nem fodring og børnemenu i hovedrestauranten, en ekstra seng i værelset på anmodning, legeplads og MANGO Club for børn fra fem til tolv år.

Desuden er de i henhold til børnenes afdeling på den udendørs pool. Selv rebyatnya stadig foretrækker havet, indgangen til som er meget bekvemt for dem. Et stort antal af skaller og små fisk giver børn en ubeskrivelig glæde.

puljer

På det område af Topkapi Beach er to svømmebassiner - indendørs, for den køligere sæson, og åben. Der er altid masser af gratis liggestole og parasoller, er der også en god animation. Klokken fire om eftermiddagen i poolbaren serverer gratis is, så tjente en vidunderlig tunesiske sort kaffe.

Check priser

Det skal bemærkes, at den prisklasse for overnatning i Topkapi Beach er god: i syv dage og seks nætter med afgang fra Moskva, og overføre magten i en "all inclusive" turister kan betale alt fra atten til at tyve-fem tusind om personen. Omkostningerne afhænger ikke kun af det niveau af komfort lejligheder, men også af tilgængeligheden af charterfly samt sæsonen og belægningsprocent på hotellet. Men generelt er det mere end en loyal pris.

Check-in tid sat i Topkapi Beach 3 * - to om eftermiddagen. Men selv om turisterne kommer på et ubelejligt tidspunkt, behøver de ikke at vente. Nøgler, samt et notat, der indeholder alle de tjenester, som hotellet, og tidsplanen for restauranter og barer, en levende får i en halv time.

udflugter

Det er umuligt at komme til Tunesien og ikke at gå til et besøg de nærliggende attraktioner. Mange turister vælger ture i spansk fort og resterne af Fatimid fæstningsværker. Meget populær to-dages tur til Sahara. Du kan komme i nærkontakt med den afrikanske dyr verden, at gå til en safari tur for at se delfiner i "Phrygia" zoo i aften for at se "Medinat Elzahra" - en laser show, kombineret med middag.

meningsdannere turister

Feedback fra dem, der boede på hotellet, for det meste det samme. Han retfærdiggør alle forventninger, hvis vi vurderer ferien baseret på forholdet mellem omkostninger og kvalitet. Mange klager over det lave niveau af service, ikke meget nye møbler og inventar, men deres modstandere siger, at med dem ville det være tankeløs at forvente fra et tre-stjernet hotel fem-stjernet service.

Ikke desto mindre Topkapi Beach, revideret deres ophold, hvor mange turister forlader straks efter ankomsten hjem, skiller sig ud fra resten. Det er meget tilfredsstillende og altid varieret kost. Ifølge en hvile i restauranten skyld næsten ingenting.

Mange positive kommentarer blev efterladt hvilende på arbejde af personalet. Værelserne, selvom små, men meget lyse og funktionelle. Bestikkelse imødekommende og venligt personale, og dens evne til hurtigt at løse alle problemer med et konstant smil på ansigtet af mange en overraskelse. Bundfældning er meget hurtig, uden deponering.

Men mange mødre, der hvilede i Topkapi Beach med små børn, noget irriterende støj af diskoteker, stopper ikke indtil midnat. Derfor er mange rådes til at tage værelser med vinduer med udsigt over byen, hvis en familie har små børn.

Hertil kommer, at nogle turister udtrykt utilfredshed over sporet til stranden, brosten. På det ubehageligt at gå med børnene i klapvognen. Men under alle omstændigheder, er mange af dem, der hviler her er villige til at komme igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.