SkønhedKosmetik

Hvordan man kan male læber

Læbestift har længe været et fast punkt i enhver kvinde. Du kan bruge det ikke kun for at understrege deres seksualitet, men også at gøre læberne mere volumen og udtryksfuldhed. At vide, hvordan at male læberne, er det nødvendigt for enhver kvinde, uanset hendes alder og social status.

Men giver skønhed læber - ikke det eneste mål af læbestift. Læber har en øget følsomhed over for ændringer i miljøet, kan den mindste fald i temperaturen føre til en ikke særlig gode konsekvenser: de bliver tørre, revnede og endda i nogle tilfælde blødning. Læbestift læber hjælper også ikke at miste sin fugt, sikrer rettidig beskyttelse af følsomme læber, mens det fugter, nærer og gør opholdet udendørs mere komfortabel.

Enhver kvinde bør vide, hvordan man læbestift. Men erfarne makeup artister mener, at læbestift er meget sværere end øjet. Dette skyldes, at når du laver øjenmakeup vi bruger en lille slør og såkaldte "røg effekt". Læber kræver også selv-definition, ellers alle bestræbelser vil være spildt, og min mund vil se meget sjusket.

Så hvad skal der til for at gøre dine læber begyndte at tiltrække sig opmærksomhed fra mænd, som make-up teknikker bør bruges til at være sød og sexet, og samtidig ganske interessant kvinde? Lad os starte. I begyndelsen, så prøv at gradvist at rekonstruere læben make-up, med omtalen af sine vigtige funktioner.

uddannelse

Først skal du forberede overfladen til yderligere læbe make-up, fordi før den rigtige læbestift huden bør nøje forberedt. Det bør erindres, at for at gøre dine læber ser smuk, imponerende og attraktiv, den første ting at gøre - skal anvendes til deres overflade læbepomade. Du kan også bruge en speciel maske for alvorligt skællende læber, som ikke kun gør overfladen glat og blød, men også være i stand til at helbrede hende. Husk, at hvis du lægger læbestift på sprukne læber, vil det kun forstærke eventuelle problemer, der i princippet kan korrigeres, i modsætning til de ulemper.

Efter brug af balsam vi fugter huden på læberne, kan de anvende en lidt tonale ressourcer, som vi spredes på ansigtet. Efter denne procedure, læberne er klar til at sætte på deres dekorativ kosmetik.

Læbeblyant

Enhver kvinde ved, hvordan man bruger en blyant til læberne. Med det skaber vi databasen, som er så nødvendig for anvendelsen af læbestift. Sådan opsummere læberne, korrigere deres form og vi vil forsøge at forstå.

Så hvis dine læber er for tynde, så bør de være stigende det visuelle lys tone til at holde en tynd linje lige over den naturlige læbe grænsen og skyggefulde hendes bevægelser indeni. Det bør erindres, at tynde læber er ikke egnede læbestift lyse nuancer, i sådanne tilfælde er det bedre at vælge en lipgloss eller læbestift til at foretrække lys.

Hvis du har fyldige læber, er det muligt at reducere deres efter tonale ressourcer til at dække den ydre løkke. I sådanne tilfælde skal du vælge en blyant meget mørke nuancer og med hans hjælp justere formen af læberne. Dette efterfølges af skygge på samme måde som i det foregående tilfælde. Denne gang er egnet mat læbestift og læbestift, der har mættet nuance.

Til mund kiggede lidt mindre, behøver ikke en blyant til at spore mundvigene og på læberne selv medføre, at nogle glans. Omvendt for at gøre din mund visuelt stort behov for at trække i hjørnerne af munden omrids med en blyant. Læbestift således anvendes til hele rummet, som er placeret inde konturen.

Selv hvis en af læberne noget bedre, ordne det meget blot at bruge alle de samme lip liner. For at gøre dette, efter blyanten vil skitsere de to læber, fyldigere dem at gøre op læbestift mørkt.

pomade

Her til sidst fik vi til læbestift, til at lære at male læberne med det. Påfør læbestift for at få professionelle resultater, anbefaler vi en speciel børste. Det er meget godt, at med hjælp af læbestift påføres meget omhyggeligt (den særlige rolle, den spiller, når den anvendes læbestift lyse farver). Det er meget praktisk, da hun blandede nogle få farver til at få en unik, intet på et tilsvarende resultat.

Læbestift bør anvendes i flere lag. Først male, og derefter tage en serviet og blottet hendes læber. Derefter foretage endnu et lag af læbestift. Ikke dårligt er med til at fastsætte resultatet af en isterning, som er nødvendig for hans læber efter at have udført kosmetiske procedurer.

Vær sikker på at huske, at læbestift er ikke kun forskellige farver, men også teksturen er forskellige fra hinanden. I dette tilfælde, for dagtimerne makeup er bedst at bruge en mat farve. Det samme læbestift bruges til at understrege business stil. Pearl gamma rentable understrege dit billede om aftenen, på samme nuance af læbestift kan bruges som lyse som muligt, hvilket er helt uacceptabelt i den daglige makeup.

Hvordan til at male læberne og hvilke nuancer at vælge, kan du lære og make-up artist, professionel, og derefter føres ud i livet. Han vil fortælle dig, at den største hemmelighed af enhver makeup er korrekt placeret accenter. For eksempel, hvis du beslutter dig for at fremhæve dine øjne, bør læber være mindre synlige, og omvendt, hvis dine læber - er en lys og spændende for alle pletter i ansigtet, bør øjenmakeup være meget moderat. Derfor er den rigtige accent dit billede, og du er sikker på at være i fokus i enhver virksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.