Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespillerinde Sotnikova Vera: biografi, filmografi og personlige liv

Skuespillerinden Sotnikova Vera til sit arbejde meget alvorligt. Særligt følsomme hun opnåede kærlighedsscener. Sådan en rolle hun forsøger let for i virkeligheden er det ikke bare være en femme fatale.

filmstjerne barndom

Født fremtiden skuespillerinde 19 Juli 1960. Hendes hjemby var Stalingrad. Opstod fremtidig skuespillerinde fra en almindelig familie, er den skæbne, der ikke er relateret til kunst. Hans far, Mikhail Petrovich, arbejdede på en fabrik, min mor, Margarita Petrovna, - telefonen. Huset havde også en ældre barn - søster til Galina.

På trods af at forældre er langt fra arbejde, er de elsket og respekteret musik og litteratur. God smag overføres også til deres børn. Lidt Sotnikova Vera besøg på messer og koncerter. Far læste til børn om aftenen deres krig erindringer, og min mor reciteret deres egne digte.

Og faktisk pigen var ikke ligeglade med bøger. En dag hun var syg, og hendes søster besluttede at tjekke et af værkerne Antona Chehova. Historien er så ligesom barnet, der snart Vera læse alle forfatterens arbejde. Måske er det denne kærlighed i sidste ende hjalp hende med at opnå succes i livet.

Billet til fremtiden

Lige siden barndommen, pigen ønskede at komme ud af sin fødeby og bor i et andet, fantastisk verden. Hendes første ungdommelig kærlighed var Gojko Mitic, den jugoslaviske skuespiller, der blev populær i Sovjetunionen på grund af den rolle, den indiske. Mørk, med langt hår, smuk atlet vandt hjertet af en teenager. Måske er det derfor nogle mænd Vera Sotnikova som denne mand.

Skole liv var uadskillelig fra kreative aktiviteter. Krus, forestillinger og galla aftener udviklet sit kunstneriske gave.

Efter at have opnået et eksamensbevis for gymnasieuddannelse gik hun til Saratov. Der anvendes hun til drama skole. Men den unge dame nægtede. Farvel til drømmen om at blive en berømt skuespillerinde, Vera planlagt at vie sit liv til filologi ved Moskvas Statsuniversitet. Men på grund af mangel af et papir ansøgning om kurset er ikke accepteret. Jeg måtte gå hjem. For at reducere den tid, der er tilbage, før toget Sotnikova Vera gik til audition for Moskva Art Teater. Der hendes talent bemærket.

første kærlighed

Efter at have passeret eksamen Kvinde indskrevet i klasser Oleg Efremov, der er kendt for rollen som seerne Maxim Podberezovikova fra filmen "Pas på bil" og oberst Gulyaev af maleriet "De bataljoner bliver bedt om at fyre".

Hjælpe unge talenter Andrew Mjagkov, bedst kendt for filmen "skæbnens ironi, eller nyde dit bad!" Og "Office Romance". Det var ham, der har set pigen på prøven.

Når begyndt at træne, Vera forelskede. Hendes valg var galante smuk Yuri Nikolsky, som introducerede sin succesfulde restaurator. Så en elev af atten gift.

Meget snart, at kvinden blev gravid. Men familieliv Vera Sotnikova og hendes mand virkede ikke. Da skuespillerinden var på hospitalet i besparelse, så lærte jeg, at alle deres koner budget brugt på dyre tøj til sig selv. Uheldig nyhed var, at George ikke har arbejdet som konservator, og en enkel pedel. Udover manden spilde de penge tjent Tro, havde han været drikke stærkt og hende utro. Derfor ægteskabet faldt hurtigt fra hinanden. Mere tro på ægteskabet ikke kommer ud.

Enhver, der ejer et hjerte

Ved Yuriya Nikolskogo havde skuespillerinden en søn, som hun kaldte Yang. Uddannelse, forsøg på at opbygge en karriere, havde konstant prøve ikke tillade hende at hæve barnet alene.

Ny, gratis, men meget fattige liv begyndte Vera Sotnikova. Biografi og hendes mand var altid interesseret i det offentlige og fans af skuespillerinden kreativitet. Men ikke mindre medieopmærksomhed om forholdet til sin søn. I dag admits'd skuespillerinden give min ære at tilbringe tid med et enkelt barn.

Og så hun grådkvalt forlod baby i Volgograd. Uddannelse af barnet tog Faith mor - Margarita Petrovna. Drengen boede der indtil 9. klasse, så kvinden tog ham til hende i Moskva, men forholdet er håbløst ødelagt.

Vejen til succes

Men professionelle karriere justeret. Træning er forbi. Speciale arbejde var produktionen af "Three Sisters" ved scenariet for hendes foretrukne forfatter Chekhov. I det præsenteret en ung talentfuld Sotnikova Vera Masha.

Et år er gået, og kvinden har erklæret sig som en succesfuld skuespiller. Det første skærmbillede af arbejdet var filmen "fundet skyldig". På billedet skønhed instrueret om at spille en af hovedpersonerne. Dette arbejde Banken har erklæret sig. På trods af den succes, kvinder foretrækker at arbejde på scenen.

Han spillede en talentfuld kvinde i Malaya Bronnaya. Hun valgte School of Dramatic Art, som blev grundlagt af instruktør og underviser Anatoly Vasilyev. Senere var der andre teatre. Sådanne pludselige og hyppige ændringer af kvinden forklarede hende arten ubestandighedens.

Prince ingen fortællinger

Smukke kvinder havde altid den opmærksomhed af det modsatte køn. Succesfulde og velhavende mænd var Vera Sotnikova. Biografi af skuespiller forbundet med mange kendte og indflydelsesrige mennesker. Blandt dem var Ernst Pindur. Tysk forretningsmand ofte besøgte Rusland på arbejdsbesøg. En dag kom han på tværs af et foto af en ung skønhed, og manden straks forelskede sig i 24-årige skuespillerinde, selvom hun var meget yngre end ham. Men i 16 år, er forskellen ikke blive en hindring. Alt dette tidspunkt den rige mand kastede en favorit med dyre gaver. Hun, til gengæld hjulpet hele hans familie.

Tysk kvinde gav en lejlighed i Moskva, en bil. Flere gange tilbød sin hånd og hjerte. Men skuffet sidste ægteskab en kvinde er ikke i en fart til alteret.

På trods af den indflydelsesrige herre, han aldrig holdt op med at arbejde Vera Sotnikova. Hendes film var populære.

femme fatale

En masse tid, det har betalt forestillinger. En af dem spilles med skuespilleren Vlad Vetrov. roman opstod mellem kolleger, udviklede sig til en voldsom lidenskab. Vera forlod den indflydelsesrige tyske og nye kæreste slog op med sin kone. Men sympati falmet så hurtigt, som det blev født.

I 1990 begyndte han at skyde forbrydelsen drama "Jagten på en alfons." Der er skønhed mødtes med skuespilleren Andrei Sokolov. Mellem unge der var sympati. Vera Sotnikova og dens mænd har altid været en årsag til sladder. Denne gang blev den udvikling plot efterfulgt af alle besætningen. Men den glødende karakter af både skuespillere tillod dem ikke at bygge et normalt forhold. Konstant jalousi var årsag til bruddet.

speciel person

Elect følgende fatale skønhed var Vladimir Kuzmin. Rock musiker, komponist og sanger har været gift to gange og havde børn fra tidligere ægteskaber. Parret begyndte at date i 1993. Mens han var i et romantisk forhold med Alloy Pugachevoy. Faktisk er en ny lidenskab frastødt mand på Diva. Efter at stjernernes elite mente, at sangeren vil hævne hendes modstander, Vera Sotnikova måde var: filmene vil være en fiasko, og teatralske karriere blegne. Men publikum var skuffet. Kvinder behøver ikke engang skandaler.

Damen begyndte at muse rockmusiker, inspireret af hans kreativitet. Til gengæld nye kærlighed opdaget og skuespillerinde unik talenter. Kvinden fortaler favorit video instruktør, han til gengæld viet til hendes sange.

Sammen de levede en lang 7 år. Årsagen til adskillelse var den overdrevne afhængighed Kuzmina musik. Hverken hans kone eller hans familie var ikke nødvendigt.

Heartbreakers

Han behøvede ikke at kede sig. Vera tog frieri Renata Davletyarova. Filminstruktør og producer overøst en kvinde med gaver. Men dens komplekse og stædig natur førte til konstante skænderier og misforståelser. Efter forlod en anden skandale skønhed temperamentsfuld mand.

Men denne adskillelse længe bekymret Vera Sotnikova. Biografi og hendes mænd har altid været en årsag til tidsskrifter titler. Så pressen erfaret, at skuespillerinden mødtes med kollega Dmitrij Malasjenko.

Parallelt hermed hun spillede hovedroller i film som "Koroleva Margo", "romance", og andre.

kom tv-serien "Lyudmila" I 2013 skærme. Hovedpersonen, en popsanger Zykina, reinkarneret Vera Sotnikova. For bedre at kunne matche det billede, tjente kvinden 15 kg. Hendes medspiller var den unge sangerinde Aleksey Vorobev, der spillede rollen som en ung sanger mand. I lang tid i pressen talte vi om romanen, der sprang op mellem aktørerne. Men i et interview med Vera bemærkede han, at på trods af, at hendes kollega er meget attraktiv, hun ignorerede hans tilnærmelser.

Nu femme fatale skjule hans personlige liv. På spørgsmålet om, hvilken en af de mænd, hun elskede mest af alt, altid svarer sønnen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.