Nyheder og SamfundBerømtheder

Alexander Zhelezniak: biografi, familie og fotos

Der er mange, der ønsker at blive succesfulde mennesker, især bankfolk. Men ikke alle er klar over, at velfærd koster betydelig arbejdskraft. En af disse succesfulde mennesker er formand for bankkoncernen "Life" Zhelezniak Alexander Dmitrievich. Den biografi af denne mand og vil tjene som emne for vores samtale.

tidlige år

Aleksandr Zheleznyak blev født 31 maj 1966 i Moskva i familiens advokat Dmitrij Zheleznyaka. Sasha forældre var ganske ansvarlig og respekteret. I 1973 gik han til den første klasse på den lokale skole.

Videregående uddannelse, i 1983, unge Alexander ind i Moscow State Law Academy, der med succes har dimitterede i fem år, efter at have således modtaget den juridiske profession.

Juridisk aktivitet

De næste tre år af sit liv Alexander Zheleznyaka forbundet med praksis af loven. Til 1991 inklusive, det er hovedstaden i baren. Zhelezniak selv han hævder, at elskede sit job. Og selv ikke kunne tror, der vil være professionelt, ikke er relateret til aktiviteterne i retspraksis. Men skæbnen var ikke enig.

De første skridt i erhvervslivet

I begyndelsen af 90'erne var der en radikal ændring af regimet i landet. Det er ikke overraskende, at mange mennesker har valgt at prøve kræfter i dette nye område - forretning, men desværre ikke alle viste sig at blive realiseret på dette område.

Gå sim besluttet af Alexander Zhelezniak. I 1990, med et forslag om at gøre forretninger og blive en følgesvend kontaktet af Sergey Leontiev, med hvem helten i vores historie opretholdt venskabelige bånd siden barndommen. Mere for året før, at Sergey Leonidovich åbnede forretningen, organisering udenrigshandel center kaldet "Probusiness". Nu, at samarbejde inden for erhvervslivet, blev Alexander inviteret Zhelezniak. Biografi af Alexander Dmitrievich siger, at hans liv i fremtiden var forbundet med virksomheden.

Den vigtigste aktivitet i gruppen "Probusiness" på det tidspunkt var den udenrigshandel rådgivning og handel mægling. Men det var forpligtet til at skabe et stærkt økonomisk grundlag for udvidelsen af centrets kapaciteter. Sergey Leontiev mente, at et sådant fundament kan være din egen bank. Det var for at skabe en sådan organisation, og er blevet opfordret til at samarbejde Aleksandr Zheleznyak, som efter at have tænkt lidt, imod tilbuddet om et partnerskab.

Åbning af "Probusinessbank"

Således er formand for de nyoprettede bankstrukturer blev det Zhelezniak Alexander Dmitrievich. "Probusinessbank" - så begyndte at henvise til denne finansielle institution. Den blev officielt åbnet den 7. juli 1993.

I samme år, Alexander D., der ønsker at få en omfattende finansiel uddannelse at være i stand til at løse komplekse faglige opgaver, begyndte han uddannelse i regeringen i finansloven Academy ved Det Naturvidenskabelige Bank, der i 1995 gennemført.

I løbet af den tid, der er brugt på at lære Zhelezniak Alexander Dmitrievich, "Probusinessbank" fik status af en kommerciel bank og en stat licens. Så hvad 1995 kan betragtes som et udgangspunkt for de proaktive finanspolitiske aktiviteter pengeinstitut.

udviklingsbank

Allerede i 1996, "Probusinessbank" trådte de ti mest dynamisk udvikling af banker i landet og i de øverste 40 største russiske finansielle institutioner. Dette faktum alene talte om strategi sande udvikling, der har valgt Alexander Zhelezniak. Anmeldelser ekspert på arbejde af bank struktur i starten var alle positive.

I 1997 "Probusinessbank" har nået et nyt niveau af udvikling, som det er blevet tildelt en international kreditvurdering. Banken er i stigende grad vinder momentum i deres aktiviteter, og potentialet i dens muligheder har nogen plads i samfundet danner et aktieselskab, til hvem det var oprindeligt. Det blev derfor besluttet i 1998 at omformatere Bank JSC at tiltrække flere investorernes midler.

Takket være den kloge politik lederskab "Probusinessbank" relativt smertefrit overlevet tidspunktet for misligholdelse og den russiske regering startede i 1999 en førende position, ranking første i landet i form af billån. I de efterfølgende år, at banken kun at øge sin finansielle styrke.

Og Alexander selv Zhelezniak i begyndelsen af 2000'erne, ud over den kontrol af finansielle institutioner, der er involveret er også en temmelig interessant at skrive videnskabelige artikler inden for finansiering, og i 2003 han forsvarede sin afhandling og blev en kandidat for økonomiske videnskaber.

Oprettelse Financial Group "Life"

Men i begyndelsen af 2000'erne "Probusinessbank" begyndte, en aktiv kampagne for at købe kontrollerende andele i de regionale banker, herunder "universitet-Bank", "Express-Volga", "af Bank24.ru" og flere andre. Denne situation krævede indførelsen af ensartede standarder for alle kontrolleret af finansielle institutioner. Så ideen om at skabe en samlet bankkoncern.

Dens faktiske implementering, modtog hun i 2003, da Financial Group "Life" blev oprettet. Hun blev præsident Sergey Leontiev, og bestyrelsesformand - Aleksandr Dmitrievich Zheleznyak.

Yderligere faglige resultater

Oprettelse af en gruppe "Life" var et vigtigt skridt på karrierestigen Alexander Zheleznyaka. Dette var ikke en bank ledelse, og hele gruppen af finansielle institutioner.

Siden begyndelsen af arbejdet i bedriften til hovedet åbnet op for en helt ny række muligheder for selvrealisering. For eksempel var det Aleksandrom Dmitrievichem udviklet en unik af sin slags loyalitet evaluering program kunder til banken, som blev gennemført via spørgeskemaer. Også bankkoncernen gennemfører omfattende velgørende aktiviteter.

Den finansielle gruppe "Livet" i det væsentlige opgivet brugen af kredit udvalg, der er almindeligt anvendt i andre institutioner i en sådan plan af landet. For det første, at det skyldes det faktum, at sagen på kredit udvalget tager en masse tid, som er en slags bureaukratisk hindring for hurtig lån. Og for det andet, at udvalget - er et kollektivt organ, som ikke giver personligt ansvar for den forkerte beslutning. Hvis beslutningen er fremstillet af en bestemt person, så med ham, og så kan du spørge. I øjeblikket i praksis, afvisningen af de kredit udvalg i strukturerne i den finansielle koncern "Livet" er fuldt berettiget selv.

Hertil kommer, Alexander Dmitrievich i 2007 forsvarede sin ph.d.-afhandling og blev en læge for økonomiske videnskaber.

I tjeneste fædrelandet

Men Alexander Zhelezniak engageret ikke kun i rent bank - det er en masse arbejde og til gavn for Rusland som helhed. Så han er medlem af den sagkyndige råd Statsdumaen Udvalget om korruptionsbekæmpelse. At han er en velkendt lov at forhindre "hvidvaskning" af penge, som blev vedtaget af Folketinget og underskrevet af præsidenten. Hertil kommer, Zhelezniak er medlem af den russiske Unionen af erhvervsfolk og iværksættere, optage stillingen i Kommissionen om Banking.

Alexander Dmitrievich har været aktivt involveret i rehabilitering af nødlidende banker som en ekspert, der arbejder i den forbindelse med Central Bank of Rusland.

Aktivitet Alexander Zheleznyaka, selvfølgelig, blev set af offentlige myndigheder, og i 2014 modtog han den fortjente Order "For Merit". Desuden blev han tildelt titlen "hædret russiske Banker" og den tilsvarende badge.

Personlige liv

På trods af, at formanden for bestyrelsen i den finansielle koncern "Life" nogle gange kan lide at besøge de fedeste Hangouts elite, om detaljerne i hans personlige liv vides ikke så meget. Hvad skjuler Alexander Zhelezniak? Hans familie består af fire personer. Ud over lederen af familien, den indeholder en smuk ung kone, bryllup, der fandt sted den 7. september 2002 og to døtre - fødslen 2004 og 2007.

Med smukke unge kone af Alexander Dmitrievich tider synes ved forskellige arrangementer, såsom i 2013, den tiende årlige "Ball af blomster", som blev afholdt på Villa Ephrussi i Frankrig, men ikke desto mindre, den brede offentlighed, selv navnet på hans dame blev ikke offentliggjort.

Desuden er det kendt, at den berømte bankmand er interesseret i biler og skiløb. Men den største interesse for ham - det er arbejde. At hun har viet sit liv Alexander Zhelezniak. "Probusinessbank" - en familie for ham, og samtidig professionel aktivitetsområde.

interessant forvirring

Der er i Rusland, en anden velkendt personlighed ved navn Alexander Zhelezniak - fotograf af profession. På grund af en komplet sammenfald af navne er undertiden forvirring, når oplysningerne om en af dem, der opfattes som en indikation af et sekund. I mellemtiden er de ikke selv pårørende, men blot navnebror.

Alexander Zhelezniak der tager fotografier, meget yngre financier - blev født i 1978. Fame han erhvervet som en Travel fotograf og rejsende, furet på hans yacht næsten hele området af verden. Alle hjørner af jorden forsøger at fange på kamera Alexander Zhelezniak. Foto gjorde dem virkelig beundringsværdigt. Men det er, som de siger, er en anden historie.

Generelle karakteristika for Alexander Zheleznyaka

Så tilbage stadig til Alexander Dmitrievich Zheleznyaki, der er formand for bestyrelsen i den finansielle koncern "Life". Gennem hele sit liv, har han vist sig ansvarlig, målrettet og intelligent mand, i stand til at påtage sig et job, selv tilsyneladende skræmmende ved første øjekast. Alexander Dmitrievich lykkedes retsvidenskab, han var involveret i en forholdsvis kort tid, og i finansielle aktiviteter. Han gjorde, hvad der troede, han var nødvendig og korrekt, både i det kommercielle område, og i statens tjeneste. Alle af dem, uanset hvad denne mand blev taget, var det muligt at herlighed, selv om planerne oprindeligt kiggede fantastisk.

De vigtigste menneskelige egenskaber af Alexander Dmitrievich - er en forpligtelse, en vilje til at gå hele vejen til målet og ønsket om at lære igen og igen. Det er derfor, han har to videregående uddannelser (juridiske og økonomiske), ph.d., og konstant vedtager oplevelsen af udenlandske pengeinstitutter.

Resultater Alexander Zheleznyaka blev observeret og markeret på højeste niveau.

På trods af den store arbejdsbyrde på arbejdspladsen, Alexander Dmitrievich finder tid til sin familie, at han er en pålidelig støtte.

Lad os håbe, at Alexander Dmitrievich Zheleznyaka i fremtiden forventer endnu højere toppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.