Mad og drikkevarerOpskrifter

Egg pandekager. opskrifter

Pandekager æg hurtigt og nemt forberedt. De kræver et minimum af komponenter, og resultatet er en lækker og solid morgenmad. For at gøre deres egen simple opskrift, behøver ikke ingen mælk, ingen mel.

Enkel version af æg pandekager

de vil ikke være forberedt på kompleksiteten af opskriften. Giv æggeblommer lækker pandekager solrig farve.

Pandekager kan være proppet, gøre dem sandwich, salater og meget mere.

Nødvendige komponenter:

- fem æg;

- stivelse tre;. Tsk.

- aftappet vand - en spiseskefuld;

- vegetabilsk olie til stegning;

- eventuelt krydderier (salt, peber, etc ...).

udfaset madlavning

I en skål piskes æggene grundigt, ved hjælp af et piskeris. Derefter tilføje det til salt og peber, vand og stivelse og blend igen. Æg dejen er klar. Pan varme over medium varme, hæld olie på det og hæld en støbeske en lille test. Derfor er det nødvendigt at rotere i forskellige retninger med en stegepande, således at væsken er ensartet fastsat. Bag behov på begge sider. Ca. væk minutter på hver side til et gyldent lys. Så alt bagt æg pandekager. Billeder med til at visualisere udseendet af produktet.

Serveres pandekager æg skal være i form af varme med din favorit sauce, såsom creme fraiche, eller pak dem ind i fyldet.

Med kylling og svampe

Æg ruller med kylling og svampe opnås velsmagende og mørt, og vigtigst af alt - tilfredsstillende. Til denne opskrift skal du bruge:

  • sukker, salt - 0,5 timer L.;.
  • Mælk - glas;
  • æg - 4 stykker;
  • mel - 1 spsk. l;
  • svampe - 200 gram;
  • kyllingebryst filet - 300 g;
  • creme fraiche - 80 g;
  • løg;
  • sort peber efter smag;
  • Ost - 100 gram.

Fremstillingen begynder med pandekager. Dejen er lavet som en omelet, nødvendige komponenter pisket sammen og den resulterende blanding bages pandekage fire æg.

Svampe, løg, finthakket. Ost rist. Steg lidt løg og tilsæt svampene. Cool. Små terninger filet og blandes med stopning, tilsæt ost, hvis det ønskes, urter, peber og salt og bland godt.

For hver pandekage med toppings lagt kanten, og de er omhyggeligt indpakket. Egg pandekager lagt ud i en smurt form,. På toppen af deres pels med en creme fraiche (mayonnaise), drysset med revet ost og bages ved 180 grader omkring tredive minutter.

Æg ruller med skinke

Egg pandekager er velsmagende på egen hånd, men med en fyld smag kun bliver bedre. Som en fyldning kan du vælge forskellige ingredienser, men denne opskrift bruger skinke.

Nødvendige komponenter:

- skinke - 150 gram;

- Tre hønseæg;

- mayonnaise - 6 spiseskefulde;

- grøn;

- hård ost;

- fed hvidløg.

Slå æg med tre spiseskefulde mayonnaise og finthakkede greens. Fra de resulterende dej bagt pandekager.

Til fyldet, finthakket skinke, blandet med ost, revet på et groft rivejern, med tre spiseskefulde mayonnaise og hvidløg. Det færdige pandekage fyldet er lagt ud, og han rullede en rulle, som skal deles i tre dele. Så skulle gøre med hver pandekage.

Pandekager æg med mælk

Denne opskrift bruger smør, pandekager og opnåede bud.

Du har brug for:

- æg - fem stykker;

- sukker - 2 spsk. l;

- 5 spiseskefulde mel med en slide;

- 500 ml mælk;

- smør.

Æggene har brug for en god ryste op med sukker, tilsæt mel og slå igen. Dejen skal opnås uden klumper. Fyld mælk og bland grundigt.

Pandekager er stegt i varm pande. Tænde den anden side, sætte et lille stykke smør. I en stegepande til at vende pandekage i halve og sætte en anden brik. Det færdige fad er lækker i sig selv, men du kan anvende den til creme fraiche, marmelade, og så videre. N.

Pandekager æg i smag ligner en omelet, men de får mere mørt. De kan være tyk eller tynd, her det afhænger af personlige præferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.