SundhedSygdomme og betingelser

Smerter i højre øvre kvadrant. Hvad kan det medføre?

Sygdomme, der påvirker organer fra bughulen eller retroperitoneal rum, ofte ledsaget af en række forskellige ubehag. Lokalisering af dem afhænger af placeringen af det pågældende organ. Hvis du begynder at bekymre smerter i højre øvre kvadrant, breder sig til højre skulder eller i supraclavicular område til højre, se efter dens årsager, primært i leveren.

Hvilket er grunden til det sker? For det første en forøgelse leverstørrelse i forskellige patologiske processer, såsom hepatitis, fibrøst skind strækker det. Det forårsager smerte og ubehag. Leversygdom kan forekomme med kvalme og opkastning, generel forringelse helbred, forekomst af gul farvning af huden og sclera, mørk urin. Dull smerter i højre øvre kvadrant er i hepatitis af forskellig oprindelse, med en stigning i leveren ledsager hjertepatologi eller cirrose.

Den anden kilde til problemer - galdeveje i leveren. Det omfatter galdeblæren og kanalerne i leveren, hvor galde stammer fra det. Patologiske processer i dem er ledsaget af en række ubehagelige symptomer intensitet. Ofte årsagerne til smerter i højre øvre kvadrant er forbundet med dyskinesi (overtrædelse af tone), galdevejene eller inflammation (cholecystitis, cholangitis).

Sten i galdegangene og galdeblæren ofte føre til et akut anfald, den såkaldte hepatisk kolik. Smerter, mens han er skarp, piercing og kan være meget intens. Forårsage sine sten i vejen for udstrømning af galde, hvilket fører til det faktum, at galdegangene over dem, og galdeblæren strækkes. Cholangitis, cholecystitis, cholelithiasis normalt medføre alvorlige smerter i højre øvre kvadrant. I nogle tilfælde er det spredes i hele underlivet, kan være konstant eller kramper.

Fremprovokere et anfald af galde kolik kan være fede og krydret fødevarer, alkoholiske drikkevarer og krydderier, rider på en ujævn vej, motion.

Der er smertefulde symptomer i højre øvre kvadrant og ekstrahepatisk oprindelse. Grunden til at de kan være på et højt sted blindtarmsbetændelse appendix, sår på tolvfingertarmen, sygdomme i bugspytkirtlen hovedet. Nogle gange optræder de i klipper i højre nyre eller kolonforandringer vinkel.

Når sår på tolvfingertarmen og sygdomme i hovedet af bugspytkirtlen smerter i højre øvre kvadrant giver tilbage. Når nyrerelateret det vil blive distribueret i højre lyske, mænd - i testiklerne.

Blindtarmsbetændelse smerte kan være af varierende intensitet, men det var mere ofte en retfærdig, varig. Det er ofte ledsaget af en forringelse med stigende temperatur til høj numre, kvalme og opkastning. Når sygdommen er en vigtig diagnostisk tegn er et symptom Shchetkina - Blumberg. Han er som følger: Hvis presset på bugvæggen hurtigt at fjerne hans hånd, et positivt svar, abdominal smerte stiger kraftigt.

I alle tilfælde, hvor der er en skarp smerte i højre øvre kvadrant og andre symptomer på akut sygdom, du har brug for en indtrængende appel til medicinsk hjælp. Lægen vil afgøre under inspektionen, som er en kilde til smerte og ordinere den nødvendige laboratorium og anden forskning. Hvis det er nødvendigt, vil det sende patienten til kirurgen eller andet medicinsk specialist. Hvis du ikke søge lægehjælp i tide, kan der være alvorlige komplikationer, nogle gange endda livstruende patient. Med lidt smerte kan undersøges stump natur eller kortvarig snurren i højre øvre kvadrant på en ambulant basis, men der er stadig behov for adgang til en læge.

Hold øje med dit helbred! Alle de bedste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.