SundhedSygdomme og betingelser

Årsager, symptomer og behandling af vertebrale komprimering frakturer

Mange mennesker, der spiller sport eller kommer til skade er interesseret i spørgsmålet om, hvad en kompression brud på rygsøjlen. Det ser ud som et resultat af kraftig og pludselig fysisk stress, er ikke meget vellykket dråbe slag eller pludselig stærk kompression af rygsøjlen. Samtidig havde han ikke bryde i to overhovedet. De fleste af disse fænomener kan forekomme i lænden og den brysthvirvelsøjle.

Behandling af kompression fraktur af rygsøjlen, afhænger af, hvilken slags grunden til at han blev tilkaldt. Det faktum, at en sådan betingelse kan opstå som følge af sygdomme i skelettet, samt på grund af metastaser af maligne sygdomme. I dette tilfælde, bruddet er meget nemt og hurtigt. Desuden er nogle patienter er ikke engang klar over denne tilstand i ganske lang tid, at afskrive alle de smerter i ryggen af træthed.

Før start af behandling af kompression brud på rygsøjlen, er det nødvendigt at bestemme symptomerne på sygdommen. Først og fremmest kan en sådan tilstand siges at skarp smerte, der kan mærkes selv i ekstremiteterne. Ofte fraktur symptomer kan blive følelsesløse hænder eller fødder, og muskelsvaghed.

Vertebral kompression fraktur behandling udpeges først efter en grundig undersøgelse af patienten. Først og fremmest ved inspektion, røntgen, CT, og magnetisk resonans. Også, hvis analyse gør det muligt at bestemme tilstedeværelsen af knogler af osteoporose.

Compression fraktur af brysthvirvelsøjlen kan kaldes svært nok, og han bærer en masse farer. Derfor, at et presserende behov begrænse mobiliteten for den person, de sårede, samt at arrestere den smerte med medicin. Naturligvis wiren tilbageholdelse af det påvirkede rygsøjlen ved særlige korsetter. I nogle tilfælde kan lægerne udpege kirurgi.

At helbrede dette problem, skal du måske omkring 90 dage, selv om mere komplicerede sager behandles meget længere. Dette indebærer månedlige radiologisk kontrol af tilstanden af den beskadigede kort.

vertebrale kompression fraktur behandling omfatter sengeleje og begrænset mobilitet. På grund af dette kan det hurtigt vokse sammen. Det er tilrådeligt meget ansvarlig for at udføre en hvilken som helst læge. De moderne metoder til behandling bør kaldes vertebroplasti (indførelse af en særlig medicinsk cement i den beskadigede ryghvirvel) og kyphoplasty (genoprettelse af normal højde af rygsøjlen).

Hvis bruddet er ikke vist er stabil, for at forhindre neurologiske komplikationer nødt til at ty til kirurgi. Denne procedure indebærer en gradvis dekompression af rygraden af kropselement.

Repræsenteret skade nødvendigvis skal behandles, da i begge tilfælde komplikationer kan opnås, som er vanskelige at fjerne, indtil kroppen lammelse. Desuden mulig stabil deformering af rygsøjlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.