LovKonkurs

Forskellige typer af konkurs

Konkurs - den finansielle krise er en tilstand karakteriseret ved stabile manglende evne til at opfylde de krav fra kreditorer. Denne situation forekommer normalt ikke én gang, men kan sættes grundene til sin udvikling. I verden praksis at udvikle endnu sine egne kriterier, som vurderer virksomhedens konkurs og fremhævet hans synspunkter.

Tidlige tegn på konkurs

Faktisk hovedtrækkene, som du kan på et tidligt tidspunkt for at bestemme den forestående konkurs af virksomheden, ikke så meget. Dette er primært forsinkelsen timingen af rapporteringen. En sådan faktor kan være tegn på økonomisk bedrageri eller blot dårlige resultater af finansielle virksomheder.

Et andet kriterium, som er værd at være opmærksom på, er konflikten i virksomheden, afskedigelse af mennesker med nøglepositioner og en kraftig stigning i ledelsesbeslutninger.

For mindre betydelige symptomer på forestående konkurs, som stadig ikke kan lades ude, kan nævnes:

  • et signifikant fald i kontanter i regnskabet;
  • en kraftig stigning (fald) i tilgodehavender;
  • fald i mængden af produktion og salg;
  • stigning i leverandørgæld.

Real og fiktive konkurs

Konkurs status er reelle i dette tilfælde, hvis der inden for den fastsatte frist, har selskabet afholdt betydelige tab af kapital. I denne forbindelse er det helt uholdbart med hensyn til genoprettelsen af sin solvens. Yderligere økonomiske aktivitet af den økonomiske enhed kan skade sine kolleger i særdeleshed og hele branchen. Derfor er en debitor lovligt erklæret konkurs.

Det modsatte af den virkelige er fiktive konkurs. De er kendetegnet ved, at skyldneren selv indgiver en ansøgning til den voldgiftsret. Den mest almindelige årsag til sådanne handlinger er ønsket om at opnå rabatter og rate planer om at betale gælden eller overhovedet unddragelse af deres betaling. Hvis det kan bevises, at debitor på tidspunktet for indgivelsen af denne ansøgning har været i stand til at dække hele alle krav fra kreditorer, vil han være ansvarlig for skader.

Hvad er den fase af konkurs og teknisk konkurs?

Hvis virksomheden er i fase af konkurs eller erklæres konkurs specifikationer, betyder det ikke, at det skal ophøre med at eksistere. For eksempel er der 3 stadier af konkurs:

  1. Latent fald prisen på virksomheden.
  2. Finansiel ustabilitet.
  3. Juridisk konkurs.

Virksomheder i færd med konkurs i de tidlige stadier kan stadig normalisere sine operationer med ordentlig økonomistyring. Det samme gælder for tekniske fejl. Dette udtryk refererer til en situation, hvor de kreditorer af den økonomiske enhed opstår på grund af den betydelige forsinkelse i betaling på en del af sine debitorer. En væsentlig forudsætning for anerkendelse af konkurs er en rent teknisk overskud af sin størrelse uindsamlet tilgodehavender i gæld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.