SundhedMedicin

Tyubazh galdeblæren med cholecystitis

Overtrædelse af udstrømningen af galde dannelse og manifesteret, som regel, ubehagelige symptomer såsom kvalme, smerter i højre øvre kvadrant, abdominal udspiling, bitter smag i munden, oppustethed, bøvsen luft. Endvidere hindrede strømmen af galde påvirker leveren afgiftning funktion. Dette afspejles i symptomerne af generel karakter - øget træthed, søvnforstyrrelser, irritabilitet, hudsygdomme.

Cholecystitis udvikler sig gradvist, den mest modtagelige for denne sygdom kvinder efter 40 år. Blandt årsagerne til betændelse i galdeblæren udskiller sten dannet på grund af forkert stofskifte. Alligevel 60% af patienterne udviser cholecystitis bakterier, især streptokokker, stafylokokker, salmonella, E. coli, hvilket hæmmer strømmen af galde. Falder i galdeblæren infektion med chok lymfe eller blod, enten direkte fra 12-duodenum.

Udvikling af kroniske cholecystitis bidrager også dyskinesi galdevejene, galdeblæren deformation tumor i bughulen, stofskiftesygdomme, allergier, forstoppelse, lav fysisk aktivitet og hepatisk og intestinal infektion af parasitter. I nærvær af kronisk inflammation, væggene i kanalerne og galdeblære forseglet, er ar dannes på slimhinden, hvilket igen fører til galde stagnation og accelererer lithiasis.

Hvad er tyubazh galdeblæren?
Moderne medicin til behandling af cholecystitis tilbyder en række lægemidler med en choleretic effekt. Vær sikker på at udpege som antispasmolytika, og, om nødvendigt, og antibiotika. Der er mange opskrifter til fytoterapi gebyrer for at hjælpe med at håndtere sygdommen. Og, selvfølgelig, et meget effektivt middel, som behandlingen af sygdommen, og forebyggelse af stendannelse betragtes tyubazh galdeblæren.

Denne simple procedure kan du vaske, rense galdegangene og galdeblære tømning. Hvad er tyubazh? Inden for medicin, er denne behandling kaldes blind intubation. Er den procedure, at patienten fastende drikke en vis cholagogue præparat, derefter kortvarigt varmer det område af galdeblære ved anvendelse af en varmepude. Tyubazh galdeblæren hjælper til at slappe kanalerne og sikre en optimal strøm af galde. Behandlingen består af en række af sådanne procedurer (normalt 6-8), hvilket kan gøres derhjemme. Tyubazh galdeblæren giver leveren rense, for at slippe af kronisk forstoppelse, etablere galde.

Hvordan kan man foretage tyubazh
Ved at udføre proceduren, er det ønskeligt at fremstille i forvejen. På tærsklen anbefale en kost, der udelukker at spise krydret, fedtet, tungt måltid. Nogle læger anbefaler at tage natten antispasmodic, fx no-siloer. Måder hvordan at gøre tyubazh, der er flere. Men ordningen af proceduren, i alle tilfælde den samme. Ofte ordineret tyubazh bruge sorbitol eller xylitol apotek. I én kop varmt vand ikke-kulsyreholdige fortyndede spiseskefuld betyder fastende drikkeopløsning, derefter i 1,5 timer er nødvendigt at fastsætte på sin højre side, at sætte et varmelegeme i leveren region. Efter indgrebet til morgenmad, fortrinsvis ikke umiddelbart indlæse kropsfedt og animalske proteiner.

I stedet for sukker erstatninger bruges ofte magnesium. I dette tilfælde et glas varmt alkalisk vand uden gas tage spiseskefuld magnesia. Du kan bruge af sondering og æggeblommer. Fasten tage to rå æggeblomme efter 15 minutter. 2 kopper drik alkalisk mineralvand. Efter 20 min. vandindtag er ønskeligt at gentage.

Det bør erindres, at tyubazh galdeblæren er strengt forbudt at udføre i tilstedeværelsen af sten. Når calculous cholecystitis tyubazh kan udløse udviklingen af biliær kolik og blokering af kanaler. Anbefales ikke til denne procedure til mennesker med hjertesygdomme, akutte inflammatoriske processer i bughulen, samt forværring af hepatitis, cholecystitis, mavesår sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.