Mad og drikkevarerSalater

Den oprindelige salat - "Chrysanthemum"

Hvor mange forskellige festlige salater! Men midt i al denne mangfoldighed af "Chrysanthemum" salat har en særlig plads. Han er blid og meget smuk - faktisk selve navnet antyder sin pragt. Hvordan kan koge det?

Salat "Chrysanthemum" - opskriften og madlavning beskrivelse

• skrællet løg hakkes fint og lad i en halv time i det kolde vand tanken til venstre bitterhed. Dræn.

• Kog 5 æg. Separate hvide og æggeblommer i en anden skål og rist af medium størrelse.

• 400 g surimi skive så fint som muligt.

• Et æble uden skind gnide på et medie rivejern. At mørkere æblerne, støvregn med citronsaft.

• Nu tager lagene, ikke at forglemme rigeligt Genbehandlingstør dem med mayonnaise, Dæk bunden af fadet med salat og det første sted et lag af æbler. Chip yderligere en halv æggeblommer, krabber sticks, 200 g blød ost, revet, løg, æggehvider i slutningen. Hæld mayonnaise og hæld de resterende æggeblommer.

• Indret salaten "Chrysanthemum" er næsten en reel blomst af det blå kål. For at gøre dette, skar en leder af kål blå lange strimler. I centrum af den færdige salat sætte nogle grønne salat blade og dekorere blomsten, forsigtigt placere kål strimler i form af krysantemum kronblade.

Salat "gul Chrysanthemum '

For at forberede det krævede næsten 40 minutter. Men det er det værd, fordi dine gæster vil forsøge at finde ud af, hvad du kogt denne lækker.

• Kogt kylling ben kvartal skåret i strimler.

• Salt svampe (ca. 200 g) blev skåret i strimler og steg dem i vegetabilsk olie.

• Et løg skåret polukolechkami og hæld kogende vand, så for ikke at smage bittert.

• kylling, svampe og løg blandet og sat på en smuk flad plade i form af dias.

• Forbered æg pandekager. Til dette, to æg piskeris med en gaffel, tilsæt salt og hældes i en stor pande for at danne en tynd omelet. Hvis du har en lille diameter gryde, derefter steges pandekager i dele af halvdelen af æggene. Færdige afkølede pandekager skåret i lange tynde strimler og drys deres salat bakke.

• Pynt med majs.

Denne ret kaldes "Salat gul krysantemum", da det har en lys gul farve. På denne baggrund vil det se meget imponerende dekoration i form af en blomst, der svarer til den, der er beskrevet i den foregående opskrift.

Flower madlavning - et fashionabelt tendens i kunsten at lave mad

Nu bliver meget populær parabol af blomster. Blomsterne, som søger at bringe ikke mindre sjovt end dem, der spiser. For eksempel den spiselige krysantemum. Skud, knopper og blade af denne plante har en krydret smag og specifik smag. De blomster ornamenter anvendes til forskellige retter, tærter, sandwich og dekorere blomster frosset i isterninger.

I asiatiske lande krysantemum - et produkt til en meget velsmagende og nærende dessert.

Hvis du ønsker at gøre kandiseret blomst krysantemum på baggrund af at leve til dekoration søde retter eller bagning, kan du gøre følgende: slå den hvide æg og hånden børste dække kronblade protein. Så, gennem en si drys præcist sukker knopper eller blomsterblade, og tør dem på en serviet eller et stykke køkkenrulle. For at få farven på farve krysantemum, kan males med flormelis.

Hvis du ønsker at prøve at lave mad kinesisk dessert af krysantemum blomst, derefter bruge denne opskrift: krysantemum kronblade falde på et tidspunkt ind i en masse af æg og mel, derefter fjerne og hurtigt dyppes i smeltet varmt smør. Spred på papir og lad overskydende olie for at suge ind i papiret. Drys med sukker eller flormelis. Denne delikatesse minder om en kage og det kan serveres med is. Nogle gourmeter besøger kinesiske restauranter udelukkende til denne dessert.

Eksperter siger, at blomsten madlavning er meget nyttigt for sundhed og har en række medicinske egenskaber. Men det er et emne for en anden samtale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.