Mad og drikkevarerSalater

Salat af æg: et par velsmagende opskrifter

Salater fra æg, sandsynligvis en af de mest forskelligartede kategorier i madlavning. Efter æggene er kombineret med mange produkter er ikke kun grundlag for mange retter, men også en lækker dressing. Hertil kommer, at udarbejdelsen af disse retter ikke kræver en masse tid og kræfter. For eksempel kan du forberede en enkel, men meget velsmagende salat med æg, som vil være kun et par ingredienser, udgifter er fem minutter.

Salat "Amanita"

Her er æg salat kan fremstilles meget hurtigt (medmindre, selvfølgelig, har allerede kogt æg). 4 portioner vil være behov 4 stykker. æg, 200 g hård ost (kan hytteost udskiftes), 2 store tomater, 1 rød peber, grøn stråle, formalet sort peber, salt.

Forberedelse. Egg hugge, ost skåret i små tern, peberfrugter og tomater skåret i vegetabilsk salat. Alt sammen, tilsæt sort peber, salt, urter og smag til med vegetabilsk olie. Det viser tilfredsstillende fad, der kan serveres som en selvstændig eller som en side parabol til kød.

Salat "Mimosa"

Meget populær salat af majs og æg "mimoser". Velkendt til os fra barndommen, han er på niveau med sådanne berømtheder som "sild under en pels" og "ærter". Og det er ikke kun i smag og lethed ved fremstilling. På bordet ser en festlig salat selv på en hverdag, og de lyse gule majs nukleoler skabe solrige stemning.

Forbered en salat af majs og æg på forskellige måder. Her hver familie præferencer. Hovedkomponenterne koges æg, majs og crab stick, at basen tilsættes, eller ris eller frisk kål.

Eksperimenter med opskrifter, nogle er sat til salat kartofler, men i stedet for crab stick brugte dåse. Også viser sig interessant, især når de vil have noget nyt.

Men mange følger traditioner, og tilsættes sædvanligvis til salat Fig. I dette tilfælde er den bedste grove dampede ris, der er kogt smuldrende. Der bør udvises forsigtighed, så den ikke fordøje, ellers kan du ødelægge smagen og udseendet af salat.

I stedet for ris er undertiden tilføjes til kål. Ideel - unge kål med tynde og bløde blade. Kom op og gamle, men så er du nødt til at fjerne forseglingen på bladene, og når den er skåret i skiver, til at strække. Og du kan erstatte ris og kål til at sætte agurker. Det er, hvad der sker.

Så du skal forberede:

 • crabsticks - 400 g
 • Dåse majs - 350 g
 • To friske agurker
 • 5 stykker af kogt æg
 • 400 g mayonnaise
 • salt smag

Forberedelse. Hæld majs i en si til glas overskydende væske. Agurker skæres i små terninger. Også de er det ønskeligt at dræne. Skær i små tern, kogt æg og krabber pinde. Derefter blandes tilberedte produkter, mayonnaise og tjene.

Salat "Pølse kulechki"

Let, lækker mad og fremragende kold skål - en salat af pølse og æg. Dens forberedelse tager mindre end en time, så prøv det!

For 4 portioner vil være nok:

 • 400 g kogte pølser
 • Æg 2 stk.
 • én bundt radiser
 • løg 2 pc.
 • salat polkochana
 • Agurk-gulv

Til fyldet brug ved 3 spsk. l. solsikkeolie og eddike, den grønne stråle, sort peber, salt.

Nu kan du forberede salat af æg og pølse. Vask og skræl grøntsagerne. Agurk og radiser skåret i tynde skiver, salat - i små stykker, løg - ringe.

Alle ingredienserne blandes i en lille skål. Skær pølsen i skiver så tynde som muligt for at minimere kulechki og fylde dem med snittede grøntsager. Resten af grøntsagerne til at flytte i en skål, de sætter pølse kulechki, top med skiver kogte æg i kvarte.

I en separat skål piskeris eddike med olie, kombinere med finthakkede krydderurter, salt og peber. Fyld den fremkomne salat blanding. Serveres med hvid eller sort brød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.